Öğretmen

Ya tamam uzatma sende taciz falan yok bilmeden konuşma istediğimi de yaparım hoşuma da gider gider onunla evlenirim

Taciz yok oyle mi?

Seni sevdi ondan he he...

Dikkat et. Yanlis iliskiler bunlar. Hayatini mahvetme.

Cok gencsin. Buyu anlayacaksin. Ne tacizdir ne degildir...

Simdi senin cocugun olsa öğretmeni opse?

Onunla istersem ilişkiye de girerim sizi ilgilendiren kısım sadece ne yapcagimi söylemek ti şikayet edemezsiniz tamam mj gidin başka konularla ilgilenin

Gır kızım gır tabıkı gırersın snucta bı cınsel organa sahıpsın cunku hersey bu demek sokaklar sızın gıbler yuzunden olu bebeklerle dolu bu yasta bu yolda ılerlıyorsunuz sonra vay efendım cahıllık ettık aıleden korktum toplumdan korktum dogurup cope atmalar daha neler neler ya sen derslerıne odaklanacagın gelecegını dusunecegın yerde ogretmenınle ılıskı yasamayı dusunuyrsun evet kımse sana karısamaz a ıstedgını yaparsın ama sonucta uzulen sen olursun gelecegın yanar sonra madur edebıyatı yapma burada herkes guzelce ne yapman gerektgını sylemıs sen mıllete cemkırmıssın masallah yas 17 dıyen yalan soyler sen daha cocuksun kanunen cezaı ehlıyet yasının 18 olmasının sebebı nedır bı arastır bakalım sen ne ruhen ne de fızıken yasadıklarına musayıt degılsın

Gır kızım gır tabıkı gırersın snucta bı cınsel organa sahıpsın cunku hersey bu demek sokaklar sızın gıbler yuzunden olu bebeklerle dolu bu yasta bu yolda ılerlıyorsunuz sonra vay efendım cahıllık ettık aıleden korktum toplumdan korktum dogurup cope atmalar daha neler neler ya sen derslerıne odaklanacagın gelecegını dusunecegın yerde ogretmenınle ılıskı yasamayı dusunuyrsun evet kımse sana karısamaz a ıstedgını yaparsın ama sonucta uzulen sen olursun gelecegın yanar sonra madur edebıyatı yapma burada herkes guzelce ne yapman gerektgını sylemıs sen mıllete cemkırmıssın masallah yas 17 dıyen yalan soyler sen daha cocuksun kanunen cezaı ehlıyet yasının 18 olmasının sebebı nedır bı arastır bakalım sen ne ruhen ne de fızıken yasadıklarına musayıt degılsın
Ya bırak artik konuyu ben ne yaptigimin farkındayım şikayet Etiler ya ben onlara öyle mi dedim ben eğer tekrar yaparsa şikayet ederim dedim siz hemen şikayet ettiniz bu da suç

:KK5:

Onunla istersem ilişkiye de girerim sizi ilgilendiren kısım sadece ne yapcagimi söylemek ti şikayet edemezsiniz tamam mj gidin başka konularla ilgilenin

Git hoslandigini söyle sonra iliskiye gir, sonra seni terkedince git sikayetci ol 18 yasindan kucugum rizam olmadan tecavüz etti diye.
Bu hikayeler genelde boyle bitiyor cunku.

Yazmıyım yazmıyım diyorum ama daha fazla dayanamıycam
Sayın lise öğrencisi o senin öğretmenin ve sen de öğrencisisin , yazdıklarını tekrar bi oku istersen .

Aboov fake hesap dedim ilk başta ama yine de emin olamadım.

Şimdi öpüşme işteşli bir fiil. Dolayısıyla iki kişinin iştiraki söz konusu. Senin bu adama ilgin var. Ama böyle olması onun sapik olduğu gerçeğini değiştirmez. Çünkü senin üzerinde bir otoritesi var ve senden cinsel olarak faydalanmak için bunu kullanmış.

Ben 35 yaşındayım. 20 yaşındaki insan ile bile konuşmaya tahammül edemiyorum. Kusura bakma çok aptal geliyorlar. Insandan insana degisir demeyin. Hepsi oyle. Bir hayal dunyasi bir gercekleri oldugu gibi algilayamama vs. Yavru kusum ayni durum sende de var. Hele liseye gidiyorsun. Hiç çekilmezsin. Oturup seninle ne paylaşabilir 30 yaşındaki bir öğretmen. Ancak ve ancak seksi buluyordur seni. Ben de 25 lerindeki genç delikanlılari seksi buluyorum. Ama o kadar. 30 a ben bile bakmam :) Sen de 20-25 civarda sevgili bul kendine canım. Sen simdi boyle asiri tepki verdigine gore ne hayaller kurmussun bu pis ogretmen bozuntusu ile ilgili kim bilir. Canim uzak ve mesafeli ol. Bir ise kalkisma sakin. Kalbin kırılır. Gerek yok.

Şunu da demeden geçmiyim
Farzedelim ki öğrencisi falan değilsin ve o kişi de öğretmen değil 17 = 30 sence normal mi ?????

Aaa neden kızı şikayet ediyorsunuz.
Kız gelmiş size cocukla daha ne güzel yapabilirim diye soruyo.
Yapmayın koskoca!! kız.(17!!)

Kızım ne buyugu sen topu topu 99 dogumlusun.Buyukmuş muş.:KK59:

Bu olay lise 3 teyken oldu su an son sınıfa geçtim okulumuzda bir öğretmen var 30 yaşında yakisikli düzgün biri neyse bana bir konuyu anlatmasini istedim o da okul çıkışı uygun olduğunu söyledi çünkü son sınıflar sınavları olduğu için çok fazla soru falan soruyorlar o da matematik öğretmeni ancak okul çıkışı işte boş oluyor tamam dedim sonra kütüphane de bana konu yu anlatmaya başladı sonra yan yana oturduğumuz için yakınlaşma oldu falan ve opüstük benden Özür diledi falan kötü niyeti olmadigini biliyorum yakın oturduğumuz için anlık olduğunu düşündüm sonra ki günlerde biraz uzak davrandı ama sonra o günü unutamadagini söyledi ben bir şey yapamadım ve o yıl o şekilde bitti yine derslerimize girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ondan hoslandigimi hissediyorum ama sonucta öğretmen be yapmalıyım
savcılığa şikayet edeceksin tabi ki.

Hiçbir yere ulaşmasını istemiyorum okul da ailem yetkili de eğer onunla olmak istersem de buna aklım yetiyor ne yapıp yapmayacağımi biliyorum haberler yüzünden her öğretmene sapık demeyin normal bir insan bunu yaptığında nasıl sapık olmuyorsa bu da öyle
sapık çünkü ders bahanesiyle sana yakınlaşıp taciz ediyor ama sen olayın heyecanıyla ve yaşın gereği bunun taciz olduğunun farkında değilsin.
sen şikayet etmezsen, başka öğrencileri de aynı bahaneyle taciz edebilir. belki bir kere öpüp bırakıyordur, akıllı sapıktır, bilemezsin.

Okulda dedi pişman değildi Unutamadığını ama yanlış anlamami söyledi yani sapık gibi olmadığını beni bir şey ler içinde zorlamadigini söyledi o an bir şeyler hissettiği icin optuguu sonra işte devam ettiğini hislerinin söyledi
mesela şimdi bu konuyu polise web üzerinden ihbar edeceğiz, site yönetiminden bilgi istenecek ve sana ulaşılacak. sen istemesen bile öğretmenin olan sapık cezasını bulacak.

Back
X