Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

uzaklardabiryerde

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
108
101
23
Nerden nasıl başlasam bilemiyorum ! Öğrendiğim andan beri ağlayıp duruyorum .Ağır geliyor çıkış bulamyorum

Annem demeye dilimin varmadığı o kadın babamı aldatıyor.kimseye bişey anlatamıyorum yaşamak istemiyorum çekip gidesim var bu dünyadan.
emin misin diyecek olursanız evet eminim bu hafta o kadının bazı tavırlarından dolayı şüphelenmiştim sürekli telefonla uğraşması telefondan bişey göstereceği zaman elinden bırakmadan göstermesi hafta boyunca eve gelmesi gereken saatten geç gelmesi derken .. haftasonu daha önce adını duymadığım bir kadın arkadaşla canlı müziğe gideceğini sonrasında da arkadaşının ablasında kalacağını söyle bi garipti hali telefona çok kısa bakabildim o görmeden whatsappta 2 kişiyle yazışmalarını gördüm kadın adıyla kayıtlıydı fakat çok az göz atınca konuşmalara erkek olduğunu anladım.Dün hiç bişey olmamış gibi geldi eve.Bu gün bi fırsatını bulup whatsapp web yükledim konuşmalar silinmişti . Sonrasında gün içinde konuşmalar oldu takip ettim keşke hiç öğrenmeseydim
konuştuğu adamlardan birisine her şeyi anlatmış böyle akıl hocası mı ne desem ne desem medyum tarzı bişey olduğunu anladım konun kalkmaması için bunda çok detay vermiyorum bişeyler yapmasını v.s söylemiş
diğeri işe buluştuğu adam yemeğe gitmişler eğlenmişler geceyi otelde geçirmişler... gibi iğrençlikler
şimdi napıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum kimseye anlatamıyorum çekip gidesim var bu evden ama şuan başka bi şehirde iş buluna kadar geçinebilecek bi param yok bi de bu dünyadan çekip gitme isteği kime nasıl anlatılır ki bu durum ben şimdi napmalıyım nolur bi fikir verin yaa

Babam evde hiç bişeyden haberi yok. Ne tepki verir nasıl söylenir bu bilmiyorum ayrıca evde silah var
O kadına nasıl söyleyebilirim bildiğimi beynim durdu resmen hiç bişey düşünemiyorum

annene bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin ama onun hayatına karışamazsın. o yetişkin bir birey. bir konuşma yap, boşanacaksa boşansın, boşanmazsa da karışma, kendi hayatı.

nasıl karışamam ya madem bi halt yiyicekti boşansaydı o zaman sorsanız bize çok düşkündür bizim için yaşar çocuklarım da çocuklarım der bu mudur annelik

Böyle kıyamet kopmuş yada dünyanın sonu gelmiş gibi davranmaktan vazgeç önce bi..
Yaptığı şey tartışılamaz derecede yanlış bunu hepimiz biliyoruz ama o senin annen.karşısına geç sakince bütün bildiklerini anlat.ve sor bakalım neler oluyor.
Asla babana şu an için birşey söyleme. bekle annen konuşsun onunla.

sakin olun yaşınız kaç bilmiyorum ama bu durumdan haberdar olduğunuzu annenize söyleyin
babanız nasıl bir baba onuda bilmiyoruz eğer öğrenmesi sonucu kötü birşeyler yapabilecek biriyse söylemeyin annenize babanızın hayatından çıkmasını bir halt yiyecekse bunu hiç olmazsa bekarken yapması gerektiğini tarzda dayatın ve ayrılsın babanızdan

Baban hiçbir şey sezmiyor mu? Annenle konuşacak olsan bu benim hayatım falan diyecektir zaten. Boşansalar her şey daha iyi olur mu sence, kardeşin var mı?

Böyle kıyamet kopmuş yada dünyanın sonu gelmiş gibi davranmaktan vazgeç önce bi..
Yaptığı şey tartışılamaz derecede yanlış bunu hepimiz biliyoruz ama o senin annen.karşısına geç sakince bütün bildiklerini anlat.ve sor bakalım neler oluyor.

Normalde çok güçlüyümdür ama bu sefer güçlü duramıyorum konuşucak cesaretim yok sonuçlarından korkuyorum

Not:şimdi farkettim..kıyamette dünyanın sonunda aynı anlamda değilmi?
Pardon:))

Back
X