- 28 Mart 2013
- 12.877
- 17.495
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Diger ogrencilere ters bi hoca. Sadece bu ogrenciye ama acaba caliskan bi kiz olduu icin mi boyle yapiyorTek bir ogrn ozel mi davraniyor yoksa ogrencilerin hepsine henen hemen ayni tarzda mi yaklasiyor?
Ogrsnci zaten hoşlanıyor ondan. Ustune alinmak istemiyor durduk yere ondan sorduk :)Karşılıklıdır bence.
Sadece hocayla ilgili değildir.
Ogrsnci zaten hoşlanıyor ondan. Ustune alinmak istemiyor durduk yere ondan sorduk :)
Sadece bunlara bakarak hoslaniyor hoşlanmıyor kismi anlasilmaz. Niyeti de anlasilmaz.Diger ogrencilere ters bi hoca. Sadece bu ogrenciye ama acaba caliskan bi kiz olduu icin mi boyle yapiyor
Acaba demedim değil :)ben hazırlıktayken tanıştığım,şuan mezun olan bir ablamız var çok severim kendisini ve ilişkisi hakkında da konuşurduk. kendisi bir öğretim görevlisi ile sevgiliydi okulumuzda. anlattığına göre aynen böyle gelişmişti. adam herkese gereken mesafedeyken ona daha sevecen davranıyormuş. mesela şuan benim bahsi geçen hoca ile dersim oluyor kendim gözlemliyorum herkese siz der,sosyal hesaplarından vs kimseyi eklemez. Diğer öğrencilere karşı belli bir seviyede olup arkadaşınıza daha candan davranıyorsa bence düşüncelerinde pek haksız değil :)
ben hazırlıktayken tanıştığım,şuan mezun olan bir ablamız var çok severim kendisini ve ilişkisi hakkında da konuşurduk. kendisi bir öğretim görevlisi ile sevgiliydi okulumuzda. anlattığına göre aynen böyle gelişmişti. adam herkese gereken mesafedeyken ona daha sevecen davranıyormuş. mesela şuan benim bahsi geçen hoca ile dersim oluyor kendim gözlemliyorum herkese siz der,sosyal hesaplarından vs kimseyi eklemez. Diğer öğrencilere karşı belli bir seviyede olup arkadaşınıza daha candan davranıyorsa bence düşüncelerinde pek haksız değil :)
Konusmalari ozelden aticam bekleyinAcaba demedim değil :)
Pro's un, konferans yap istersen canımKonusmalari ozelden aticam bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?