son gunlerde bir akrabamin benden on yas buyuk ogretmen kizi ovulup durur oldu bana laf sokmalar esliginde :) konunun beni ilgilendiren kismi bana ovulen kismi.ben kiradayim evliyim akrabam ise ogretmen maasiyla yakinlarimda yeni yapilmis bir ev satin almis uzerine dunya turunda hem ogretmen hem her ay farkli bir ulkede ben bu imkanlari zengin bir adamin katkisiyla yaptigini yaklasik bes sene once az cok anlamistim birdaha gorustugumuzde o kisiden ayrildigini soylemisti. fakat ailesi inanilmaz gururlaniyor ve ovuyor allah askina ogretmen arkadaslarimiza soruyorum surekli yurt disina cikip farkli ulkeleri gezebilen, ev , araba ve nice sey alabilen nasil bir maas sisteminiz var gelin bir ornekleyin ben asiri daraldim bu kiyastan aile ile bir cay ictigimizde basliyor ovguler bir de sinsi akrabalar kiskanma dercesine sen de ogretmen olsaydin diyor :))) kv en son ornekleyen oldu . kotu bir niyetim yok hasa bilmiyorda olabilirim duzeltin merak ediyorum ben niye ogretmen olmamisim tekrar okuyayim cok imreniyorum bu zenginlige :)