Öğretmen kiz = Müstakbel gelin

+1
Sevgi yok, aşk yok sadece eve çift maaş girsin geçinelim mantığıyla evlilik....gerçekten mide bulandırıcı.

Aynen artık yemek iş çocuk bir yana para getirsin gözüyle bakan açgözlü insanlar var,benimde kardeşim memur atandı bu sene kız artık sinir olmuş önüne gelen ayaküstü oğluna istiyor abla dedi,hatta adamın biri 2 evli 2. Eşi hemşire imiş 3. Olarak kardeşime ima etmiş fesupanallah

öğretmen kadını hem maaş kapısı hem ev hanımı olarak görüyorlar da ondan
seni insan niyetiyle bile görmüyorlar sen onlar için ek kart falansın
öğretmenim bu kafaları iyi tanıyorum

Ay ne komikmiş çok güldüm. Siz ne dediniz peki?

Bende bunun tersinden muzdarip olmuştum vakti zamannda. Atanmak her şey sanki. Bankamatik para makinası aranıyor adeta.
Bunu yaparken atanamamis -ben gibi- insanları ne kadar kirdiklarinin farkında değiller.
Bi arkadaşıma da kadrolu musun ücretli mi diye sormuşlar ücretli diyince ha olmaz bu demisler yerin dibine geçtim demişti. . Kimse sizin sidikli ogullariniza kalmadi zaten ama azıcık insanlık diliyorum böylelerine. Görgü insaniyet sıfır.

İlk yılımda çalıştığım okula gelmişti kadının biri sınıfımın kapısının önünde oğlum var cart curt demişti sevgilim var demiştim ben de olmamasına rağmen

Benim de staj yaparken basima gelmisti. 4.sinifa gecmistim üniversite. Babaannesi torununa gelin ariyordu. Geldi konuştu konuştu gelinimi göndercem o da baksin dedi ben de ciddiye almadim sonra cidden göndermiş kadin geldi bastan asagi suzdu beni falansonra beyefendi okuyorsa daha istemem demiş bende bayiliyordum sanki salak şey bide tipsiz
Ben öğretmen değilim banka subesinde staj yapıyordum.

Bence kahkahayı basıp birincisi hizmet eden bankamatik mi arıyorsunuz ikincisi ben sizin oğlunuzu tanıyor muyum isteyecek miyim bakalım denebilir. Öyle terbiyesiz insanların karşısında terbiyesizleşmekte sakınca yok bence. Anneciğinize de tembihleyin hiç kibarlığa gerek yok. Siz gazeteye "kriterlerinizi" ilan verin dense yeridir! Aynı şekilde damat adayının da parası pulu malı mülkü sorulması çirkin bana kalırsa

Beni doktordan aşağısı kesmez diyin.

Tövbe ya

ayyy valla sinir durum...
bende memurluğa başladığım ilk günlerde bi isteyen olmaya başlamaz mi..
memur olmadan kimse istemiyordu beni
memur olunca allaaaahh..
bi kadin geldi işi biraksin evim var demiş üç katlı onlardan biri oturcak gibi gibi laf sölemiş annem napmiş o zaman kadini kapıdan kovduu...
kızımı işini biraktirmaya çalıştı ee kabul edermiyim dedi:) iyi yapmış benim güzel anacimm:)
sonra talipler çogaldi..
hepsini geri çevirdim..
en son eşimle taniştim.. öle işte
kaynanalarin çoğu öğretmen doktor polis istiyolar.
ben olsaydim evimde yatmak isterdim oh ne keyf:)
çalışan bayan olmak çok zor.

Isin en sinir eden tarafi atanirsa gelecez demeleri :) yani atanamazsq beklemyin istemicez diyorlar :)
kolay o laf atanırsam sizin oğlunuza mı kalıcam hahayt güldürmeyin adamı kapatın telefonu de olsun bitsin

birde memur olsun aman memur damat aman memur gelin klasiği. ne o oğlunuzu satılığa mı çıkartacaksınız da atanırsa kızım fiyat mı biçeceksiniz oğlunuza desin anneniz

Çalışan bayan arayabilirler atanırsa istemeye geleceğiz demeleri çok çirkin bir davranış.Ailen soranlara kızımız nişanlı der kestirip atar.Diğerlerini de dert etmeyin.

Denilebilecek çok şey yok aslında.
İnsanlar böyle, illa laf sokmanın da alemi yok.
Ama eminim güzel fikirler çıkacaktır buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…