Öğrencimden Hoşlandım

etik olmayacak bir şey yok.. ha öğrenciniz lise öğrencisi olur mesela, o zaman yanlıştır derdim. küçücük çocuğa göz mü koyulur derdim ama söz konusu olan 24 yaşında bir insan. sizin de yaşınız küçük değil. hoşlantı olabilir bunda yadırganacak bir şey yok. burda dikkat etmeniz gereken tek şey eğer aranızda ilişki olursa bunu duyurmamanız. özellikle kurstan kimsenin bilmemesi gerek. işinizden olabilirsiniz. böyle şeyler kurum tarafından hoş karşılanmaz. onun dışında duygularınızda yanlış bir şey yok. zaten o kişi de sonsuza kadar o kursa gelecek diye bir şey de yok. kurs bittikten sonra saklayacak bi şeyiniz de kalmaz :)

Merhaba arkadaşlar. Durumdan haberdar etmek ve taktik almak için geldim:)

Öğrencime olan ilgim artarak devam ediyor:) Fakat kendisi inanılmaz sessiz ve çekingen biri ne yaptıysam açamadım onu.yani sınıfta herkesle muhabbetim iyi ama o ben sormadığım müddetçe muhabbete katılmaz..Derste arasıra soru soruyor o kadar.
kursun bitmesine bir ay kaldı. tam bir tipik yengeç burcu.. Ben hislerimi bakışlarımla veya ilgilenerek belli etmeye çalışıyorum ama o tabi öğretmen ilgisi olarak düşünebilir.Tam olarak anlaması için ne yapmam lazım. Hislerimi ona nasıl belli edeceğim.

Açılma olayını iyice düşündüm bunu yapamayacağım sanırım.İşimden olma riski var.Kurs bitiminde hotmail face falan versem muhabbet geliştirsek ordan nasıl olur?

Düşünmekten çıldırıcam sanırım.Çok zormuş bu işler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Durumdan haberdar etmek ve taktik almak için geldim:)

Öğrencime olan ilgim artarak devam ediyor:) Fakat kendisi inanılmaz sessiz ve çekingen biri ne yaptıysam açamadım onu.yani sınıfta herkesle muhabbetim iyi ama o ben sormadığım müddetçe muhabbete katılmaz..Derste arasıra soru soruyor o kadar.
kursun bitmesine bir ay kaldı. tam bir tipik yengeç burcu.. Ben hislerimi bakışlarımla veya ilgilenerek belli etmeye çalışıyorum ama o tabi öğretmen ilgisi olarak düşünebilir.Tam olarak anlaması için ne yapmam lazım. Hislerimi ona nasıl belli edeceğim.

Açılma olayını iyice düşündüm bunu yapamayacağım sanırım.İşimden olma riski var.Kurs bitiminde hotmail face falan versem muhabbet geliştirsek ordan nasıl olur?

Düşünmekten çıldırıcam sanırım.Çok zormuş bu işler
Yengeç mi :1: İşiniz zor, ben de bir yengeçten hoşlanmaktayım ve hala açamadım kendisini. Sizin ilginize ters tepki vermiyor ise güzel, yani direk karşılık vermiyor olabilir ama bu istemiyor anlamına gelmez bence. İstemese direk ters tepki verirdi. Etik konusunda da bence sorun yok, sonuçta ikiniz de yetişkin insanlarsınız, lise öğrencisine aşık olmuş haliniz yok, gayet normal durumunuz. Yalnız kurt bitmeden dikkatli olun yine de, bitiminde de dediğiniz gibi internet ya da telefon ortamında muhabbeti geliştirebilirsiniz. Zaten bittikten sonra gidip açılsanız bile kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Kolay gelsin umarım yengecinizi bir an önce açarsınız :21:

Bir garip konuda benden gelsin. Umarım yadırganmam çünkü inanın ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Çok yazdım gene yazıyorum ben 26 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış bir bayanım. Ve çok zor beğeniyorum o yüzdende tek taraflı bile kimseyi sevmedim
Neyse..Özel bir kurs merkezinde öğretmenlik yapıyorum. Öğrencimi daha ilk gördüğüm an içimde böyle bişeler kıpırdadı ve sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi hissettim .Bu kısmı inanılmaz garipti. Sanki o da benim gibi hissetmiş gibi geliyor. Benimle konuşurken gözlerini kaçırıp gülümseyerek konuşuyor alakasız muhabbetler açıyor falan. Off karmakarışığım. Meslekte yeni değilim arkadaşlar. Kendisi 24 yaşında uni son sınıf öğrencisi. Çok mu küçük benden.? veya olmayacak birşey mi? veya ilerde bana açılsa ben kabul ettiğimde etrafım yadırgar mı beni özellikle iş arkadaşlarım?

benim de sevgilim, üniversite son sınıftayken kpss hazırlık kursundan öğretmenimdi. ilk zamanlar ben çok yadırgadım bu durumu, o da bana çok zor açıldı. ama herkes saygı duydu zamanla. snuçta ikimiz de olgun insanlarız. kısmetse seneye evlenicez. o durumu aştık çoktan. artık onu kocam olarak görüyorum. bir zamanlar dersine girip o anlatırken anlamaya çalıştıklarımı çoktan unuttuk ikimiz de...

Mutlu sonla bitmiş hikayeniz..ne güzel. ümit verdiniz bana

benim de sevgilim, üniversite son sınıftayken kpss hazırlık kursundan öğretmenimdi. ilk zamanlar ben çok yadırgadım bu durumu, o da bana çok zor açıldı. ama herkes saygı duydu zamanla. snuçta ikimiz de olgun insanlarız. kısmetse seneye evlenicez. o durumu aştık çoktan. artık onu kocam olarak görüyorum. bir zamanlar dersine girip o anlatırken anlamaya çalıştıklarımı çoktan unuttuk ikimiz de...

rapunzel0316, napcaz biz bu yengeçleri :1:burç özelliklerinde bile yazıyo ilk adımı atmak çok zordur onlar için diye.

bence uygun olmayacak bi durum yok ...
kendinizi sıkmayın zamana bırakın inşallah ümit ettiğiniz gibi olur herşey:42:

Bir garip konuda benden gelsin. Umarım yadırganmam çünkü inanın ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Çok yazdım gene yazıyorum ben 26 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış bir bayanım. Ve çok zor beğeniyorum o yüzdende tek taraflı bile kimseyi sevmedim
Neyse..Özel bir kurs merkezinde öğretmenlik yapıyorum. Öğrencimi daha ilk gördüğüm an içimde böyle bişeler kıpırdadı ve sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi hissettim .Bu kısmı inanılmaz garipti. Sanki o da benim gibi hissetmiş gibi geliyor. Benimle konuşurken gözlerini kaçırıp gülümseyerek konuşuyor alakasız muhabbetler açıyor falan. Off karmakarışığım. Meslekte yeni değilim arkadaşlar. Kendisi 24 yaşında uni son sınıf öğrencisi. Çok mu küçük benden.? veya olmayacak birşey mi? veya ilerde bana açılsa ben kabul ettiğimde etrafım yadırgar mı beni özellikle iş arkadaşlarım?
Ayy bence çok hoş bi durum. İlerde çocuklarınıza anlatacagınıZ güzel ve degişk bi tanisma hikayeniz olur

Bence erkek öğrencisiyle olur yani çok örnek var da bayan öğrencisiyle pek yok ama aşkta sınır yok...

Back
X