- 23 Ağustos 2012
- 51.900
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.779
- 898
Aman Allahimkime acisam; Evlenecek kız bulsun diye annesinden medet uman muhtemelen asosyal ve hayata dair beklentisi olmayan erkek evladina mi yoksa oğluna hayırlı kismet ararken kendini rezil eden erkek annesine mi bilemedim.
Aslinda soyle de bir gercek var demekki bu kadinlara olumlu cevap veren kadinlar var ki bunlar utanmadan komsudan seker ister gibi kiz istemeye gidiyorlar.
öğretmen kadını hem maaş kapısı hem ev hanımı olarak görüyorlar da ondanKizlar bu benim derdim degil aslinda sadece benim.cok sinirimi bozan ve kadini para olarak gorenlere olan sinirim.Ben zaten nisanliyim ama hic aramayan insanlar annemi arar oldu hele ki kpss den yuksek alinca surekli aradilar.Çogu megersem ogullarina ,tanidiklarina isteyeceklermis de o da atanirsam :) Hayir guluyum mu aglayim mi . Sadece ben degil atama bekleyen cogu arkadasimin basina geldi.Atanirsa oglumuza istemeye gelecegiz lafi .
var mi oneriniz soyle guzel yerin dibine sokacak bir soz boyle davrananlara. ? Cok sinir bozucu bir durum cunku ben yine nisanliyim diyince bir sey diyemiyorlar ama arkadaslarima daha cok uzuldum
aynen illa öğretmen olsun diyene illa paralı olması lazım sen kimsin ki demeliSiz kendinize gelin degil ayakli bankamatik ariyorsunuz diyin.
Atanirsa istemeye gelecek olanlara oglunuzun evi arabasi yazligi olmadan sakin gelmeyin de
Ay ne komikmiş çok güldüm. Siz ne dediniz peki?Yetişkin sınıfım varken bi bayan gelmişti o gün ilk günüydü.. dersin 20.dk sinda kalktı ayağa "ben çıkabilir miyim sizi görmeye gelmiştim musaitseniz yarın subay yegenimle gelecegim" demisti:))
Ben sözleşmeli idim bir de:)
Şaka bi yana atanirsa gelelim kpss den yüksek alan kişi var mı falan ne garip ne olmayacak laflar..
Gülün geçin bence..
Ay ne komikmiş çok güldüm. Siz ne dediniz peki?
ayy çok sinir bozucu insanın kendine jilet felan atası geliyorIsin en sinir eden tarafi atanirsa gelecez demeleri :) yani atanamazsq beklemyin istemicez diyorlar :)
kolay o laf atanırsam sizin oğlunuza mı kalıcam hahayt güldürmeyin adamı kapatın telefonu de olsun bitsinIsin en sinir eden tarafi atanirsa gelecez demeleri :) yani atanamazsq beklemyin istemicez diyorlar :)
birde memur olsun aman memur damat aman memur gelin klasiği. ne o oğlunuzu satılığa mı çıkartacaksınız da atanırsa kızım fiyat mı biçeceksiniz oğlunuza desin annenizKizlar bu benim derdim degil aslinda sadece benim.cok sinirimi bozan ve kadini para olarak gorenlere olan sinirim.Ben zaten nisanliyim ama hic aramayan insanlar annemi arar oldu hele ki kpss den yuksek alinca surekli aradilar.Çogu megersem ogullarina ,tanidiklarina isteyeceklermis de o da atanirsam :) Hayir guluyum mu aglayim mi . Sadece ben degil atama bekleyen cogu arkadasimin basina geldi.Atanirsa oglumuza istemeye gelecegiz lafi .
var mi oneriniz soyle guzel yerin dibine sokacak bir soz boyle davrananlara. ? Cok sinir bozucu bir durum cunku ben yine nisanliyim diyince bir sey diyemiyorlar ama arkadaslarima daha cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?