- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
Evet burası pavyon değil okul , gelinin sarhoş amcası kılığında gördüğümüz başroldeyse karaman okul müdürü var. Eğitim sistemimizin geldiği hale bakın , evet akşam akşam derdim bu , öğrencilerin başarısızlığından dert yanıp fellik fellik dershaneler ek kitaplar yardımcı hocalar aramayı biliyoruz ama parmak kadar çocukların başından aşağı para saçılmasına gıkımız çıkmıyor , vay efendim ödülmüş
Biz ülkece bu kadar gamsız mıydık yoksa gamsızlaştık mı bilmiyorum , oldu olacak tabak da kırsaymış pes dedim peeees ! böyle ülkede değil 3 çocuk 1 çocuk yaparken bile o kadar çok düşünmek gerek ki hanımlar size sesleniyorum halen ''eti senin kemiği benim'' geleneğini sürdürenlerimiz var. Kurda kuzu emanet ediyoruz yapmayın etmeyin 40 kere düşünün çocuğunuzu gönderdiğiniz okulu rica ediyorum , şu insanlara emanet etmeyelim çocuklarımızı. Kınıyorum kınıyorum tekrar kınıyorum.
Hatta anket de açayım , müdürün davranışı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Biz ülkece bu kadar gamsız mıydık yoksa gamsızlaştık mı bilmiyorum , oldu olacak tabak da kırsaymış pes dedim peeees ! böyle ülkede değil 3 çocuk 1 çocuk yaparken bile o kadar çok düşünmek gerek ki hanımlar size sesleniyorum halen ''eti senin kemiği benim'' geleneğini sürdürenlerimiz var. Kurda kuzu emanet ediyoruz yapmayın etmeyin 40 kere düşünün çocuğunuzu gönderdiğiniz okulu rica ediyorum , şu insanlara emanet etmeyelim çocuklarımızı. Kınıyorum kınıyorum tekrar kınıyorum.
Hatta anket de açayım , müdürün davranışı hakkında ne düşünüyorsunuz ?