Öğretmen hamile veya annelere nöbetlerle ilgili sorum var

24. haftadan sonra tutulmuyor ama eğer rahatsızlık yaşıyorsanız doktordan nöbet tutması uygun değildir raporuyla tutmazsınız

24. haftadan sonra tutulmuyor ama eğer rahatsızlık yaşıyorsanız doktordan nöbet tutması uygun değildir raporuyla tutmazsınız

arkadaşa katılıyorum, ayrıca anlayışlı idarecileriniz varsa, rapora falan gerek kalmadan tutmayabilirsiniz. şansınızı deneyin bence iyi değilseniz, gidin konuşun.
ben şuan 20 haftayı btirdim, nöbet tutmuyorum. ama tabi okul köy okulu, rahat biraz, bide bizim düşük riskimiz oldu. eşim konuştu idareyle, sağolsunlar anlayış gösterdiler, hiç nöbet tutmadım bu yıl.

Yönetmelikte 24. haftadan itibaren nöbet muafiyetiniz başlıyor ama doktor raporu ile daha erkene çekebilirsiniz. Ben 20. haftamda bırakmıştım nöbet tutmayı.Doktorumdan "nöbet tutması uygun değildir" diye rapor alıp idareye verdim. Her şeyde problem çıkaran bir müdürümüz olmasına rağmen raporu verince mecburen muaf tuttu beni nöbetten. Ama "nöbet tutamaz" ibaresini istedi raporda. Ben de öyle rapor alınca uğraşamadı daha fazla.

Back
X