- 11 Aralık 2020
- 970
- 3.179
- 63
Sormadım herkese ne işiniz var diye ama suan herkes isyan ediyorHerkesin ne işi var da herkes böyle feryat figan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormadım herkese ne işiniz var diye ama suan herkes isyan ediyorHerkesin ne işi var da herkes böyle feryat figan
Ya işte en başından deseydiler saatlerimiz bu şekilde olacak diye bizde ona göre hareket ederdik ben şuan halk eğitime kayıt olmuştum saatini de ona göre seçmiştim haliyle suan benim için çok kötü oldu bir yılım boşa geçmiş olacakBaşınız derde girmez ama saatler de değişmez. Ayrıca keşke tüm okullar bu saatlere göre olsa 09.00-14.00 arası çok ideal eğitim için.
Bence sorununuzu halk eğitimde çözün istediğiniz saatlerde başka bir kursa kayıt olabilirsiniz. Milli eğitime gittiğinizde gerekçeniz kursa gidemiyorum mu olacak? ciddiye alınmazsiniz. çocuklar için saatler iyi, ileriki yaşamlarında öğlene kadar uyuyacaklari bı işleri olmayacak..Ya işte en başından deseydiler saatlerimiz bu şekilde olacak diye bizde ona göre hareket ederdik ben şuan halk eğitime kayıt olmuştum saatini de ona göre seçmiştim haliyle suan benim için çok kötü oldu bir yılım boşa geçmiş olacak
Okul tam gün anladığım kadarıyla. Böyle durumlarda sanah çok erken olmayan bir saate girişi alıp (9 ideal ya da 10) beş saat üstünden de çıkışı belirliyorlar. Benim anlamadığım ilk etapta girişi neden bu denli geç saate aldılar (12 yani). Çok okul duydum bu giriş saati çok garip, siz çalıştığınız için diğer ii 10 a kadar çocuk uyusun rahatca gitsin diye bu sistemi diğerine tercih etmiş (ki olabilir). Bana biraz ilkevsiz geldi sabah öğleye dek kapalı olcak okul öğlen açılcak, sabahçı da yokArkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz
Müdürün dediği olur diye düşünüyorum. Ayrıca çocuğun 11 e kadar yatması hiç sağlıklı değilÇalışmıyorum halk eğitimde kursa yazılmıştım birde cocuklar 11 e kadar uyuyorlar o saatte kalkmak zor olacak
O şekilde olmaz hiçbir devlet okulu. Alıştırma dönemi diye ayarlanmıştır o saatler. Okul tüm gün eğitim veriyorsa saba 8 veya dokuzda başlar ve öğleden sonra biter.Sabahçı öğlenci yok herkes saat 12 17 arası gidip geliyor du geçen senede bu şekilde gitti cocuklar
Kurum için ne uygunsa o yapılır veliler ne derse desin.Arkadaşlar kızım ve oğlumu anaokulana verdim kayıt yaptırırken dedilerki saat 12 ile 17 arası olacak tamam dedim böylesi işime gelir çok iyi olur bu bir hafta alıştırma haftasında aynen bu şekilde 12 de gitti cocuklar bu aksam whatsaap gruptan söyle bi mesaj attı müdür saatlerimiz 9 ile 14 arası olacak diye haliyle herkes itiraz etti okulda suan en az 140 öğrenci var ve nerdeyse velilerin hepsi itiraz ediyor müdür kesinlikle degismeyecegini söylüyor bizde milliegitime gideceğimizi söyledik müdür tehditvari bir şekilde gitmeyin başınız derde girer dedi..milliegitime gittiğimiz takdirde velilerin dediğimi olur müdürün istediğimi boşuna mı uğraşıyoruz
Kurs hocasıyla konuşup hafta sonuna geçebilirsinizYa işte en başından deseydiler saatlerimiz bu şekilde olacak diye bizde ona göre hareket ederdik ben şuan halk eğitime kayıt olmuştum saatini de ona göre seçmiştim haliyle suan benim için çok kötü oldu bir yılım boşa geçmiş olacak
Çocuğunuzun okulu daha önemli ama.Halk eğitimde kursa yazilmisitim saatleri uymuyor bu şekilde kursa gidemeyeceğim malesef
Anneler erken kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyor büyük ihtimal.Herkesin ne işi var da herkes böyle feryat figan
Ev hanımı anneler 12 5 arası gezecekler, çocuklar öğlene kadar uyuyolar yemeklerini de okulda yerler aynen kolaycilikÇocuklar nasıl 11 e kadar uyuyor ? Benimkiler 7 ye varmadan ayakta.
Çalisan kadınlar çalışmalarına rağmen çocukların, okullarına, kurslarına göre bütün hayatlarıni planlarken ev hanımlarının topyekûn itiraz etmesi de tam kolaycilik.