YaaGoogle çeviri de Türkçe'ye çevrilmiş gibi.
Anlamakta zorlandım.
Benle ''Mesela Ekran hocayla benle sahiplenmez mi? aptal mı yapardı? Yoksa birşey ne galiba? '' diye sordu.: Bana "!!!Error!!! 404 Not Found!!!" sordu. (Yoksa bir şey? Ne galiba?)
Ben bir türlü cevabı bulamıyorum. : Ben sorduğu soruyu cevaplayamıyorum.
ben zerre kadar bişey anlamadım, bu ne demek?????????
46 kere görüntülenmiş bu konu. 46 kere sorulmuş bir soruyu daha soruyorum.
Ekran diye isim mi olur yahu?
Ekran isimli adamdan her şey beklenir.
Amme hizmeti yapıp Türkçe'ye çevireceğim de "Başka işin mi yok?" diyorum kendime.
He canim he olur diyerek konuyu baglayalim bari kizlae hic birimiz anlamiyoruz
merve
buse
sosyal erkek hoca
eeekraneekra eeek eee
Peki (???)
benim çok iyi arkadaşım ismi Merve.: Merve, benim çok iyi bir arkadaşım.
Benim adım Buse. : Benim adım Buse (Bu anlaşılıyor neyse ki.)
Okulumda aynı sınıftayız. : Okulda aynı sınıftayız.
Sosyal (erkek) hocayla adı Ekran: Sosyal bilgiler dersi hocasının adı Erkan.
Merve ve benim sırayla aynı oturuyoruz: Merveyle aynı sırada oturuyoruz.
Ekran hoca geldi: Erkan Hoca derse girdi.
Ekran hoca da onu Merve ağır ve sürekli bakıyordu: Erkan Hoca Merve'ye sürekli bakıyordu. Merve'ye doğru gözleri dalıyordu. (Ağır bakmak herhalde gözleri dalmak demek.)
Yine hep ders anlatırken hepte Merve uzun uzun bakıyordu: Derste uzun uzun Merve'ye bakıyordu.
Merve şaşırttı: Merve şaşırdı.
Hiçbiri bitmiyordu: Bakışlar bitmiyordu.
Teneffüste Merve benle ''Ekran hocayla beni ağır ve uzun uzun bakıyordu bir şey mi var yoksa ne acaba? '' dedi.: Tenefüste, Merve bana, "Erkan hoca bana derince ve uzun uzun bakıyor. Yoksa bana aşık mı oldu acaba? "dedi.
Ben bilmiyorum.: Ben bilmiyorum.
Sonra Herhangi bir yere (teneffüs,sınıfta,23 nisan filan vb...) hala sürekli Merveyle bakıyordu. :Ders dışındaki etkinliklerde ve tenefüslerde de Erkan Hoca Merve'ye bakıyor.
Ve Merve yürürken Ekran hocayla onu Merye'yi yakın yanında geçti sürekli.: Merve yürürken Erkan Hoca onun yakınından geçti.
Bu ne acaba? Hoşlanıyor mu?: Bu Erkan Hoca ne ayak? Merve'den mi hoşlanıyor?
Merve annesi konuştu ve aklı da geldi. : Merve annesiyle konuştu ve aklına da geldi. (Ne gelmiş aklına anlamadım.)
Benle ''Mesela Ekran hocayla benle sahiplenmez mi? aptal mı yapardı? Yoksa birşey ne galiba? '' diye sordu.: Bana "!!!Error!!! 404 Not Found!!!" sordu. (Yoksa bir şey? Ne galiba?)
Ben bir türlü cevabı bulamıyorum. : Ben sorduğu soruyu cevaplayamıyorum.
Peki sizce herkese ortaokulu 8.sınıf,liseli ve üniversitede Öğretmen-Öğrenci neler oluyor?: Diğer okullarda öğretmenlerle öğrenciler aşk yaşıyor mu?
Lütfen anlatırmısın veya açıklarmısın?: Beni aydınlatın.
Merve'de tayt ve darlık hiçbiri giymiyor. : Merve de tayt veya dar bir şey giymez.
Çok akıllıydı.Cesurydu.Çok güçlü ve demir sağlamdır.: Çok akıllıdır. Cesurdur. Çok güçlü ve demir gibi sağlamdır.
Erkekleri onu hiçbiri gelmez çünkü merve güçlü olduğu erkekleri merveyi korkuyordu.: Erkekler hiç onun yanına gelmez çünkü Merve güçlü olduğu için erkekleri korkutuyor.
Dersleri biraz başarılıdr.Ama arkadaşları yoktu.Benim bir tanedir.: Dersleri biraz iyidir. Ama benden başka arkadaşı yok.
---------
İşsizlikte sınır tanımıyorum. Biri beni durdursun.
İddia ediyorum, konuyu açan en fazla 10 yaşında.
Yaşı daha büyük birinin, bu kadar kötü Türkçe'si olmasını kabullenmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?