ögretmen oluyorum yardım :)

rukiyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
21
0
86
Bolu
merhaba arkadaşlar.2hafta sonra bir aksilik çıkmazsa ben de bir öğretmenim inşallah.Klasik giyinmek konusunda pek fikrim yok açıkçası .Alışverişe çıkacağım ve inanın cok heyecanlıyım ilk gün çok önemli çünkü benim için. Özellikle memur arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Kumaş pantolon hangi markayı tavsiye edersiniz. topuklu ayakkabı ile arası pek olmayan birine hangi markayı ya da hangi tarzı tavsiye edersiniz.Ya ben ne alacağım bilmiyorum.:( Daha bir sürü sorum var :):18:

merhaba arkadaşlar.2hafta sonra bir aksilik çıkmazsa ben de bir öğretmenim inşallah.Klasik giyinmek konusunda pek fikrim yok açıkçası .Alışverişe çıkacağım ve inanın cok heyecanlıyım ilk gün çok önemli çünkü benim için. Özellikle memur arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Kumaş pantolon hangi markayı tavsiye edersiniz. topuklu ayakkabı ile arası pek olmayan birine hangi markayı ya da hangi tarzı tavsiye edersiniz.Ya ben ne alacağım bilmiyorum.:( Daha bir sürü sorum var :):18:

Hayırlı olsun görevin canim..

Bende ogretmenim 5.yilim bitti.sana tavsiyem renk renk güzel kumas pantolon ve gomlek al.
Hirkan olsun..bunlar kurtarıcı ve guzel kıyafetler.

Birde topuklu ayakkabi pek tavsiye etmem..babet tarzi duz ayakkabilarla daha rahat edersin..ama genede fazla yuksek olmayan siyah bir topuklu ayakkabin olsun. Bence en acilinden bunlar lazim sana...

Gerisini yavas yavas calisma ortamina alistikca alirsin

çok teşekkür ederim tavisyeleriniz için hocam:) dediğiniz gibi ben şimdilik pantolon ve gömlek alayım ilk haftayı atlatsam okuldaki atmosfere göre ne giyilir ne giyilmez anlarım da o ilk hafta çok önemli...Ya ama ben bir de zayıfım kumaş pantolon olmuyor bana .Ya da ben yakıştıramıyorum.Elbise daha mantıklı olmazmı sizce?Bir de keten pantolon alsam kumaş yerine sorun çıkar mı dersiniz?

çok teşekkür ederim tavisyeleriniz için hocam:) dediğiniz gibi ben şimdilik pantolon ve gömlek alayım ilk haftayı atlatsam okuldaki atmosfere göre ne giyilir ne giyilmez anlarım da o ilk hafta çok önemli...Ya ama ben bir de zayıfım kumaş pantolon olmuyor bana .Ya da ben yakıştıramıyorum.Elbise daha mantıklı olmazmı sizce?Bir de keten pantolon alsam kumaş yerine sorun çıkar mı dersiniz?

Zayifsan su kalem paca denilen dar paca kumas pantolonlar sana cok yakisir.
Keten pantolonda olur.
Elbise de tabiki cok guzel olur..sifir kollu olmasin yeter:1:

Bayan ogretmenler kot ve kadife pantolon disinda her seyi giyebiliyor canim kiyafeti hic takma kafana..

Ilk gunler icin soyle gzel şık bi kac parca sey al.gerisi gelir ins.:34:

Öncelikle yeni işin hayırlı olsun arkadaşım ben de yeni memurum evraklarımı teslim ettim ve bir kaç güne kadar işe başlayacağım kısmetse benim de senin gibi doğru düzgün klasik giysilerim yoktu. Dün gittim kendime renk renk kumaş ütülenebilr klasik 4 adet pantolon aldım bir tane de yine kumaş dizimin altında bir etek, 3 tane gömlek, 2 tane böyle yine klasik bir bluz, 2 adet hırka, bir kahve tonlarında bir siyah tonlarında 2 şer adet 5 cm topuklu ayakkabı ve çanta aldım. Şimdilik hazırım gibi bundan sonra arada beğendiğim ve fiyatını uygun gördüğüm şeyleri bir de havalar biraz soğuyunca klasik kesim bir trençkot daha kapalı kışlık ayakkabı, pantolonların altına uygun bot, bir de kaşe kaban almak istiyorum.

kumaş pantolonu çok almanı değil de üstlere ağırlık vermeni tavsiye ederim. siyah pantolonun üstüne renk renk giyinmek daha rahat olur. bir de topuklu tavsiye etmem. öğretmenleri herkes şık şıkırdım görmek istiyor ama ben rahatıma düşkünüm galiba seni bilemem :)

giyim çalıştığın okula göre değişiyor aslında, kimi yer çok rahatken kimi yer eski düzen devam ediyor malesef, bu durum idarenin anlayışına göre değişiyor,bence çok parça bir şey alma, okuluna bak, ortam nasılsa ona göre düzenlersin gardobunu, üst parçaya ağırlık ver, dekoltesi fazla olmayan, kısa kollu olmayan buluz tarzı üst parçalar seç, onlar rahat oluyor, ben gömleği pek sevmiyorum ama gömleğin de yeri başka tabi, pantolonu d açok klasik almana gerek yok, giyen pek kalmadı, ben daha çok modern kesimli, dar paça, yerine göre bazen bilekte bazen normal boy pantolonlar giyiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun canım. Bende öğretmenim. Bence rahatlık daha ön planda olmalı bir öğretmen için. Maalesef masa başında rahat bir işimiz yok. Sürekli ayakta olacaksın. Topuklu ayakkabı yerine rahat babetler Almanı öneririm. Kıyafet alışverişi içinde bence kotona gitmelisin. Ben okul için gömleklerimi bluzlarımı hep oradan alıyorum. Hem şık hem okul için uygun şeyler bulabilirsin..

Son düzenleme:

ben de öğretmenim.journeyi tavsiye derim.benim kumaş pantolonlarım hep ordandır.çok kaliteli ve kesimleri güzel oluyor.özellikle zayıfım demişsin.o yüzden de yazma gereği duydum .ben de öyleyim.(gerçi yeni doğum yaptım.son iki ayı saymazsak öyleydim diyeyim)kumaş pantolonun içinde kaybolurdum.ama journeyin kesimleri çok yakışıyor bir de 34 beden var.gömlekler falan da çok hoş.oraya bak derim.ayrıca sadece klasik pantolon giymek zorunda değilsin.keten kanvas falan da giyebilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/ogret...48800-ogretmen-kiyafetleri-kombin-kosesi.html

Etek dizde olsun, her türlü kıyafeti giyebilirsin aslında. Ama kesinlikle kısa topuk al ya da rahat edebileceğin dolgu topuklardan.
Kot yasak. Diz üstü etek yasak. Ama onlar dışında kuralların etrafında gezinmek serbest. Spor ayakkabıyı bile giyen gördüm, uygun bi pantolon altına geçirmişti ve dikkat çekmiyordu.

Aşağıda değişik örnekler var.
Sets that matched professional - Polyvore

Sets that matched office - Polyvore

Sets that matched teacher - Polyvore

Back
X