- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
Bıktım bu ilçeden alışamadım ve gitmek istiyorum tayinimiz cikali 5 sene oldu eşim öğretmendi sınavlara girdi 1 senedir md.yard olarak görev yapıyor gidelim buradan dediğimde "Tayin istersem tekrar öğretmen olarak atanirim 3 sene daha burdayiz, merkeze bile tayin istersem olmaz" dedi. varmı aranızda öğretmen arkadas?gerçekten sınavla atananların durumu böyle mi?yoksa eşim beni mi oyaliyor? bir sağlık sorunumuz olsa 45 dak yol gidip Merkeze gitmek zorundayız ilçenin Hastanesi'nde yeterli bölüm yok,çocuklarımı alıp parka gitmeye kalksam 20 dak yürüme yol mesafesi, oturduğumuz evin balkonunu kullanamıyoruz çünkü bir bölümü ufakligin boyuna yakın eğimli yapmışlar ve hiçbir koruma yok,kayinvalidemlere 1.5 saat uzaklıkta her hafta sonu oraya gidiyoruz ve ben 2 çocukla çok yoruluyorum,gitmek istemesem "çocukları ozlemişlerdir" diyor.zaten 14 senedir her bayram,her tatil oradayız 14 senede 4 defa ailemle bayram gecirebildim,sadece yazları 20-25 gün ailemin yanına gelebiliyorum sebep ailemin 7 saat uzaklıkta olmasi eşimle de farkli sorunlarımız var,istiyorum ki iki tarafa da esit uzaklıkta orta bir sehir ama ailesine aşırı düşkün görmeden yapamıyor hersrey sanki ustuste geliyor nefes alacak bir yer istiyorum,cünkü çocukları evde zaptetmek gerçekten zor onlarin babaanneye ihtiyacı olduğu kadar anneanneye de ihtiyacı yok mu?cok uzun oldu kusura bakmayın.ben eşimi nasıl ikna edebilirim?