Öğretmen arkadaşlar acill acill

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Uygulama stajyer öğrencilerin mebbisten geçmiş güne devamsızlık girilmiyormuş ben geç girdim devamsızlıklarını bilmiyordum müdürümüzde biraz ters biri çok çekiniyorum hatamı söylemeye sanırım milli eğitim müdürlüğünden güncellenebiliyormuş ama emin değilim bilgisi olan var mıııı

Eşim öğretmen. Ona sordum. Güncelleme yapılmaz geçmişe dönük olarak dedi.

Ben milli eğitim güncelleyebiliyor diye duymuştum
Nolacak peki kalp krizi geçirmek üzereyim şu an
Öldüremez ya sizi. Abartmayın. Bu bir yanlışlıktır ve bunu ilk yapan siz değilsiniz. Sonunxu da olmayacaksiniz. Illaki bi çözümü vardır. Ohoo insanlar ne hatalar yapıyor. Sistemden baksın denesin diyor eşim. Bi de güncelleme yapilmasa bile hatayı düzeltirler büyütmeyin.

Kendimle ilgili bir hata olsa neyse de ucunda dört öğrencinin sorumluluğu var bir de tatil önü soruşturma falan geçirmek istemiyorum uyuyamıyorum

Kendimle ilgili bir hata olsa neyse de ucunda dört öğrencinin sorumluluğu var bir de tatil önü soruşturma falan geçirmek istemiyorum uyuyamıyorum
Eşim; hatada soruşturma olmaz sucta olurm abartmasin. O düzeltilebilir diyorm

Gerçekten abarttınız ama. Ohoo ben calisirken ne hatalar yapiyordum. Ama duzeltiyordu yetkililer. Herkes hata yapıyor . Hata kabul etmeyen tek meslek doktorluk. Sakin olun. Eşim kesinlikle düzeltilir diyor.

Devamsızlıkları sınıf geçmeyi etkileyen bir şey mi ? Eğer değilse boşverin gitsin. Fark bile edilmez belki. Herkes hata yapar ayrıca diğer üyeye katılıyorum ucunda ölüm yok ya.. Bu ne panik..

Devamsızlıkları sınıf geçmeyi etkileyen bir şey mi ? Eğer değilse boşverin gitsin. Fark bile edilmez belki. Herkes hata yapar ayrıca diğer üyeye katılıyorum ucunda ölüm yok ya.. Bu ne panik..

Bu uygulamadan not alıyorlar kredi sistemi ortalamalarını etkiliyor ve yeni sistemde öğretmenlik mülakatında bu değerlendirmelere bakılıyor gelde panik yapma şimdi devamlarını girmeden not veremiyorum
Ayrıca müdürün laf etmesinden de çekiniyorum sorun çıkma olasılığı eline yüzüne bulaştırdın iğnelemeleri bunları yaşamak istemiyorum
Bu konuyla ilgili seminer aldım ama okul idaresinin duyurmamasından dolayı ilk gün haberim olmadığı için gidemedim ve bu konular anlatılmış o gün ben ne yapabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…