Öğretmen hakkında ne yapabiliriz?

Alakayi kuramadim.

Arkadaslar aranizda ogretmeninden yokat yemeyen var mi veya sira dayagi:)) simdi sesini yukseltsen sen dayak yersin. Ogretmen yerini ogrenci yerini veli yerini ve haddini bilsin.herkes kendi isini yapsin. Artik dayak mi kalmis ya cocuklarin hayal gucleriyle hareket etmeyin allahaskina..

Siz kimlerin kimlerin öğretmen olduğunu görseniz ağzınız açık kalır herhalde.
Bilmiyor değilim. Verdiğiniz örnek mesela çocuk sevmiyor olabilirsiniz sorun yok sevmek zorunda değilsiniz ki öğretmen evlatları gibi sever gibi sözler Ütopya bence ki neden sevsin.ama dediğiniz gibi kimler kimler öğretmen oluyor ve bu da velileri tedirgin ediyor.acaba deniliyor ? Davranışlara da yansır mi deniliyor burada konu açılıyor fikir sormak için ve kocasını şikayet edin inanmıyorummm kocaman kadından sanane gibi cevaplar alınıyor :))

Okudugunuza emin misiniz ? Ben hiç dayak yemedim okulda bu arada .ben gördüm şahit oldum artık adlı olay sayılacak kadar kapsamlı şiddet olayını koca kararında uzaklaştırma kararı cikartmaya çalışan kadina bu çok basit bir şey ne olacak kalan diyecek kadar basit indirgemesi bizi düşündüren

Ogretmenlik sabir isi. Sevgi yoksa yapamazsin ki kaldi ki madem ogretmrni suclamak bu kadar kolay lutfen once cocuklarimizi taniyin. Neyi yapar neyi yapmaz anne gozuyle degil egitimci gozuyle bakin ki imkansizzz.....

Veliler olarak eminim öğretmenler odası muhabbetlerini çok da bilmiyorsunuzdur :) Yahut öğrencilerin arkalarından konuşulanları...
Kişinin düşüncesi elbette davranışlara verdiği eğitime yansır ancak öğretmenlerin de insan olduğun unutmayın.
Mutlaka her öğretmenin eksik yanları, yanlışları vardır. O eksikleri de siz aile eğitiminizle tamamlarsınız, bir yanlış sezerseniz de müdahale edersiniz.
Dediğim gibi kendimden pay biçiyorum. Çocuk sevmem demesem kimse öğrencilere davranışımdan anlamaz...Ben aile hayatımda oldukça sinirli, sabırsız ve az konuşan bir insanım ama sınıfta çok başkayım. Tam tersi sabrıma ben bile hayranım. Biraz öğretmeni tanımayla alakalı, acaba mı deneceğine tanıyın,öğrenin ve faydalı olup olmayacağına siz karar verin.

İlk mesajinizda 'kucuk bir yerde yasiyoruz ogretmenin kadina siddet konusundaki goruslerini bir sekilde ogrendik' demissiniz' nereden ogrendiniz diye sorunca da bizzat tanik oldugunuzu ifade etmissiniz...

İlk mesajinizda 'kendim sahit oldum etkilendim' dememeniz enteresan, gereksiz gizem...

Bunu en basinda yazsaydiniz yorumum soyle olurdu...

Toplumumuzda kadinlarin yuzde ellisinden fazlasi ayni seyi soyler, ayni tavsiyeyi verir...

O yuzden bitmesi gereken milyonlarca evlilik devam ediyor...

'Kocasindan dayak yiyenlerin cogu universite mezunu' seklindeki arastirma sonuclarini aratirsaniz durum daha net anlasilir...

Siz 'bunu acikca duyduktan sonra onun sinifinda olmasini istemiyorum cocugun' diyorsaniz sinifi degistirin...

Bunu abartili bulan da olacaktir, 'ogretmenin ozel hayatindan sanane' diyen de...

Bana sorarsaniz, 'ogretmen hakkinda ne yapabiliriz' seklindeki konu basligi icin ogretmenin bizzat cocuklara zarar vermis olmasi gerekir...

Ben oyle oldugunu dusunerek actim konuyu...

Yeni değil öğretmeni.daha önce başka veliyle kavga ettiği için bu okula gelmiş. Uzun süredir facebooktan filan bakıyordum paylaşımlarina "türbansiz kadın perdesiz ev " gibi saçma sapan şeyler. Banane dedim kişisel sayfası ama üst üste olunca insan tedirgin oluyor .çok teşekkür ederiz cevabınız için . Doğru söylüyorsunuz

Bir öğretmen adayı olarak söylüyorum ben olsam bu zihniyette birinin kardeşimin öğretmeni olmasını istemezdim. İmkanınız varsa değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…