Öğrendiklerimi artık sindiremiyorum.

Bufei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
11
2
Öncelikle hepinize merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bugün üye olup yazmaya karar verdim.

7 yıllık bir ilişkim var, tartışmalar çoğaldı ve en sonunda ayrıldık. Başka biriyle sevgili olmuş ve fotoğraf atmıştı.
Böyle sürdü en son yazdı aylarca konuştuk ikna olmam için ve en son barıştık.
Kızla mesajları okuttu ve "ben unutamıyorum tartışmaya kurban gittik inada çocukça şeyler yaptım affet" vs yazmış. Ayrıca başta "ben unutmaya çalışıcam gerçeği kabul ediyosan gel" demiş. Kız da "birlikte aşarız unutturacağıma eminim" demiş.
Tabi aşamamışlar.

Şu an ilişki muhteşem gidiyor. Öncesinde çok iyiydik o saçma kavgalara kadar.
Ama artık yüzüne her baktığımda o kızla olan fotoğrafı gözümün önüne geliyor ilişki yürütmesi hatta son günlerde de (ayrılmadan önce) bu kız var gibi o yüzden aldatması...

Çok seviyorum ama güvenemiyorum artık. Demek bi sorun yaşasak aldatıp başkasına koşacak.
Kız onunla ilgili şeyler yazıp duruyor hesaplarında. Aklıma kızla yaptıkları etkinlikler gelince ya da fotoğraf diş biliyorum soğuk davranıyorum.

Sizce bunu aşabilir miyim yoksa ayrılmam mı gerekiyor, şimdiden teşekkürler kızlar.

Son düzenleme:
Flood için pardon ama cidden acilen akıl almaya ihtiyacım var üstlere çıksın diye atıyorum.

-huzur- sadece o inkar ediyor diye böyle yazdım yoksa dediğim gibi ben de aldatıldım diyorum ve maalesef aşamıyorum :KK43:

Unuturum kabullendim diyosan devam et, yok aklımdan çıkmıyor diyosan ayrıl. Kıza söylediği şeyleri aldatma olarak görmen ya da görmemen senin kafa yapına kalmış.

Vallahi guzel kardesim, bu bugun benzer bir konuya yazdigim ayni icerikli 2. mesaj olacak.

Benzer bir durumda ben de kaldim. Ustelik evlilik yolundaydim, elimde gelinligimle kaldim diyebilirim.

Ne oldu dersen, herif pisman oldu, bana dedi ki sirf senin canini yakmak icin yaptim, baskasina gittim. Seni 2 gunde nasil unutup baskasina kostugumu gorup yan diye, hayat boyu yan diye yaptim dedi. Ben de dedim ki iyi b.k yedin.

Ben bir kere igrendim, yani baskasiyla sosyal medyaya foto koymus, sahte mutluluk pozlari vermis, baska biriyle yatip kalkip murdar olmus biriyle ben yapamam, bu karakterde bir insan degilim. Bu rezilligi, insanlarin bu kadar serefsizlesmesini, arada sevgi olmadan kullan-at yapmacik, samimiyetsiz iliskiler yasamasini, bu karakterdeki insanlari ben hayatima dahil edemem. Bir kere igrendim, adam cok pisman oldu ama ben yapamadim. Ilk ayrildigimizda bu rezillikler olmadan once yazacagi bir satir icin olmeye raziydim. Bu rezillikler olduktan sonra icimdeki ask mefta oldu oylece. Sonra o aradiginda ben duvar oldum, tepki vermedim.

Arkadaslarim dedi ki, ayriydiniz o zaman, baskasiyla olmus bu aldatma degil vs vs ama ben bir kere igrendim iste. O noktadan sonra kafamda geri donus yolu koptu, bitti.

Cok igrenc hissetim o gunden sonra, ben o adama tapiniyordum, sevmiyordum. Kendini gozumde sifira indirdi gercekten. Ama boylesi daha iyi oldu. Eger insanca ayrilsaydik, hayatboyu askim tapinagim olarak icimde yasayacakti. Simdi icimde igrenmeden baska hicbir duygu yok.

Son düzenleme:
Vallahi guzel kardesim, bu bugun benzer bir konuya yazdigim ayni icerikli 2. mesaj olacak.

Benzer bir durumda ben de kaldim. Ustelik evlilik yolundaydim, elimde gelinligimle kaldim diyebilirim.

Ne oldu dersen, herif pisman oldu, bana dedi ki sirf senin canini yakmak icin yaptim, baskasina gittim. Seni 2 gunde nasil unutup baskasina kostugumu gorup yan diye, hayat boyu yan diye yaptim dedi. Ben de dedim ki iyi b.k yedin.

Ben bir kere igrendim, yani baskasiyla sosyal medyaya foto koymus, sahte mutluluk pozlari vermis, baska biriyle yatip kalkip murdar olmus biriyle ben yapamam, bu karakterde bir insan degilim. Bu rezilligi, insanlarin bu kadar serefsizlesmesini, arada sevgi olmadan kullan-at yapmacik, samimiyetsiz iliskiler yasamasini ben hayatima dahil edemem. Bir kere igrendim, adam cok pisman oldu ama ben yapamadim.

Arkadaslarim dedi ki, ayriydiniz o zaman, baskasiyla olmus bu aldatma degil vs vs ama ben bir kere igrendim iste. O noktadan sonra kafamda geri donus yolu koptu, bitti.

Ya inanmıyorum birebir aynı cümleleri kurdu adam bana. Ben de salak gibi atladım tabii. Ama sonra dank etti.

Kurtul o çocuktan. .
Birgünde bulmadı ya ..

Bence de sadece ilişki tarihi belki ileridir ama konuşuyolardı kesinlikle.

Öyleyse en kısa zamanda ilişkiye veda etmem gerekiyor çünkü sonunda bir kazık daha gelecek gibi hissediyorum karakterine güvenim gitti.
Bende öyle hissediyorum.. Bir günde bunu sana yapmasi bir yana sonrada gitti o kizi senin icin birakti.. Yani karaktersiz güvenilmez bi insan

Kesinlikle dönmezdim. Herseyi geçtim, bedava alısveriş icin kızın duygularıyla oynaması, bu herifin gözümde yok olmasına sebep olurdu. Çocukça şeylerden kavga etmişsiniz ama daha büyük bi çocukluk yapıp "baaak benim sevgilim var taaaammmı" tarzında foto atmak ne ya? Güvenmemekte haklısın

ablası öyle bi kadın ya benden de bi şeyler isteyip duruyodu aileden de soğudum.
Arkadaşlarım bi de iyi gidiyosa bırakma diyodu.

Bende öyle hissediyorum.. Bir günde bunu sana yapmasi bir yana sonrada gitti o kizi senin icin birakti.. Yani karaktersiz güvenilmez bi insan

Evet kıza da üzülüyorum utanmadan yüzüne demiş.

vereceğin tamamen senin kişiliğinle ilgili bir durum.kimisi sindirir aman der geçer kimisi kabus gibi sürekli bu düşüncelerle yaşar yapamaz.onun yaptığı tabiki yanlış ama yaşlarınızı bilmiyorum.hani bir an o birkaç gün içinde olan birşeyler olsa tamam ama adam resmen iki ay boyunca denemiş o kızla birşeyler.yani aldatmadım seni kızdırmak için dese de sanki seni unutabilmeyi denemiş beceremeyince geri dönmüş.sonuç olarak yeltendiği şeyi sindiremiyorsan ayrılman en doğrusu.

Ayrılmak isteyince ağlar sızlar mı ? Ne tepki verir çok merak ettim.Bir de yaşı kaç ?

X