aile hekimliğinle bir görüş canim 5 -5onlar verir sonra da transferden sonra merkez verir40 günlük rapor hakkınızı nasıl döldürdünüz ? Bir de idare hiç sıkıntı çıkarmadı mı mazaret izni konusunda ? İnanın öyle sıkıntıya girdim ki daha tedavi baslamadan . Hastahaneyi aradım hastahane tedavi öncesi sadece burda bulundugunUz zamanlarda saatlik birşeyler yazarız gibi birşey dedi . Rapor vermiyoruz onu siz kendiniz ayarlamaniz gerekiyor dedi . Ancak transfer sonrası istirahat raporu veriyormuş hastahane . Öncesinde ne yapacağım bilmiyorum ; ( idarede sıkıntılı . Tüp bebek yaptirdigimi da bilmelerini istemiyorum .@elasen
Şuan aile hekimine gidiyorum bakalım ne diyecekBende kurumdakilerin bilmesini istemiyorum. Aile hekiminden rica ettim, o verecek
40 günlük rapor hakkınızı nasıl döldürdünüz ? Bir de idare hiç sıkıntı çıkarmadı mı mazaret izni konusunda ? İnanın öyle sıkıntıya girdim ki daha tedavi baslamadan . Hastahaneyi aradım hastahane tedavi öncesi sadece burda bulundugunUz zamanlarda saatlik birşeyler yazarız gibi birşey dedi . Rapor vermiyoruz onu siz kendiniz ayarlamaniz gerekiyor dedi . Ancak transfer sonrası istirahat raporu veriyormuş hastahane . Öncesinde ne yapacağım bilmiyorum ; ( idarede sıkıntılı . Tüp bebek yaptirdigimi da bilmelerini istemiyorum .@elasen
Aynı şeyi yaşıyoruz. Aynen sizin gibi düşünerek haziranda başladım tedaviye ama ohss riskinden dolayı Eylüle sarktı. Bu ay sonu transfer olma ihtimali var. Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. İdarem sıkıntılı bayağıMerhaba,
Memur arkadaşlar yıllık izin vs kullanabiliyor ama biz öğretmenlerde bu durum söz konusu değil . Yaz döneminde haziran seminerinı sırf tedavim e baslayim diye ankarada aldım . Fakat o zamandan bu zamana tahlillerdi vs derken tedaviye bir türlü baslamadilar. Eee simdi de iş başladı . Yozgatta yaşıyorum ,tedavim ankarada olacak . Doktorlar rapor veriyorlar mı bu süre boyunca.
Aynı şeyi yaşıyoruz. Aynen sizin gibi düşünerek haziranda başladım tedaviye ama ohss riskinden dolayı Eylüle sarktı. Bu ay sonu transfer olma ihtimali var. Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. İdarem sıkıntılı bayağı
Ben acikca müdürle konuştum. Ama okuldan kimse bilsin istemiyorum dedim. Arada tahlil için derslerden 2 ser saat izinli çıkıp hallettim. DrDan da orda olduğuma dair is gorebilir aldım hep. Transfer sonrasuda 10 günlük rapor aldim.sorun olmadı hic
Canım tüp bebek yaptırdığım şehirle ikamet ettiğim şehit farklı. Raporu bulabilirsem birinden rica etmem gerekecek. Bildiğim kadarıyla başka şehirden rapor olmuyor.İdare sıkıntılı ise hiç söylemeyin 40 günlük rapor hakkinizu kullanin
Umudum- ankarada nerde tedavi görüyorsun memnun musun ben de tüp bebek düşünüyorum ve ben de öğretmenim bakalım nasıl ilerler tedavi süreci
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Etlik zubeyde hanim da tedavi goruyorum ve çok da memnunum. Tek sıkıntı tedavinin biraz sarkması oldu o da normal çünkü tahliller vs derken bu zamana sarktı
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?