• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Arkadaşlarım Transferden Sonra Ne Zaman Okula Döndünüz ?

Toplantıda lavobaya çıkıp dolaşabilirsin gidersen saat başı. Ben öyle yapacağım. Sürekli oturamam kalkıp dolaşırım biraz. Telefon çaldı ayağına giderim dolaşıp gelirim. Doktorum 2 gün sonra normal hayatına dön seminerlere git dedi. Okulda cocukları kucağına almayacağına göre sorun olmaz dedi.
Dediğiniz gibi yaparım diyorum ben de zaten bi bahaneyle arada çıkıp gezinirim. Mola da verilir zaten.

Doktor verseydi direk isterdim ben de nasılsa sonraki 2 gün haftasonu diye vermedi p.tesi de başla dedi doktorumun kliniği de uzak tekrar rapor için gidemem ancak belki aile hekiminden veya özel hastaneden olabilir onu da bilemedim. Bi yandan da normal okul dönemi olursa almaya zorlardım büyük ihtimalle ama seminerlerde oturacağız nasılsa diye çok zorlamıyorum belki evde yatıp kendimi dinlemekten daha iyi gelebilir doktor da belki bunu düşünüyor olabilir 🤔 ama aklıma yeni gelen bir durum var okuldaki tuvaletler malesef alaturka. Kullanmanın sakıncası olur mu bilmiyorum gitmek zorunda kalırsam.
Alaturka tuvaletlerden korkmana gerek yok ben ilk günden itibaren alaturka tuvalet kullandım diğeri de olmasına rağmen tuttu benim

Ayakta cok durmamak lazım. Hep oturmamak lazım. Arada dolaşır hallederiz. Bu haftayı ve ilk haftayı atlatırsak kolaylaşır😀
Aynen bakalım üstesinden gelicez inşallah😄 ben bugün gittim ama aklım hep oradaydı başka bişeye odaklanamıyorum😔 kimseye söylemedim ama yüzüme de yansıyor heralde bir şey mi oldu durgunsun diyorlar. Öyle işte hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah tüm bekleyenler🤲

Aynen bakalım üstesinden gelicez inşallah😄 ben bugün gittim ama aklım hep oradaydı başka bişeye odaklanamıyorum😔 kimseye söylemedim ama yüzüme de yansıyor heralde bir şey mi oldu durgunsun diyorlar. Öyle işte hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah tüm bekleyenler🤲
Ben de gittim. Kimse bilmiyor benimde. Yakın arkadaşlarım dahil. Belim ağrıyor dedim cok kıpırdamadım 😀 arada cıktım yürüdüm geldim

Doktor verseydi direk isterdim ben de nasılsa sonraki 2 gün haftasonu diye vermedi p.tesi de başla dedi doktorumun kliniği de uzak tekrar rapor için gidemem ancak belki aile hekiminden veya özel hastaneden olabilir onu da bilemedim. Bi yandan da normal okul dönemi olursa almaya zorlardım büyük ihtimalle ama seminerlerde oturacağız nasılsa diye çok zorlamıyorum belki evde yatıp kendimi dinlemekten daha iyi gelebilir doktor da belki bunu düşünüyor olabilir 🤔 ama aklıma yeni gelen bir durum var okuldaki tuvaletler malesef alaturka. Kullanmanın sakıncası olur mu bilmiyorum gitmek zorunda kalırsam.
Alaturka kullanmayın

Back
X