Ogretmen arkadaşlar tüp bebek için izin ya da rapor işi nasıl oluyor ?

Umudum-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
3.134
7.327
158
Merhaba,
Memur arkadaşlar yıllık izin vs kullanabiliyor ama biz öğretmenlerde bu durum söz konusu değil . Yaz döneminde haziran seminerinı sırf tedavim e baslayim diye ankarada aldım . Fakat o zamandan bu zamana tahlillerdi vs derken tedaviye bir türlü baslamadilar. Eee simdi de iş başladı . Yozgatta yaşıyorum ,tedavim ankarada olacak . Doktorlar rapor veriyorlar mı bu süre boyunca.

Merhaba. Ben geçen şubat ayında başladım tedaviye aynı senin gibi şehir dışında. Mazeret izni alıp gidiyordum günü birlik. Transfer sonrası 10 günlük tüp bebek merkezi verdi. Hamile kaldığını öğrenince 40 günlük rapor hakkımı aile hekimimin verdiği raporlarla bitirdim. Okul kapanincaya kadar da heyet raporu almıştım. Tüp bebekle hamile kaldım deyince riskli hamile grubu gibi davranıp veriyorlar zaten. Gel gelelim benim oğlum haziran ayında bıraktı beni :'( inşallah senin de tedavin hayırlı olur sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.

40 günlük rapor hakkınızı nasıl döldürdünüz ? Bir de idare hiç sıkıntı çıkarmadı mı mazaret izni konusunda ? İnanın öyle sıkıntıya girdim ki daha tedavi baslamadan . Hastahaneyi aradım hastahane tedavi öncesi sadece burda bulundugunUz zamanlarda saatlik birşeyler yazarız gibi birşey dedi . Rapor vermiyoruz onu siz kendiniz ayarlamaniz gerekiyor dedi . Ancak transfer sonrası istirahat raporu veriyormuş hastahane . Öncesinde ne yapacağım bilmiyorum ; ( idarede sıkıntılı . Tüp bebek yaptirdigimi da bilmelerini istemiyorum .@elasen

aile hekimliğinle bir görüş canim 5 -5onlar verir sonra da transferden sonra merkez verir

Farklı il olunca onların saatlik bişey yazmalarının pek anlamı yok ki. İdare biliyordu tedavimi çekinmedim bu konuda onlar da çok fazla yardımcı oldular sağ olsunlar. Hem ne var ki insanoğlunun başına neler geliyor. Tabii bilemelerini istememek en doğal hakkın. Bu durumda tek çare aile hekimin.

Sanki az stresimiz varmış gibi bir de bu stresi çekiyoruz
Benim aynı ilde olduğu için sadece transfer sonrası 3 gün rapor kullanmıştım ilk denememde ama o bile stres yaratmıştı bende hepimize kolaylıklar diliyorum halden anlayan doktorlarla karşılaştırsin allah hepimizi üstelik benim aile hekimim gicigin önde gideni durumunu anlatmama rağmen rapor vermedi bana daha ince gittiğim hastanenin doktorundan almıştım sonra o aile hekimini degistirdim o stres ve üzüntü içinde beni o adam estra üzdü hatırladıkca içim acıyor

Aynı şeyi yaşıyoruz. Aynen sizin gibi düşünerek haziranda başladım tedaviye ama ohss riskinden dolayı Eylüle sarktı. Bu ay sonu transfer olma ihtimali var. Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. İdarem sıkıntılı bayağı

Az once aile hekimi ile görüştüm. Öğretmenlere seminer haftasi rapor vermeyin diye yazi atmislar. Tüp bebek doktorumdan alacagim mecbur

Allah bildiği gibi etsin onlari

Ben acikca müdürle konuştum. Ama okuldan kimse bilsin istemiyorum dedim. Arada tahlil için derslerden 2 ser saat izinli çıkıp hallettim. DrDan da orda olduğuma dair is gorebilir aldım hep. Transfer sonrasuda 10 günlük rapor aldim.sorun olmadı hic

İdare sıkıntılı ise hiç söylemeyin 40 günlük rapor hakkinizu kullanin

Ben müdüre soylesem duymayan kalmaz

Umudum- ankarada nerde tedavi görüyorsun memnun musun ben de tüp bebek düşünüyorum ve ben de öğretmenim bakalım nasıl ilerler tedavi süreci

İdare sıkıntılı ise hiç söylemeyin 40 günlük rapor hakkinizu kullanin
Canım tüp bebek yaptırdığım şehirle ikamet ettiğim şehit farklı. Raporu bulabilirsem birinden rica etmem gerekecek. Bildiğim kadarıyla başka şehirden rapor olmuyor.

Umudum- ankarada nerde tedavi görüyorsun memnun musun ben de tüp bebek düşünüyorum ve ben de öğretmenim bakalım nasıl ilerler tedavi süreci

Etlik zubeyde hanim da tedavi goruyorum ve çok da memnunum. Tek sıkıntı tedavinin biraz sarkması oldu o da normal çünkü tahliller vs derken bu zamana sarktı

Aile hekimi ile görüştüm . Allah razı olsun bana gelecek hafta için 5 gün yazacak rapor . Yarın a da ankarada randevum var . Bakalım bu sefer baslayabilecek miyiz tedaviye ..

Etlik zubeyde hanim da tedavi goruyorum ve çok da memnunum. Tek sıkıntı tedavinin biraz sarkması oldu o da normal çünkü tahliller vs derken bu zamana sarktı
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…