- Konu Sahibi papatyaaaaaa11
Olur neden olmasın. Günümüzde üniversite mezunu olup kendini hiç geliştirmemiş insan dolu. Kafalar uyusuyor birde seviyorsan takma eğitim farkını vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim özel eğitim sertifikası alıp atanıyor.nasil burdan bu kadar kesin konuşabiliyorsunuzAmacım şu, sizi hiçbir anlamda beyefendiden bir adım dahi olsa önde görülmenizi sağlayacak bir eğitiminiz ve mesleğiniz yok. Bugün iki yıllık bir bölüm bitirmiş herhangi biri Halk eğitim kurslarından özel eğitim sertifikası alıp okullarda sizinle aynı işi yapabiliyor.
Umarım boyacı sevgilisi olan öğretmenin ikinci üyeliği değildir . Öyle olmadığını düşünerek yazıyorum : neden olmasın, evlen gitsinBu durum senin için de içten içe sorunmuş ki başkalarının dediklerine bakarak konu açmışsın.
Ben de öyle düşünüyorum benim sınıfımdan bir çocuk hem okuyup hem jigololuk yapıyordu aynı zamanda barda çalışıyordu.Yani her şey üniversite kazanmak eğitimli olmak değil insan da önce karakter vizyon olabilmeli.Eskiden sanayide çalışanların yüzüne bakmazlardı yağ içindeler diye. Şimdi kimi duysam kaportacısıydı oyuydu buydu. Çok güzel kazanıyorlar bence tahsil olarak düşünürsen “cahillik gider eşşeklik baki kalır” yani okul okumaya bakmıyor bence o işler.
Yok benim sevgilim otomotiv sektörüyle ilgileniyor o ben değilim ciddenUmarım boyacı sevgilisi olan öğretmenin ikinci üyeliği değildir . Öyle olmadığını düşünerek yazıyorum : neden olmasın, evlen gitsin![]()
Her yorumunuz korkunç.ozel eğitimin kaçla aldığını biliyor musunuz?neredeyse ilk 10 binde olmak lazım yerleşmek için.baska bı bölüm olsa neyse ama özel eğitim çok yüksek puanlı bı bölümYoo bence biraz abartabiliriz. Üniversite artık bizim zamanimizdaki gibi değil. Mantar gibi türeyen bin tane üniversite açıldı. Ne saygınlığı kaldı ne de mezun olduktan sonra sıradan bir lise mezunundan fark kaldı. Mesleki kazanım dışında hiçbir şey katmıyor artık. Tabii ki Boğaziçi, Koç, ODTÜ gibi bir okuldan mezun degilseniz girdiginiz gibi çıkıyorsunuz üniversiteye.
Atanıyor demedim yahu sakin olun. Ücretli öğretmen olarak çalışıyorlar. Üşendim şimdi, yukarı bi yerde paylaşmıştım bu kursları ve amaçlarını. bi profilimden mesajlara bakarsanız üç dört mesaj önceydi sanırım.Kim özel eğitim sertifikası alıp atanıyor.nasil burdan bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz
Ben de bunu anlatmaya çalıştım ama sonradan vazgeçtimHer yorumunuz korkunç.ozel eğitimin kaçla aldığını biliyor musunuz?neredeyse ilk 10 binde olmak lazım yerleşmek için.baska bı bölüm olsa neyse ama özel eğitim çok yüksek puanlı bı bölüm
Parasızlıktan yapıyordu herhalde ya üzüldüm valla.. Sonradan enişte beyin başının etini yemiceksen evlen arkadaşım. O istemeyen akrabalarının hepsinin işi düşecek onaBen de öyle düşünüyorum benim sınıfımdan bir çocuk hem okuyup hem jigololuk yapıyordu aynı zamanda barda çalışıyordu.Yani her şey üniversite kazanmak eğitimli olmak değil insan da önce karakter vizyon olabilmeli.
Değilsen ek yazayım . Kadının maaşında gözü yoksa , adam kibarsa , cimri değilse , bir ortama girdiğimde oturmasını kalkmasını da biliyorsa , merhametliyse , çocıkları seviyorsa neden olmasın ? Valla burada ve reel de gördüğüm bazı toksik üniversite mezunlarından sonra , onlardan eş olacağına bu adam olsun daha iyi derimYok benim sevgilim otomotiv sektörüyle ilgileniyor o ben değilim cidden![]()
Ama sen de yanlış kişiyi alintilamissin be kuzumÖncelikle bir öğretmensiniz ama "daha" yerine "dağa" yazıyorsunuz. Noktalama işaretleri yok, cümleler bitmiyor, bitmedikçe anlamsızlaşıyor.
Sonrasında ise bu düşünce senin aklına düştüyse bunu uzatmaya gerek yok. Şimdi olmasa 2 yıl sonra, 2 yıl sonra olmasa 5 yıl sonra bunun sorun eden taraf sen olacaksın ve sorun edeceksin. Eğer gerçekten bu konu senin için önemsiz olsaydı etrafındaki insanların (ailen dahil) umrunda olmazdı. Bu senin aklına düşmüş ve kılıf arıyorsun.
Ben arattım yüksekokul çıktı bilerek söyledin sandım o yüzdenÇemişgezek üniversitesi de yoktur heralde kız. Ben üniversiteden mezun olalı 9 sene oldu ne bileyim var mıymış?![]()
Güncelleme: Yüksekokul varmış iyi hadi yırttım![]()
E ben sabahtan beri bunu anlatıyorum da niye saldiriyorsunuz o zaman:)) en doğru kelimeyi söylediniz vizyon..Ben de öyle düşünüyorum benim sınıfımdan bir çocuk hem okuyup hem jigololuk yapıyordu aynı zamanda barda çalışıyordu.Yani her şey üniversite kazanmak eğitimli olmak değil insan da önce karakter vizyon olabilmeli.
Sevgilimin en çok merhametini sevdim özellikle de çocuklara karşı davranışlarını sevdimDeğilsen ek yazayım . Kadının maaşında gözü yoksa , adam kibarsa , cimri değilse , bir ortama girdiğimde oturmasını kalkmasını da biliyorsa , merhametliyse , çocıkları seviyorsa neden olmasın ? Valla burada ve reel de gördüğüm bazı toksik üniversite mezunlarından sonra , onlardan eş olacağına bu adam olsun daha iyi derim
Konu vizyon meselesinden çıkıp üniversite bölüm meselesine evrildi bence o yüzdenE ben sabahtan beri bunu anlatıyorum da niye saldiriyorsunuz o zaman:)) en doğru kelimeyi söylediniz vizyon..
Mesajım tam olarak yukarıdaki mesaja.Merhaba kızlar benim 3 senelik sevgilim var şuan 27 yaşındayım sevgilimde kendi işini yapıyor otomotiv sektöründe bende yeni doğuya atandım sevgilimi çok seviyorum özellikle karakterini merhametini bana olan ilgisini onunlayken çok iyi anlaşıyoruz ortak noktamız çok fazla kafamız uyuşuyor onunla ilgili tek sorunum aslında atanana kadar sorun değildi ama çevremden duyduklarımdan sonra biraz takmaya başladım onun esnaf olması ve üniversite okumamış olması ailem memur ve senin gibi okumuş biri sana dağa çok yakışırdı diyor arkadaşlarım da aynı şekilde bir öğretmene kendi gibi birinin yakisacagini söylüyorlar bende ister istemez etkileniyorum sevgilimle 2 sene aynı şehirde yaşadık bana her gün vakit ayırdı her pazar birlikteydik maddi durum olarak da memurlardan daha çok kazanıyor şuana kadar iki ev iki araba aldı genç yaşta başarısını asla kucumseyemem ama ailemin arkadaşlarımın haklılık payı var mı sizce ilerde sorun yaşar mıyım öğretmen esnaf ilişkisi yürür mü
Küçük bir teknik aksaklık olmuş kusura bakmaAma sen de yanlış kişiyi alintilamissin be kuzumBenim ne suçum var durduk yere azar yedim şimdi
![]()
İnanamıyorum şu yorumlara. Öğretmenlerin bu ülkede çok kalifiye meslek sahipleriyle evli olduğunu belirtmek isterim. Eski cumhurbaşkanlarından Ahmet Necdet Sezer’in eşi öğretmendi örneğin. Gelirimizin x olmasıyla değerlendirilecek kadar basit değiliz çoğumuz. Eşi öğretmen olsaydı meslektaşıyla, ortak tatillerinin ve tahsilinin denk olduğu bir erkekle evli olurdu kötü olmazdı. Neyse ben evliyim zaten de genç meslektaşlarımı savunmam lazım diye düşünüyorum. Ederinizin altına inmeyin kızlarYa beni yanlış anlamayın çok kutsal bir mesleğiniz var toplumda saygın bir konumda olmayı gerçekten hakediyorsunuz ama çok da zor değil Öğretmen olmak atanmak. E geliriniz de ortada. Hani sanki siz doçent doktor adam ilkokul mezunu öyle bir fark olsa neyse de. Maddi durumu iyise çoksa deşmeye ne gerek var. Sizin maaş cebinize kalacak gibi duruyor evi arabası varsa. Öğretmen olsa daha mı iyidi yani anlamıyorum ki![]()
Atanmak zor değil mi?hangi dünyada yaşıyorsunuz.