öğrencilik ve diyet

ayca0750

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
182
0
46
Antalya
herkese selamlar.öncelikle çok güzel ve sıcak bi forum sitesi olmuş tebrik ederim.bende aranıza yeni katıldım ve vermem gereken yirmi kilocuk var:)ben diş hekimliğinde okuyorum ve inanılmaz yoğunum çünkü bu yıl staja başladım.bazen beş saat durmadan çalıştığım oluyor artık gözüm dönmüş bi şekilde eve geliyorum ne bulursam yiyorum bazen yemeden uyuyorum falan.anlayacağınız yeme düzeni die bişey yok.senenin başından beri dört kilo verdim o da hareketli olduğum için sanırım.sizin önerileriniz neler?nasıl yapıp edip bu kiloyu vermeliyim

bende öss'ye hazırlanıyorumm. sıkı bi diyet yapamıyorum..açken ne bulursam yiyiyorum..göbekte sorunum var bi 5 kilo versem iyi olurr

Devlet Hastanelerinde de artık diyetisyen uygulaması var. öğrenci olduğun için yüklü bi miktarı diyetisyene yatırman saçma olur ama dahiliyeye gidip kan tahlili yaptır sonra diyetisyene sevk iste diyetisyene de durumdan bahset. ben gitmistim atıstırmalık bir seyler önermisti. diyetisyene gitmeden ne kadar uğrasırsan uğras 1-2 kilo verir 3-4 kilo alırsın.

üniversite kampüslerinde genellikle medikal bir yer vardır ya da spor kültür daireleri falan orada bir diyetisyen bulunur. ben de öğrenciyim üniversitemdeki diyetisyene gittim. tam bana göre ayarladı öğrenci olduğum için herşeyi düşündü. sen de bu şekilde bir yardım alabilirsin bence:34:

burdaki fakültede diyetisyen yok sanırım ya.özelde var bitek.bide ben uyamıyorum pek öle programlara:)çünkü gerçekten çok yoğun ve düzensiz yaşıyorum

Back
X