- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
Yeşil pasaport 3. Dereceye düşünce alınır öyle hemen verilmiyor.Ogretmense devlete atanmissa yesil pasaport sahibidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil pasaport 3. Dereceye düşünce alınır öyle hemen verilmiyor.Ogretmense devlete atanmissa yesil pasaport sahibidir.
Belki başka bir ülke için geçerlidir ama bizim TL miz için geçerli mi yurtdışı na kolay çıkma işi? 1 dolar 3.77 TLBelki evi ailesinin katkilariyla almistir. Belki kredi odemesi hemen baslamiyordur. Ben yanlis buluyorum boyle baskasinin hesabini kitabini yapmayi. Belki alisveris kuafor duskunu degildir oyle masraflari yoktur. Belki de gezmek icin kredi cekmistir. Yani 3500 civari alan bekar bir ogretmen bence dunya turu yapabilir. Ben olsam yapabilirdim yani. Ha gittiginyerlerden poset poset marka hediyeliklerle donuyorsa, en luks otellerde kaliyorsa orasi ayri. Ama sadece gezmek icin gidiyorsa harcayacagi bir bilet bir konaklama parasidir. Bunu da ogretmen maasi ile cok rahat yapar.
Evet mesela benim 8-9 senem var onun için o zamana kadar da on yıllık pasaporta başvurayım kafam rahat olsun diye düşünüyorum.Yeşil pasaport 3. Dereceye düşünce alınır öyle hemen verilmiyor.
Bir kere bu arkadaş nasıl öğrencilerini bırakıyorda her ay ülke ülke geziyor.son gunlerde bir akrabamin benden on yas buyuk ogretmen kizi ovulup durur oldu bana laf sokmalar esliginde :) konunun beni ilgilendiren kismi bana ovulen kismi.ben kiradayim evliyim akrabam ise ogretmen maasiyla yakinlarimda yeni yapilmis bir ev satin almis uzerine dunya turunda hem ogretmen hem her ay farkli bir ulkede ben bu imkanlari zengin bir adamin katkisiyla yaptigini yaklasik bes sene once az cok anlamistim birdaha gorustugumuzde o kisiden ayrildigini soylemisti. fakat ailesi inanilmaz gururlaniyor ve ovuyor allah askina ogretmen arkadaslarimiza soruyorum surekli yurt disina cikip farkli ulkeleri gezebilen, ev , araba ve nice sey alabilen nasil bir maas sisteminiz var gelin bir ornekleyin ben asiri daraldim bu kiyastan aile ile bir cay ictigimizde basliyor ovguler bir de sinsi akrabalar kiskanma dercesine sen de ogretmen olsaydin diyor :))) kv en son ornekleyen oldu . kotu bir niyetim yok hasa bilmiyorda olabilirim duzeltin merak ediyorum ben niye ogretmen olmamisim tekrar okuyayim cok imreniyorum bu zenginlige :)
Dogrudur o kadarini bilmiyorum.Yeşil pasaport 3. Dereceye düşünce alınır öyle hemen verilmiyor.
Evet dolar surekli yukseliyor. Ama biletlerini aldiktan sonra bence 500 dolarla yurtdisi tatili yapilabilir cok rahat. Bazi lukslerden vazgecmek gerekiyor bazen :) ben bu gorusteyim.Belki başka bir ülke için geçerlidir ama bizim TL miz için geçerli mi yurtdışı na kolay çıkma işi? 1 dolar 3.77 TL![]()
Konu açıldığı zaman sanki hiç rahatsız olmamış gibi "allah allah, durun ben şu öğretmen maaşlarına bir bakayım internetten, çok alıyorlar çok herhalde merak ettim" deyip telefondan açıp öğretmen maaşlarına bakın. "Aaa bu paraya nasıl ülke ülke gezip bir de üstüne araba bir de onun da üstüne ev alabiliyoson gunlerde bir akrabamin benden on yas buyuk ogretmen kizi ovulup durur oldu bana laf sokmalar esliginde :) konunun beni ilgilendiren kismi bana ovulen kismi.ben kiradayim evliyim akrabam ise ogretmen maasiyla yakinlarimda yeni yapilmis bir ev satin almis uzerine dunya turunda hem ogretmen hem her ay farkli bir ulkede ben bu imkanlari zengin bir adamin katkisiyla yaptigini yaklasik bes sene once az cok anlamistim birdaha gorustugumuzde o kisiden ayrildigini soylemisti. fakat ailesi inanilmaz gururlaniyor ve ovuyor allah askina ogretmen arkadaslarimiza soruyorum surekli yurt disina cikip farkli ulkeleri gezebilen, ev , araba ve nice sey alabilen nasil bir maas sisteminiz var gelin bir ornekleyin ben asiri daraldim bu kiyastan aile ile bir cay ictigimizde basliyor ovguler bir de sinsi akrabalar kiskanma dercesine sen de ogretmen olsaydin diyor :))) kv en son ornekleyen oldu . kotu bir niyetim yok hasa bilmiyorda olabilirim duzeltin merak ediyorum ben niye ogretmen olmamisim tekrar okuyayim cok imreniyorum bu zenginlige :)
Ve emin ol oyle her isteyen atanamiyor , kolay degil yani dur ben de ogretmen olayim demek :)bilmiyorda olabilirim duzeltin merak ediyorum ben niye ogretmen olmamisim tekrar okuyayim cok imreniyorum bu zenginlige :)