Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilsena benim doğum 15 eylül gözüküyo.1 eylülde işbaşı yapiyoruz ya normalde, yine aktaramaz miyim doğum öncesi 2 haftayı?Bu konuda kafam çok karışıyor.kızlar ben 2011 de aktarmıştım o zaman sıkıntı yapmamışlardı.ama bu sefer olmayacak galiba.iki yıldır o tarihlerde doğum yapan arkadaşlar aktaramadı.keşke dönemi kapatabilsek.
in o iki hafta mecburen izinlisin zaten.son üç hafta çalışamıyoruz.yani ekleyemezsin o iki haftayıNilsena benim doğum 15 eylül gözüküyo.1 eylülde işbaşı yapiyoruz ya normalde, yine aktaramaz miyim doğum öncesi 2 haftayı?Bu konuda kafam çok karışıyor.
HHayirlisi diyelim o zaman.Zaten olsa da 1. Dönemi kapatamiyordum.Ne yapalim sağlık olsun bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alalim da...C
in o iki hafta mecburen izinlisin zaten.son üç hafta çalışamıyoruz.yani ekleyemezsin o iki haftayı![]()
Merhaba arkadaslar.2014 eylul annesiyim ben de ogretmenim. 4 eylulde dogum yaptim. Malesef yaza gelen izinlerimiz aktarilamiyir. Cok arastirdik. boyle izne ayrilan duydum ama eger mufettisler denetimde farkederlerse o hakki olmayan izinlerin parasini faiziyle geri aliyorlarmis. Bakanligi bile aradik. Yok yazin olan dogum oncesi iznim aktarilamadi. bazi milli egitimler yapiyormus ama onlar da hata yapiyorlarmis.Detayli bilgi nerden alinir ki acaba? Peki ucretsiz izin ne sekilde oluyor, bilgisi olan var mi
Tesekkur ederim, yeni haklarimiz olursa ondan yararlanabiliriz insallah artikMerhaba arkadaslar.2014 eylul annesiyim ben de ogretmenim. 4 eylulde dogum yaptim. Malesef yaza gelen izinlerimiz aktarilamiyir. Cok arastirdik. boyle izne ayrilan duydum ama eger mufettisler denetimde farkederlerse o hakki olmayan izinlerin parasini faiziyle geri aliyorlarmis. Bakanligi bile aradik. Yok yazin olan dogum oncesi iznim aktarilamadi. bazi milli egitimler yapiyormus ama onlar da hata yapiyorlarmis.
suan ucretsiz izindeyim. Bir dilekceyle izne ayriliyoruz.