• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenden korkunç itiraf! 'Sadece öpüşüp, seviştik'

Bizi de yuvada iken koruyucu aileler alıyordu, çok şükür ki onlar çok çok iyilerdi.
Anne baba şefkati vardı onlarda...

Belki karısını da sindirmiştir ya da haberi yoktur, çocukta korkudan söyleyememiştir
sindirmiştir kadını bence..yıllarca deliyle yaşaya yaşaya kadında normal düşünemez olmuştur..

Allah bin belanı versin pis sapık

5 yaşında ne demek o ne anlar tahrikten birde öğretmen olacak tüh senin kalıbına .... kessinler senin

sindirmiştir kadını bence..yıllarca deliyle yaşaya yaşaya kadında normal düşünemez olmuştur..
Çocuğun kaldığı yurdun da iyice araştırması gerekirdi, onlarda da suç var.
Normalde aileler önce denetleniyor ama bu adamın ne olduğu belliymiş derslerde bahsettiği konularla...Yurt yetkilileri önce bir okuluna gidip oradan bilgi almalıydı, ilk olarakda öğrencilerden...

Çocuğun kaldığı yurdun da iyice araştırması gerekirdi, onlarda da suç var.
Normalde aileler önce denetleniyor ama bu adamın ne olduğu belliymiş derslerde bahsettiği konularla...Yurt yetkilileri önce bir okuluna gidip oradan bilgi almalıydı, ilk olarakda öğrencilerden...
öğretmen sıfatınıda kullanmış,şahsiyetsiz adam:KK12:

Cinsel istismar illa iliskiye girmekle mi oluyor
Allahim sen akil fikir ver

Ya artık gerçekten çok korkuyorum çocuklarımı okula gönderirken, hele ki kız olunca daha bir korku oluyor:KK43:
arkadaşım yine burda çıkmıştı konu..3 erkek öğrenci bir erkek öğrenciye tecavüz etmiş..tesadüfen bir öğretmen farketmiş..tecavüz görüntüsünü edenlerden birinin videoya çekmesi sonucu..kız erkek hepimiz veli olarak dikkatli olmalıyız..

arkadaşım yine burda çıkmıştı konu..3 erkek öğrenci bir erkek öğrenciye tecavüz etmiş..tesadüfen bir öğretmen farketmiş..tecavüz görüntüsünü edenlerden birinin videoya çekmesi sonucu..kız erkek hepimiz veli olarak dikkatli olmalıyız..
:KK57::KK57:

inanamıyorum .. :KK34::KK34:
böyle bir meslekte , böyle şerefsizler .. :KK62:

Böyle konuları ne duymak ne de inanmak istiyorum. Tacize uğrayana mı yanarsın, böyle bir adamın karısı olduğuna mı yoksa böyle bir adamın annesi babası olduğuna mı. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ve hayırlı evlatlar versin inşallah.

Back
X