öğretmen eylül anneleri

misuse

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
11
12
288
doğum öncesi izni sonrasına aktarabilen oldu mu acaba?ben denedim sonuç alamadım var mı yapabilen ?

Ben de aynı durumdayım maalesef. İdare resmi yazıyı gösterdi. Tatilde geçen süreler doğum sonrasına aktarılmaz diye yazıyordu. Ama yinede ilçe mem ile görüşüp daha net bilgi alabilirsin dediler. Onlar onaylayacak izni sonuçta. İnşallah aktarabiliriz..

Olmuyor maalesef 3 şart araniyor
1. Calisabilir raporu
2. Fiilen calisiyor olmak
3. Annenin istemesi

Ben de aktaramadim :( 4 haftamiz boşa gitti okul acik olsa calisirdim durumum gayet iyiydi keske öncesi sonrasi diye olmasa direk 16 hafta deseler istediğimiz zaman kullansak :(

2010 doğumlu oğlum. Ben de aktaramadim. Fiili olarak çalışmadığım için. Tatile geldiğinden. Ama sağda solda kafa karıştıranlar var bununla ilgili. Aktarılır vs gibi...

kızlar ben 2011 de aktarmıştım o zaman sıkıntı yapmamışlardı.ama bu sefer olmayacak galiba.iki yıldır o tarihlerde doğum yapan arkadaşlar aktaramadı.keşke dönemi kapatabilsek.

kızlar ben 2011 de aktarmıştım o zaman sıkıntı yapmamışlardı.ama bu sefer olmayacak galiba.iki yıldır o tarihlerde doğum yapan arkadaşlar aktaramadı.keşke dönemi kapatabilsek.
Nilsena benim doğum 15 eylül gözüküyo.1 eylülde işbaşı yapiyoruz ya normalde, yine aktaramaz miyim doğum öncesi 2 haftayı?Bu konuda kafam çok karışıyor.

C
Nilsena benim doğum 15 eylül gözüküyo.1 eylülde işbaşı yapiyoruz ya normalde, yine aktaramaz miyim doğum öncesi 2 haftayı?Bu konuda kafam çok karışıyor.
in o iki hafta mecburen izinlisin zaten.son üç hafta çalışamıyoruz.yani ekleyemezsin o iki haftayı:(

C

in o iki hafta mecburen izinlisin zaten.son üç hafta çalışamıyoruz.yani ekleyemezsin o iki haftayı:KK43:
HHayirlisi diyelim o zaman.Zaten olsa da 1. Dönemi kapatamiyordum.Ne yapalim sağlık olsun bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alalim da...

Çok ilginç ben aktarabiliniyor diye biliyorum. Özel okulda çalışıyorum 2014 temmuz ayına kadar okula geldi arkadaş ve eylül 2014 şubat 09 2015 arası izin kullandı. Okulun iznine bağlı heralde. Aynı zamanda devlet okulunda çalışıyor annem onun arkadaşıda aktarmış yarım döneme. Resmi olarak kapalı görünen ayları neden izinli sayıyorlar saçma.

Okulumda bi bayan var o da eylül 15 te doğum yapmış ve iznini aktarmış dönemi kapatmış.Anlamadım kişiden kişiye değişiyor mu bu.Demek ki emsalleri varsa biz de uğrasacagız artık yaptırmak için.

Detayli bilgi nerden alinir ki acaba? Peki ucretsiz izin ne sekilde oluyor, bilgisi olan var mi

Detayli bilgi nerden alinir ki acaba? Peki ucretsiz izin ne sekilde oluyor, bilgisi olan var mi
Merhaba arkadaslar.2014 eylul annesiyim ben de ogretmenim. 4 eylulde dogum yaptim. Malesef yaza gelen izinlerimiz aktarilamiyir. Cok arastirdik. boyle izne ayrilan duydum ama eger mufettisler denetimde farkederlerse o hakki olmayan izinlerin parasini faiziyle geri aliyorlarmis. Bakanligi bile aradik. Yok yazin olan dogum oncesi iznim aktarilamadi. bazi milli egitimler yapiyormus ama onlar da hata yapiyorlarmis.
suan ucretsiz izindeyim. Bir dilekceyle izne ayriliyoruz.

Merhaba arkadaslar.2014 eylul annesiyim ben de ogretmenim. 4 eylulde dogum yaptim. Malesef yaza gelen izinlerimiz aktarilamiyir. Cok arastirdik. boyle izne ayrilan duydum ama eger mufettisler denetimde farkederlerse o hakki olmayan izinlerin parasini faiziyle geri aliyorlarmis. Bakanligi bile aradik. Yok yazin olan dogum oncesi iznim aktarilamadi. bazi milli egitimler yapiyormus ama onlar da hata yapiyorlarmis.
suan ucretsiz izindeyim. Bir dilekceyle izne ayriliyoruz.
Tesekkur ederim, yeni haklarimiz olursa ondan yararlanabiliriz insallah artik

Back
X