- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi feride1234
bence almamalı dünyada her şey başa gelebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müdürümüz köyle kötü olmak istemez siz halledin der, ben kendim hallederim topluca.
Hastaysa cocuk yada engeli varsa yaparım onun haricinde ögretmenin görevi getir götür degildir anne babaya aittir.ben kendi babama bile getir götür demiyorum evladımı hasta degilsem tabi.hastaysam derim sadeceMerhaba arkadaşlar, 6 yıldır köylerde öğretmenlik yapıyorum, istisnasız her yıl velilerin bana geçerken benim çocuğu da alsana giderken benimkini de bırakıver, hava çok soğuk bugün senle gelsin, çok hasta sen alır mısın gibi gibi şeyler söylüyor. İlk zamanlar alıyor bırakıyordum ama artık diğer çocuklara haksızlık olur anne baba kendisi gelip çocuğunu almalı diye uyarıyorum velileri. Tabi velilerim de yolunun üstü ne olur sanki gibisinden tripleniyorlar. Bu olay başıma seyrek gelse anlayacağım ama sık sık gelince acaba götürmem getirmem mi gerek insafsızlık mı ediyorum diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım siz veli olsanız hocam benim çocuğu da alıver bırakıver der misiniz, ya da öğretmen olsanız alıp bırakır mısınız?
Bizim okula bir gün benim iki kat boyumda bir veli geldi, "nasılsın canım" diye sordu bana küçük çocukla konuşur edasıyla. O kadar tuhaftı ki neredeyse "sağolun efendim sağlığınıza duacıyım" diyesim geldiBir de "sen" diye mi hitap ediyorlar. Insanlardaki hadsizlik beni öldürecek. Ben bana sen diye hitap eden kişilere acayip ters davranıyorum sonra zoraki "siz"e dönüyor hitaplar
Bizim okula bir gün benim iki kat boyumda bir veli geldi, "nasılsın canım" diye sordu bana küçük çocukla konuşur edasıyla. O kadar tuhaftı ki neredeyse "sağolun efendim sağlığınıza duacıyım" diyesim geldi![]()
bi an düşündüm de bu hadsizligi yapan kişi ayar vermeye kalksanız döver bile. Duyuyoruz öğretmen doktor doveni. En azından ben olsam siz kelimesini manalı ve vurgulu şekilde söyleyerek "iyiyim sizzz nasılsınız " derdimBizim okula bir gün benim iki kat boyumda bir veli geldi, "nasılsın canım" diye sordu bana küçük çocukla konuşur edasıyla. O kadar tuhaftı ki neredeyse "sağolun efendim sağlığınıza duacıyım" diyesim geldi![]()
Aynen ben de öyle yapıyorum birebir :)bi an düşündüm de bu hadsizligi yapan kişi ayar vermeye kalksanız döver bile. Duyuyoruz öğretmen doktor doveni. En azından ben olsam siz kelimesini manalı ve vurgulu şekilde söyleyerek "iyiyim sizzz nasılsınız " derdim
Veliler had aşma konusunda sınır tanımıyor. Cahil cesareti mi yoksa küstahlık mı ayırt edemiyorum. Bir gün bir veli geldi, vasat bir öğrencisi var. Diyor ki doktor olmasını, mühendis olmasını beklemiyorum bir öğretmen olsun yeter. Başka birisi sınıf oturma düzenine müdahale ediyor. Bir başkasının çocuğu sınava girmemiş, bilerek telafi sınavına da girmemiş, Veli diyor ki yarın okula gel çocuğumu sınav yap, senin tatil günün benim çocuğumdan önemli mi? Okula gelip tehdit eden var.bi an düşündüm de bu hadsizligi yapan kişi ayar vermeye kalksanız döver bile. Duyuyoruz öğretmen doktor doveni. En azından ben olsam siz kelimesini manalı ve vurgulu şekilde söyleyerek "iyiyim sizzz nasılsınız " derdim
Komsumun cocugunu 1 kere aldim islanmasin diye.fakat bekle dememe ragmen kosarak karsiya gecti.kendi kizimi birakip cocugun pesine dustum.sonra kadin hergun bize benim cocuguda goturun demeye basladi.Kesinlikle size katılıyorum ve rahatladım bu cevapları görünce, ben yine de çocuklar soğukta yürüyor götürsem mi falan diye düşünüyordum.
Hayır ben şu an almıyorum arabaya ama sürekli bu istekle karşılaşıyorum. İlk yıllarımda yapıyordum ama sonra götürmemeye başladım. Çünkü gerçekten garip.Büyük risk alıyorsunuz. Ayrica yuz göz olmaya kapı aralar bu tür durumlar. 1-2 hadi neyse de her gün her gün olmaz bence de.