öğretmen olan hamişler...

Evet maşaallah sizin bitmis neredeyse :) dogum oncesi izin kullanacak misiniz?
Aslında 34 te ayrılacaktım ,eğer öyle olsa 16 hafta tam şubat tatilini kapatıyordu,ama yeni okulumda sadece 6 saat dersim var,müdür ile konuştum ,haftada 1 gün gidecem,yani 37ye kadar çalışıp,2. Döneme 1 hafta aktarabileceğim,ne yapalım bebekle ne kadar çok vakit geçirirsem kardır diye düşünüyorum ;) ;)
İlk gebeliginiz mi bilmiyorum ama gözünüzde büyütmeyin,okul olunca daha cabuk geçiyor hatta zaman :) :)

Aslında 34 te ayrılacaktım ,eğer öyle olsa 16 hafta tam şubat tatilini kapatıyordu,ama yeni okulumda sadece 6 saat dersim var,müdür ile konuştum ,haftada 1 gün gidecem,yani 37ye kadar çalışıp,2. Döneme 1 hafta aktarabileceğim,ne yapalım bebekle ne kadar çok vakit geçirirsem kardır diye düşünüyorum :KK66: :KK66:
İlk gebeliginiz mi bilmiyorum ama gözünüzde büyütmeyin,okul olunca daha cabuk geçiyor hatta zaman :) :)
Evet ilk hamileligim :) bebegime 3 yasina kadar sadece ben bakmak istiyorum. Cokta bilgili oldugumu iddia etmiyorum ama okuyup arastiriyorum. Muhtemelen kayinvalidem bakicak ama annemde kayinvalidemde geleneksel yontemlerde bir numaralaro_O gunde 3 saat ders mi alsam diyorum yoksa bi gunde tum dersleri alip diger gunler bana mi kalsa diyorum. Ucretsiz izin alsam diger hamileliklerimde napicam bilemiyorum :KK43: aradayim bu konuda

Meslektaslarim hayirli olsun hepinize. Bir seyi merak ediyorum. Hamile oldugunuzu ne zaman mudure söylüyorsunuz acaba?
Ben 3 ay dolmadan kimseye soylemeyi düşünmüyordum ama su secim meselesinden dolyi gorev almamak icin mecbur müdür yardimcimiza soylemek zorunda kaldım. Soyledim ona da ama ne kadar hassas davranir bilemem yakinlarina söyler hamileymis filan diye. Diger okullar nasil bilmem ama bizimki dedikodu kazani gibi:KK47: zaten doktor raporunu idareye verdiginde teshiste gebelik yazıyor ordan da ogreniyolar

Ben 3 ay dolmadan kimseye soylemeyi düşünmüyordum ama su secim meselesinden dolyi gorev almamak icin mecbur müdür yardimcimiza soylemek zorunda kaldım. Soyledim ona da ama ne kadar hassas davranir bilemem yakinlarina söyler hamileymis filan diye. Diger okullar nasil bilmem ama bizimki dedikodu kazani gibi:KK47: zaten doktor raporunu idareye verdiginde teshiste gebelik yazıyor ordan da ogreniyolar
Bunu bende çok merak ediyorum.ben öğlenciyim doktor kontrollerini sabahtan olursam okula hiçbir rapor götürmem gerekmiyor.böyle böyle 9 ayı Müdüre söylemeden geçirebilirim herhalde:KK45::KK45::KK45: gerçi okuldaki öğretmen arkadaşlara söyleyince bir şekilde öğrenir herhalde müdür de....

Evet ilk hamileligim :) bebegime 3 yasina kadar sadece ben bakmak istiyorum. Cokta bilgili oldugumu iddia etmiyorum ama okuyup arastiriyorum. Muhtemelen kayinvalidem bakicak ama annemde kayinvalidemde geleneksel yontemlerde bir numaralaro_O gunde 3 saat ders mi alsam diyorum yoksa bi gunde tum dersleri alip diger gunler bana mi kalsa diyorum. Ucretsiz izin alsam diger hamileliklerimde napicam bilemiyorum :KK43: aradayim bu konuda
Benimde ilk gebeliğim ,bebek geliyor diye memlekete tayin istedik,şansımıza oldu çok şükür,şuan hem annemlere hemde kaynanamlara yarim saat uzakliktayiz, az ders olsun diye köy ilkokulunu tercih ettim,simdilik 6 saat dersim var ,sonrasında nasıl olur bilemem ;)
Dediğin gibi anneler kaynanalar bakar bakmasına ama yegenlerimden çıkardığım sonuca gore pek bir merhametli,yumuşak bakıyorlar , neyse hele bir başımıza gelsin,göreceğiz İnşAllah :) :)
Ücretsiz izne ayrılan arkadaslarima bakınca evde çok durduklarında da pek sağlıklı olmadıklarını gördüm,4 ay izin üstüne biraz rapor ,sonrasında minimum ders ,aklımdaki plan bu ;)

Meslektaslarim hayirli olsun hepinize. Bir seyi merak ediyorum. Hamile oldugunuzu ne zaman mudure söylüyorsunuz acaba?
Valla hamileliğimi öğrendiğimde müdür yardımcısı idim,ayni zamanda çok kötü bronşit oldum,müdürüme söyledim , o da gayet iyi karşıladı,sıkıntı olduğunda hep idare etti sağolsun :)

Bunu bende çok merak ediyorum.ben öğlenciyim doktor kontrollerini sabahtan olursam okula hiçbir rapor götürmem gerekmiyor.böyle böyle 9 ayı Müdüre söylemeden geçirebilirim herhalde:KK45::KK45::KK45: gerçi okuldaki öğretmen arkadaşlara söyleyince bir şekilde öğrenir herhalde müdür de....
Ben de oglenciyim aslinda ama seminer donemi iki kere gitmem gerekti doktora mudurumuzde sağolsun rapor getir dedi mecburen aldim raporu daha goturmedim ama goturusemde o soyledigim idareciye veririm artik. Ama 5. Aydan sonra zaten kocaman gobis çıkıyo kesin anlar gozleri felfecir okuyanlar:KK70::KK70:

Ben de varım..sınıf öğretmeniyim. ...hangi sınıfı alacağım kesinleşmedi......Bu arada es durumu tayinleri nin sonuçlandı gün eşimin tayini çıktı.....ben de ocakta es durumu tayini isticem .....doğum iznine cikmadan evi de taşıcaZ.....çok sıkıntılı bu durum bakalım nasıl olacak.....Bu arada 5 yaşında bir kızım var......hakkımızda hayırlısı. .....

Benimde ilk gebeliğim ,bebek geliyor diye memlekete tayin istedik,şansımıza oldu çok şükür,şuan hem annemlere hemde kaynanamlara yarim saat uzakliktayiz, az ders olsun diye köy ilkokulunu tercih ettim,simdilik 6 saat dersim var ,sonrasında nasıl olur bilemem :KK66:
Dediğin gibi anneler kaynanalar bakar bakmasına ama yegenlerimden çıkardığım sonuca gore pek bir merhametli,yumuşak bakıyorlar , neyse hele bir başımıza gelsin,göreceğiz İnşAllah :) :)
Ücretsiz izne ayrılan arkadaslarima bakınca evde çok durduklarında da pek sağlıklı olmadıklarını gördüm,4 ay izin üstüne biraz rapor ,sonrasında minimum ders ,aklımdaki plan bu :KK66:
haklısın bi sekilde idare etmeye calisicaz artik en az ders sayisiyla. Ucretsiz izinde de maddi sıkıntı oluyormus malum cocuk bereketiyle geldigi gibi masrafiyla da geliyor :)

Ben de varım..sınıf öğretmeniyim. ...hangi sınıfı alacağım kesinleşmedi......Bu arada es durumu tayinleri nin sonuçlandı gün eşimin tayini çıktı.....ben de ocakta es durumu tayini isticem .....doğum iznine cikmadan evi de taşıcaZ.....çok sıkıntılı bu durum bakalım nasıl olacak.....Bu arada 5 yaşında bir kızım var......hakkımızda hayırlısı. .....
Maşaallah Allah bağışlasın :) hallolur hepsi hocam zorlanirsiniz biraz ama yardim edenleriniz olursa rahat gecer.

Maşaallah Allah bağışlasın :) hallolur hepsi hocam zorlanirsiniz biraz ama yardim edenleriniz olursa rahat gecer.
Teşekkür ederim canım ....inşallah her şey yoluna girer...kayınvalidem annem yardimci olurlar sanırım. ....

haklısın bi sekilde idare etmeye calisicaz artik en az ders sayisiyla. Ucretsiz izinde de maddi sıkıntı oluyormus malum cocuk bereketiyle geldigi gibi masrafiyla da geliyor :)
Aynen canım ,ücretsiz izin iyi hoş ama maddi olarak tek maas zorlar sanırım,o yüzden oluru en mantıklı şekilde ise öyle yapacaz İnşAllah,hele bir bebislerimiz sağlıcakla gelsinlerde :KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

Back
X