Merhaba benim ilk transferde yumurta toplamada ve transferden sonra birer hafta rapor aldımMerhaba arkadaşlar. Mesleği öğretmen olan arkadaşlar transferden sonra kaç gün sonra okula başladınız ? Okulda zorlandınız mı ?
Merhaba benimde seminerlerin 3 4 gün önce olcak gibi transferim. Seminer haftası rapor almak istiyorum. 8 eylülde başlarım okula gibi geliyor hani cok yormadan falan. Sizin tuttu mu transferinizMerhaba benim ilk transferde yumurta toplamada ve transferden sonra birer hafta rapor aldım
Merhaba. Ben transferden sonra üç gün dinlendim. Dördüncü gün döndüm. Ama doktorum hareketten ziyade çocuklara çok yaklaşmamamı, kendimi enfeksiyondan ve hastalıktan korumamı tembihlemişti.Merhaba arkadaşlar. Mesleği öğretmen olan arkadaşlar transferden sonra kaç gün sonra okula başladınız ? Okulda zorlandınız mı ?
Hocam ben ilk transferimde iki hafta izin aldım hiç gitmedim strese girmeyim dedim ama negatif geldi sonuç şimdi ikincide ilki gibi yapmadım 3. Günden sonra dışarı çıkmaya da başladım hamdolsun pozitif geldi yani burda şuna karar verdim nasıl rahat olacaksan onu yap zihnin nasıl rahat edecekse evde durup her gün düşüncelere boğulmaktansa çalışıp yorulmadan çok ani hareket yapmadan rahat bir zihinle beklemekMerhaba arkadaşlar. Mesleği öğretmen olan arkadaşlar transferden sonra kaç gün sonra okula başladınız ? Okulda zorlandınız mı ?
Teşekkür ederim. Tabi kışta geliyor çocuklar hep hasta olurMerhaba. Ben transferden sonra üç gün dinlendim. Dördüncü gün döndüm. Ama doktorum hareketten ziyade çocuklara çok yaklaşmamamı, kendimi enfeksiyondan ve hastalıktan korumamı tembihlemişti.
Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. Strese girdikçe daha kötü oluyor durumlar. Kafası rahat olan pozitif alıyor genelde gördüğüm kadarıyla. Okul iyi gelir gibi geliyor. Zaten 8.sınıflarım olacak bu sene. Çok yormazlar gibi geliyor. Biraz daha olgunlaşıyorlar çünkü. 5 6 lar gibi çocuk değillerHocam ben ilk transferimde iki hafta izin aldım hiç gitmedim strese girmeyim dedim ama negatif geldi sonuç şimdi ikincide ilki gibi yapmadım 3. Günden sonra dışarı çıkmaya da başladım hamdolsun pozitif geldi yani burda şuna karar verdim nasıl rahat olacaksan onu yap zihnin nasıl rahat edecekse evde durup her gün düşüncelere boğulmaktansa çalışıp yorulmadan çok ani hareket yapmadan rahat bir zihinle beklemek
Merhaba opu olduğum gün rapor aldım sadece. Transfer 25 Haziran'da oldu. Seminer zamanıydı sadece oturduğumuz için rapor almadım. Doktor gerek yok dedi kan akışı için bir miktar hareket gerekiyor dedi. Şükür sonuç pozitifMerhaba arkadaşlar. Mesleği öğretmen olan arkadaşlar transferden sonra kaç gün sonra okula başladınız ? Okulda zorlandınız mı ?
Hayırlı olsun inşallah kucağınıza sağlıkla almanız nasip olsun. Taze olurum diye ben de haziran da başladım ama donmuşa kaldım.Merhaba opu olduğum gün rapor aldım sadece. Transfer 25 Haziran'da oldu. Seminer zamanıydı sadece oturduğumuz için rapor almadım. Doktor gerek yok dedi kan akışı için bir miktar hareket gerekiyor dedi. Şükür sonuç pozitif
Amin inşallah darısı bekleyen herkesin başına. Benimde donmuş oldu hocam. Nisan gibi başladim tedaviye ama bazı aksilikler oldu transfer haziran sonuna kaldı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun inşallah kucağınıza sağlıkla almanız nasip olsun. Taze olurum diye ben de haziran da başladım ama donmuşa kaldım.
Teşekkür ederim inşallah hepimiz içinAmin inşallah darısı bekleyen herkesin başına. Benimde donmuş oldu hocam. Nisan gibi başladim tedaviye ama bazı aksilikler oldu transfer haziran sonuna kaldı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de öyle düşünüyorum. Hem evde durup düşünmekten iyidir. Cocuklar okulda iyi gelir.3 gün izin almistim 4 gün döndüm okula bide devamlı ayaktaydim rahime kan gitsin diye hareket iyimis
O zaman çok iyi olur evet branşcıysanız az ders alın çok yormayın benim ilk transferim 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef 12temmuzda yeniden transfer oldum 7+2hamileyim şuanMerhaba benimde seminerlerin 3 4 gün önce olcak gibi transferim. Seminer haftası rapor almak istiyorum. 8 eylülde başlarım okula gibi geliyor hani cok yormadan falan. Sizin tuttu mu transferiniz
Seminere denk gelse ben de almayabilirdimMerhaba opu olduğum gün rapor aldım sadece. Transfer 25 Haziran'da oldu. Seminer zamanıydı sadece oturduğumuz için rapor almadım. Doktor gerek yok dedi kan akışı için bir miktar hareket gerekiyor dedi. Şükür sonuç pozitif
Aynen ecem hocam hayirlisi olsun inşallah sizin içindeBen de öyle düşünüyorum. Hem evde durup düşünmekten iyidir. Cocuklar okulda iyi gelir.
Benim branş okul öncesi çok evrak yok bizdeSeminere denk gelse ben de almayabilirdimama evrak işi oluyor yine alırdım heralde
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınO zaman çok iyi olur evet branşcıysanız az ders alın çok yormayın benim ilk transferim 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef 12temmuzda yeniden transfer oldum 7+2hamileyim şuan
Sizin dinlenme süreside yok okuldayken daha zor işiniz Allah kolaylık versin. Ama nasipte ne varsa o oluyor.Benim branş okul öncesi çok evrak yok bizdezaten son hafta diyarbakır sıcagında çocuklar gelmemişti evrak falan herşeyi halletmiştim. Tayinim çıktığı için transfer den önce tüm eşyalarımı da topladım biz okul önceciler kurum değiştirirken ev taşınır gibi oluyoruz herşeyimi transfer e göre ayarladım şükür bir sıkıntı olmadı
Amin inşallah. Dönem ortasına ne denk gelseydi mutlaka rapor alırdım dediğiniz gibi tenefüs bile yok bizdeSizin dinlenme süreside yok okuldayken daha zor işiniz Allah kolaylık versin. Ama nasipte ne varsa o oluyor.Allah bir şekilde gücünü veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?