Öğrendikten sonra doktora ilk ne zaman gittiniz?

xmtx

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
20
3
286
38
Merhaba arkadaşlar benim sat 24mayıs 14haziran sonrası da bebek yapmak istedik.. Çok fazla belirti gösterdiğim için 27 haziranda kan testi yaptırdım sonuç 316..gebelik en fazla iki haftalık zaten.. Sağlık ocağına gidip ebe ile görüştüm o da hamileydi hatta bi üç hafta daha bekle doktora öyle git yani 5haftalık olsun hiç değilse dedi.. Bi şey görünmezmiş.. Başka kan tahlili de yaptırmadım bulantılarım devam ediyor kasık ağrılarım var bunlar normalmiş.. 3 hafta bekliycem inş bi sorun olmazsa.. Bayram tatilinden sonra sağlık ocağına gidip kayıt yaptırayım diyorum ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar benim sat 24mayıs 14haziran sonrası da bebek yapmak istedik.. Çok fazla belirti gösterdiğim için 27 haziranda kan testi yaptırdım sonuç 316..gebelik en fazla iki haftalık zaten.. Sağlık ocağına gidip ebe ile görüştüm o da hamileydi hatta bi üç hafta daha bekle doktora öyle git yani 5haftalık olsun hiç değilse dedi.. Bi şey görünmezmiş.. Başka kan tahlili de yaptırmadım bulantılarım devam ediyor kasık ağrılarım var bunlar normalmiş.. 3 hafta bekliycem inş bi sorun olmazsa.. Bayram tatilinden sonra sağlık ocağına gidip kayıt yaptırayım diyorum ne dersiniz?
Canım benım sat 13 mayıs ve 10 gün önce keseyı bugün de kalp atıslarını duydum aramızda 10 gün var bayram sonrası gıt doktora suan sadece keseyı görürsun Bayram sonrası ınsallah kalp atışıyla duyarsın 5 haftalık Hamılesın Can'ım 2 haftalık degıl benım de 384'5 tı 5 haftalıktım

Canım benım sat 13 mayıs ve 10 gün önce keseyı bugün de kalp atıslarını duydum aramızda 10 gün var bayram sonrası gıt doktora suan sadece keseyı görürsun Bayram sonrası ınsallah kalp atışıyla duyarsın 5 haftalık Hamılesın Can'ım 2 haftalık degıl benım de 384'5 tı 5 haftalıktım
Canım gözün aydın darısı bana :) kesen kaç mm kalp atışı kaç mm iken duyulmuş oldu? Benim de yarın randevum var da inşallah duyarım :)

Bn 5+6 haftalık ken gittim ve hem bebeği hem kalp atışlarını gördük acele etme biraz bekle bnce

kızlar merhaba ben 27.06.2016 da doktora gttim hcg değerim 986,17 çıktı hesaplama yaptım 5 haftaydı tam suan 5+6 gözüküyor bat 22 mayıs 5 gün gecikme ile gitmiştim. ama bebeğimin küçük olduğunu ve görünmeyeceğini temmuz 11de gel dedi normal mi :(

Arkadaslar benimde sat 29 mart yaklaşık 3-4 günlük gecikmeyle acilde öğrendim 2800 lerde bişeydi değerim 4hafta 2 yada 3 günlük tu usg de cokkk küçük kese göründü kebdi dr umda en erken adet gecikmesinden 10-14 gün geçmesi gerekir dedi 5 küsür lerde yolk sac ve bebek 6 küsür lerde de kalp atışını duydum.fakat herkesin ayni olmuyor gec döllenme vs de durum daha farkli

Benim sat 6 haziran 26 mayısta betahcg 144 çıktı bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum ama daha erken gitmem gerekmi karar veremedim

kızlar merhaba ben 27.06.2016 da doktora gttim hcg değerim 986,17 çıktı hesaplama yaptım 5 haftaydı tam suan 5+6 gözüküyor bat 22 mayıs 5 gün gecikme ile gitmiştim. ama bebeğimin küçük olduğunu ve görünmeyeceğini temmuz 11de gel dedi normal mi :KK43:
Cnm senin son adet tarihin kaçtı gorunmez cunku benimde vajinal usg ile gorunmustu

Benim sat 6 haziran 26 mayısta betahcg 144 çıktı bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum ama daha erken gitmem gerekmi karar veremedim
Cnm sat 6 hazıran mi ne kadar erken ogrenmissin beklenen adet tarihin ne zaman

2temmuz 26 gündr bir oluyorum tesadüfen sancım olunca doktor şüphelenim kan tahlili isteyinc öğrendim adetime altı gün kala

2temmuz 26 gündr bir oluyorum tesadüfen sancım olunca doktor şüphelenim kan tahlili isteyinc öğrendim adetime altı gün kala
Cnm 14 temmuzda tam 6 haftalik olcak kese ve bebek görünür bence ama kalp atışı vajinal olarak görünebilir tabi grc döllenme olmadiysa bende 27 günde bir adet oluyorum vajinal 6+1 de kalp atışını duydum.

Hemen git illa görünmesimi lazim folik asite baslaman gerekli belki demir veya baska vitamin eksiligin vardir takviye lazimdir hap yazar hic geciktirme hemen git.

canım kesenin görünmesi için 5bucuk hafta gibi olmalısın. yani bhcg 1000-1500 üstü olmalı diyor kadın doğumcular. hayırlı olsun inşallah:)

Bn kızımı ilk öğrendiğimde zaten 5 haftalıkmş hemn gözüktü kalp atısını dinledk. Oğlma hamileym suan kaynanam sağolsun 2 ayın dolmasını bekletti neymiş braz büyüsnmş kıpırdasnmış canm ondn ama kızımda beklemiodm hamileliği kan tahlili yaptm baska bş rahatszlıpmdan dolayı 5 haftalk aşşağı yukarı dedi doktr snra ertsi gn gttm doktra 5 haftalık dı.

Canim son adetin ustune 40 gun koy ozaman git doktor bana aynen bu cumleyi kurdu

Back
X