- 17 Eylül 2015
- 117
- 117
- 103
Evet maşaallah sizin bitmis neredeyse :) dogum oncesi izin kullanacak misiniz?Bende varım ,çok şükür yaz tatili,bayram tatili derken ,neredeyse bitti sayılır![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maşaallah sizin bitmis neredeyse :) dogum oncesi izin kullanacak misiniz?Bende varım ,çok şükür yaz tatili,bayram tatili derken ,neredeyse bitti sayılır![]()
![]()
Aslında 34 te ayrılacaktım ,eğer öyle olsa 16 hafta tam şubat tatilini kapatıyordu,ama yeni okulumda sadece 6 saat dersim var,müdür ile konuştum ,haftada 1 gün gidecem,yani 37ye kadar çalışıp,2. Döneme 1 hafta aktarabileceğim,ne yapalım bebekle ne kadar çok vakit geçirirsem kardır diye düşünüyorumEvet maşaallah sizin bitmis neredeyse :) dogum oncesi izin kullanacak misiniz?
Evet ilk hamileligim :) bebegime 3 yasina kadar sadece ben bakmak istiyorum. Cokta bilgili oldugumu iddia etmiyorum ama okuyup arastiriyorum. Muhtemelen kayinvalidem bakicak ama annemde kayinvalidemde geleneksel yontemlerde bir numaralarAslında 34 te ayrılacaktım ,eğer öyle olsa 16 hafta tam şubat tatilini kapatıyordu,ama yeni okulumda sadece 6 saat dersim var,müdür ile konuştum ,haftada 1 gün gidecem,yani 37ye kadar çalışıp,2. Döneme 1 hafta aktarabileceğim,ne yapalım bebekle ne kadar çok vakit geçirirsem kardır diye düşünüyorum![]()
İlk gebeliginiz mi bilmiyorum ama gözünüzde büyütmeyin,okul olunca daha cabuk geçiyor hatta zaman :) :)
Ben 3 ay dolmadan kimseye soylemeyi düşünmüyordum ama su secim meselesinden dolyi gorev almamak icin mecbur müdür yardimcimiza soylemek zorunda kaldım. Soyledim ona da ama ne kadar hassas davranir bilemem yakinlarina söyler hamileymis filan diye. Diger okullar nasil bilmem ama bizimki dedikodu kazani gibiMeslektaslarim hayirli olsun hepinize. Bir seyi merak ediyorum. Hamile oldugunuzu ne zaman mudure söylüyorsunuz acaba?
Bunu bende çok merak ediyorum.ben öğlenciyim doktor kontrollerini sabahtan olursam okula hiçbir rapor götürmem gerekmiyor.böyle böyle 9 ayı Müdüre söylemeden geçirebilirim herhaldeBen 3 ay dolmadan kimseye soylemeyi düşünmüyordum ama su secim meselesinden dolyi gorev almamak icin mecbur müdür yardimcimiza soylemek zorunda kaldım. Soyledim ona da ama ne kadar hassas davranir bilemem yakinlarina söyler hamileymis filan diye. Diger okullar nasil bilmem ama bizimki dedikodu kazani gibizaten doktor raporunu idareye verdiginde teshiste gebelik yazıyor ordan da ogreniyolar
Benimde ilk gebeliğim ,bebek geliyor diye memlekete tayin istedik,şansımıza oldu çok şükür,şuan hem annemlere hemde kaynanamlara yarim saat uzakliktayiz, az ders olsun diye köy ilkokulunu tercih ettim,simdilik 6 saat dersim var ,sonrasında nasıl olur bilememEvet ilk hamileligim :) bebegime 3 yasina kadar sadece ben bakmak istiyorum. Cokta bilgili oldugumu iddia etmiyorum ama okuyup arastiriyorum. Muhtemelen kayinvalidem bakicak ama annemde kayinvalidemde geleneksel yontemlerde bir numaralargunde 3 saat ders mi alsam diyorum yoksa bi gunde tum dersleri alip diger gunler bana mi kalsa diyorum. Ucretsiz izin alsam diger hamileliklerimde napicam bilemiyorum
aradayim bu konuda
Valla hamileliğimi öğrendiğimde müdür yardımcısı idim,ayni zamanda çok kötü bronşit oldum,müdürüme söyledim , o da gayet iyi karşıladı,sıkıntı olduğunda hep idare etti sağolsun :)Meslektaslarim hayirli olsun hepinize. Bir seyi merak ediyorum. Hamile oldugunuzu ne zaman mudure söylüyorsunuz acaba?
Ben de oglenciyim aslinda ama seminer donemi iki kere gitmem gerekti doktora mudurumuzde sağolsun rapor getir dedi mecburen aldim raporu daha goturmedim ama goturusemde o soyledigim idareciye veririm artik. Ama 5. Aydan sonra zaten kocaman gobis çıkıyo kesin anlar gozleri felfecir okuyanlarBunu bende çok merak ediyorum.ben öğlenciyim doktor kontrollerini sabahtan olursam okula hiçbir rapor götürmem gerekmiyor.böyle böyle 9 ayı Müdüre söylemeden geçirebilirim herhaldegerçi okuldaki öğretmen arkadaşlara söyleyince bir şekilde öğrenir herhalde müdür de....
haklısın bi sekilde idare etmeye calisicaz artik en az ders sayisiyla. Ucretsiz izinde de maddi sıkıntı oluyormus malum cocuk bereketiyle geldigi gibi masrafiyla da geliyor :)Benimde ilk gebeliğim ,bebek geliyor diye memlekete tayin istedik,şansımıza oldu çok şükür,şuan hem annemlere hemde kaynanamlara yarim saat uzakliktayiz, az ders olsun diye köy ilkokulunu tercih ettim,simdilik 6 saat dersim var ,sonrasında nasıl olur bilemem
Dediğin gibi anneler kaynanalar bakar bakmasına ama yegenlerimden çıkardığım sonuca gore pek bir merhametli,yumuşak bakıyorlar , neyse hele bir başımıza gelsin,göreceğiz İnşAllah :) :)
Ücretsiz izne ayrılan arkadaslarima bakınca evde çok durduklarında da pek sağlıklı olmadıklarını gördüm,4 ay izin üstüne biraz rapor ,sonrasında minimum ders ,aklımdaki plan bu![]()
Maşaallah Allah bağışlasın :) hallolur hepsi hocam zorlanirsiniz biraz ama yardim edenleriniz olursa rahat gecer.Ben de varım..sınıf öğretmeniyim. ...hangi sınıfı alacağım kesinleşmedi......Bu arada es durumu tayinleri nin sonuçlandı gün eşimin tayini çıktı.....ben de ocakta es durumu tayini isticem .....doğum iznine cikmadan evi de taşıcaZ.....çok sıkıntılı bu durum bakalım nasıl olacak.....Bu arada 5 yaşında bir kızım var......hakkımızda hayırlısı. .....
Teşekkür ederim canım ....inşallah her şey yoluna girer...kayınvalidem annem yardimci olurlar sanırım. ....Maşaallah Allah bağışlasın :) hallolur hepsi hocam zorlanirsiniz biraz ama yardim edenleriniz olursa rahat gecer.
Aynen canım ,ücretsiz izin iyi hoş ama maddi olarak tek maas zorlar sanırım,o yüzden oluru en mantıklı şekilde ise öyle yapacaz İnşAllah,hele bir bebislerimiz sağlıcakla gelsinlerdehaklısın bi sekilde idare etmeye calisicaz artik en az ders sayisiyla. Ucretsiz izinde de maddi sıkıntı oluyormus malum cocuk bereketiyle geldigi gibi masrafiyla da geliyor :)