• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen arkadaslara soruyorum

hero_girl

Hayallerinizin sesini kısmayın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
970
3.179
63
Arkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz

Sabahçı öğlenci yok herkes saat 12 17 arası gidip geliyor du geçen senede bu şekilde gitti cocuklar
Bir bilgim yok ama karar böyle alınmışsa böyle olur.meb 'in, veliler saatten memnun değil,müdür bey saatleri değiştirmeyin diyeceğini sanmıyorum ama yanii herşey olabilir.sonucta iki türlü de 5 saat gidecekler .ne fark ediyor?neden illa 12-17 arası olmali

Bence müdürün dediği şekilde devam ederler.
Siz neden öğleden sonra istiyorsunuz? Özel bir sebebi mi var, ne fark ediyor yani sabah olsa nolur?
Halk eğitimde kursa yazilmisitim saatleri uymuyor bu şekilde kursa gidemeyeceğim malesef

Arkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz
Prosüdürü bilmiyorum Millieğitime gitmeyin başınız derde girer şeklinde bir tahditte bılumduysa ve bunu, whatsupp tan yapıysa müdürün başı da derde girer sanki.

Çalışmıyorum halk eğitimde kursa yazılmıştım birde cocuklar 11 e kadar uyuyorlar o saatte kalkmak zor olacak
Sabah kurs varsa değiştirme imkanımız yok mu? Çocukların 11 de kalkması çok geç bir saat.okul zamanı zorlanırlar.oglen kalkınca gün çabuk biter, o gün verimli geçmez.

Başı derde giren milliegitime bağlı olan oluyor siz değil, saçmalamış😂

9-14 daha ideal. O yaşta bir çocuğun 11’e kadar uyuması için akşam çok geç yatıyor olması lazım. Uyku saatlerinizi düzenleyin bence. Siz kendi rahatınızı düşünüyorsunuz ama uygun olan bu. Bu arada başınız derde falan girmez, müdür o kısmı sallamış.

9-14 daha ideal. O yaşta bir çocuğun 11’e kadar uyuması için akşam çok geç yatıyor olması lazım. Uyku saatlerinizi düzenleyin bence. Siz kendi rahatınızı düşünüyorsunuz ama uygun olan bu. Bu arada başınız derde falan girmez, müdür o kısmı sallamış.
Kendi rahatım olacak bir konu yok ben islerimi bu saatlere göre ayarlamistim geçen yılda 12 17 arası gittiler bu senede ayni şekilde olacak diye söylendi bize ve bir anda saatlerin değiştiğini söyledi müdür

Oryantasyona özel 12-17 arası yapmıştır. Şimdi normal saatine dönüyor muhtemelen. 9-14 çok ideal saatler çocuklar için .
Yok hayır temmuzda kayda gittiğimizde söylendi bize saatlerin 12 17 arasi olacağı

Başınız derde falan girmez blöf yapmış ama meb de okul idaresi ile aranızda halledin der bir etkisi olmaz. Birkaç veli diğerleri adına gidip konuşsun müdürle. Başta verilen saate göre sonuçta kayıt yaptırmadı mı o insanlar. Neden değiştiriyor ki?
Nedeni ni bizde bilmiyoruz geçen sene de bu şekilde 12 17 arası gidildi herkes bu şekilde islerini ayarladı ve bi anda o kadar çok kişiyi zor bıraktılar ki haliyle herkes ayaklandı suan itiraz ediyor herkes

Nedeni ni bizde bilmiyoruz geçen sene de bu şekilde 12 17 arası gidildi herkes bu şekilde islerini ayarladı ve bi anda o kadar çok kişiyi zor bıraktılar ki haliyle herkes ayaklandı suan itiraz ediyor herkes
Herkesin ne işi var da herkes böyle feryat figan

Back
X