Değilim çok şükür ama senden bile daha beter olanları biliyorum..Hatta bir araya gelemeyip ayrılan eşler..
Allah yardımcın olsun sabret bir sene daha..1 sene fedakarlık etmenizi istiyorlar..
arkadaşlar meslekte 9.senem ilk defa öğretmen arkadaşlarımın gözlerinde hüzün ve umutsuzluk gördüm bugün..bu çok acı birşey,çok..
Bunlar daha iyi günlerimiz...
Kadesa ben olayı ilk duydugumdan beri öyleyim.
Ben de 12. yılımdayım, bu yıl o kadar hüzünle umutsuzca başladım ki
Beni etkileyen bir şey yok şu an ama,
ben gelecek nesilleri çocuklarımı,
çocuklarımızı düşünüp kahroluyorum
bende aynı şeyleri o kadar yürekten hissediyorum ki.... daha okulun ilk günleri olmasına rağmen okuldaki stres dolu ortamdan eve sters dolu yorgun ve üzgün geliyorum... bugün mesela oturmayan ders programı yüzünden çok karışık sıkıntılı ve üzücü bir gün geçirdim... derslikler berbat ,bilg , fen lab ları ortada yok...okul resmen harabe gibi....
1 haftada 3. program değişikliği yapıldı bizde de... okul tebeşirli kara tahta. bir tane projeksiyon 21 öğretmenli bir okulda. fotokopi kısıtlı. ve fatih projesinden bahsediliyor???? neye göre kime göre. ters giden o kadar çok şey varki. başımızdakiler hep ankaradki okullara göre konşp duruyolar kahroluyorum. ben bugün sınav kağıtlarını dışardan kendi cebimden fotokopi yaptıran bir öğretmenim ve birileri diyor ki tablet bilgisayar getireceğiz??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?