Öğrencileri başlarından para saçarak ödüllendiren okul müdürü

Müdürün davranışı hakkında ne düşünüyorsunuz

• Afferin müdüre gelsin bizim çocuğun da başından saçsın

OY: 0 0,0%
  • Müdüre bayıldım gelsin bizle yaşasın tabak da kırarız

OY: 1 14,3%
  • Ne var yani para saçtıysa ?

OY: 3 42,9%
  • Böylelerini tımarhaneye tıkmak lazım

OY: 3 42,9%
  • Aman canım o da bir şey mi bizimki tapuyu öğrencinin üstüne bile yapar.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Evet burası pavyon değil okul , gelinin sarhoş amcası kılığında gördüğümüz başroldeyse karaman okul müdürü var. Eğitim sistemimizin geldiği hale bakın , evet akşam akşam derdim bu , öğrencilerin başarısızlığından dert yanıp fellik fellik dershaneler ek kitaplar yardımcı hocalar aramayı biliyoruz ama parmak kadar çocukların başından aşağı para saçılmasına gıkımız çıkmıyor , vay efendim ödülmüş :KK20:
Biz ülkece bu kadar gamsız mıydık yoksa gamsızlaştık mı bilmiyorum , oldu olacak tabak da kırsaymış :KK57:pes dedim peeees ! böyle ülkede değil 3 çocuk 1 çocuk yaparken bile o kadar çok düşünmek gerek ki hanımlar size sesleniyorum halen ''eti senin kemiği benim'' geleneğini sürdürenlerimiz var. Kurda kuzu emanet ediyoruz yapmayın etmeyin 40 kere düşünün çocuğunuzu gönderdiğiniz okulu rica ediyorum , şu insanlara emanet etmeyelim çocuklarımızı. Kınıyorum kınıyorum tekrar kınıyorum. :KK12:

Hatta anket de açayım , müdürün davranışı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Birsey daha eklemek istiyorum. Türkiye'de cogu insan kendi meslegini yapmiyor. Allah bilir bu adamin asil meslegi ne?
Durum böyle olunca, insanlar yaptigi islerde de basarisiz ve bilincsiz oluyorlar, videoda görüldügü üzere.

Birsey daha eklemek istiyorum. Türkiye'de cogu insan kendi meslegini yapmiyor. Allah bilir bu adamin asil meslegi ne?
Durum böyle olunca, insanlar yaptigi islerde de basarisiz ve bilincsiz oluyorlar, videoda görüldügü üzere.

Mühendisleri de öğretmen yaptılar yeri geldi , lakin bu kesinlikle normal değil. İsterse doktor olsun isterse memur isterse teknisyen kimse kimsenin çocuğunun kafasından aşağı para saçmamalı o ne ayol dansöz gibi

Haberlerde izleyince ic8mden sadece bir yorum gecti:Camız!!!
Cocuklugundan beri ic8nde kalmis sanirim kazmanin pavyonda para sacmak.
Allahim sen bizi ve bizden sonraki nesilleri koru...

Gün geçmiyor ki bir müdür vakası daha yaşanmasın.Öğrencinin kafasıyla tahtayı silen müdürden sonra bir de para sacan müdür mü cikmis? rezillik!!!Dansöz oynatıyor sanki adam,şu pişkinliğe bak.Diploma malesef cehaleti almıyor hamurunda eşeklik varsa baki kalıyor video da görüldüğü gibi...:KK62:

Kaç senelik öğretmenim bir böyle para saçan müdürüm olmadı :KK70: Resmen komedi trajikomik bir olay eğitim adabıyla hiç yakışmayan bir davranış.

Bugün aynı içerikli açılan üçüncü konu bu.

diger konuya da bunu yazdim duyarlılığınız güzel de keşke mudur öğrencinin kafasıyla tahtayi silerken ya da kaymakam esi olan bir öğretmen öğrencisinin ellerini kıpkirmizi yaparken ya da bir kadın mudur yardımcısı kız öğrencilere ağır hakaretler ederken de bu duyarlılıklari okuyabilseydik. Onların yanında para saçma çok masum kalıyor çünkü.

ayrica lütfen acaba gerçekten öğretmen mi kim bilir ne mezunu diye düşünmeyin ben de öğretmenim ve evet öğretmenlik mezunu olup dayak atan tacizde bulunan haksızlık yapan çok meslektaşımiz var. maalesef.

Bugün aynı içerikli açılan üçüncü konu bu.

diger konuya da bunu yazdim duyarlılığınız güzel de keşke mudur öğrencinin kafasıyla tahtayi silerken ya da kaymakam esi olan bir öğretmen öğrencisinin ellerini kıpkirmizi yaparken ya da bir kadın mudur yardımcısı kız öğrencilere ağır hakaretler ederken de bu duyarlılıklari okuyabilseydik. Onların yanında para saçma çok masum kalıyor çünkü.

ayrica lütfen acaba gerçekten öğretmen mi kim bilir ne mezunu diye düşünmeyin ben de öğretmenim ve evet öğretmenlik mezunu olup dayak atan tacizde bulunan haksızlık yapan çok meslektaşımiz var. maalesef.

Para saçma olarak arattım bu konuda herhangi bir içerik çıkmadı açıkçası, açılan her konuya girip bakmıyorum. Gördüm haberi , paylaşmak istedim. Dilerseniz siz de aratabilirsiniz para saçma olarak herhangi bir içerik göremiyorsunuz bu konuyla ilgili. Mesajınıza istinaden yazıyorum , bu konuyu dert edeceğinize şu şu konuları dert edip buraya yazsaydınız demişsiniz. Lakin sizin açtığınız konulara bakınca da görüyorum ki aileniz ve bebekleriniz hakkında yazmışsınız. Yani neden bu bu konularda yazmadınız diyorsunuz da siz de yazmamışsınız. Benim foruma üyelik tarihim oldukça yeni gördüğünüz üzre. bahsettiğiniz durumlar gerçekleştiğinde görseydim bugünkü gibi aratıp açardım. Bence yanlışın büyüğü küçüğü olmaz. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Öğrencisinin kafasıyla tahta silen müdür de haksızdır , öğrencisinin kafasından para saçan müdür de haksızdır. bunun az yanlışı çok yanlışı olamaz. aman canım döveceğine para saçsın ne var değil durum. parayla ödüllendirmek istiyorsa bir zarfın içinde verir tebrik eder yapılması gereken budur. Böyle dansöz gibi sizin çocuğunuza para saçsalar siz sorun etmeyecek olabilirsiniz. Ben ediyorum ve bunu söylemek istedim.

Para saçma olarak arattım bu konuda herhangi bir içerik çıkmadı açıkçası, açılan her konuya girip bakmıyorum. Gördüm haberi , paylaşmak istedim. Dilerseniz siz de aratabilirsiniz para saçma olarak herhangi bir içerik göremiyorsunuz bu konuyla ilgili. Mesajınıza istinaden yazıyorum , bu konuyu dert edeceğinize şu şu konuları dert edip buraya yazsaydınız demişsiniz. Lakin sizin açtığınız konulara bakınca da görüyorum ki aileniz ve bebekleriniz hakkında yazmışsınız. Yani neden bu bu konularda yazmadınız diyorsunuz da siz de yazmamışsınız. Benim foruma üyelik tarihim oldukça yeni gördüğünüz üzre. bahsettiğiniz durumlar gerçekleştiğinde görseydim bugünkü gibi aratıp açardım. Bence yanlışın büyüğü küçüğü olmaz. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Öğrencisinin kafasıyla tahta silen müdür de haksızdır , öğrencisinin kafasından para saçan müdür de haksızdır. bunun az yanlışı çok yanlışı olamaz. aman canım döveceğine para saçsın ne var değil durum. parayla ödüllendirmek istiyorsa bir zarfın içinde verir tebrik eder yapılması gereken budur. Böyle dansöz gibi sizin çocuğunuza para saçsalar siz sorun etmeyecek olabilirsiniz. Ben ediyorum ve bunu söylemek istedim.
msjiimdan bu sonucu çıkardığın için Tebrikler. Yalnız cocuklarimi konuya alet etmez isen sevinirim.ben doğru bulduğumu belirtmedim. yazişmak yersiz olacak iyi geceler.

msjiimdan bu sonucu çıkardığın için Tebrikler. Yalnız cocuklarimi konuya alet etmez isen sevinirim.ben doğru bulduğumu belirtmedim. yazişmak yersiz olacak iyi geceler.

Neye bu denli bozulduğunuzu anlamamakla beraber evet mesajınızdan yazdıklarımı çıkardım. Çok masum kalıyor bunların bunların yanında demişsiniz , ben de masum buluyorsanız madem sorun etmezsiniz sizin çocuğunuza yapılsa diye düşündüm haliyle. Keza orada bu duruma marus kalanlar da ana evladı, illa birimizin çocuğu.Bugün o çocuklara yapılanların yarın sizin çocuklarınıza yapılmayacağı ne malum ? Burada yazmak oldukça mühim her ne kadar olmuyor dense de sosyal medya büyük bir etken. İnsanlar tepki aldıklarında bunu tekrarlamaya çekiniyorlar geri adım atıyorlar.Bu durumu masum bulduğunuzu belirtmişsiniz. Bu nedenle yazdıklarımı tekrar tekrar okudum ancak halen fikrim değişmedi bence bozulmanızı gerektirecek bir cümlem olmamış ben yalnızca sizin mesajınıza cevap vermişim. Çocuklarınızı bir şeye alet etmiyorum hanfendi neye alet edeceğim ? Zaten çocuklarınızın geçtiği cümlelerden biri az evvel yukarıda açıkladığım diğeriyse sizin açtığınız konular bu kadar yani. Siz bana niçin bu konuyu açtınız da x konusu gündemdeyken neden açmadınız demişsiniz. Ben de size yeni üye olduğumu , sizin üyelik tarihinizin benden eski olduğunu ancak açtığınız konuların aileniz hakkında olduğunu yazmışım. Bu eğer sizin gözünüzde çocuklarınızı işe dahil etmekse zaten sağlıklı iletişim kuramayacağız demektir. Demek istediğimi anlayacağınızı düşünmüştüm oysa ki , keza demek istediğim şey yalnızca '' bana niçin bu konuyu açmadığımı soruyorsunuz ancak siz de açmamışsınız '' idi. Bunda da yanlış anlanacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

X