hocam yazınızda belirttiğiniz gibi yok "kesintisiz eğitim", yok "çocuk psikolojisi", yok "öğrenci merkezli eğitim" diye diye çocuklarımız, ülkemizin yarınları raydan çıktı... elbette öğrenciler eğitimin merkezinde olacak amaaaaaa eskiden ne güzel çekinirdik öğretmenimizden.. şöyle bir baktı mı üstümüzü başımızı düzlerdik.. şimdi ne öğretmen ne veli umursuyor öğretmeni...
her neyse çözüm olaak naçizane fikrim, muhtemelen siz tek resim öğretmenisinizdir yani o sınıfın dersine girmeme gibi bir şansınız yotur diye tahmin ediyorum. hem zaten o sınıfa girmeseniz başka sınıfta başka problemler var siz de biliyorsunuz... en iyi yöntem o öğrencinin babası ile görüşmek. mektubun içeriğini bir erkeğe söylemek zor olur ama dolaylı yollardan çocuğunun uygunsuz şeyler yazdığını izah edebilirsiniz. ya da hem anne hem babasını çağırıp görüşün. ne yazıkki öğrenciler evde "melek" okulda... yani veliler hep öyle diyor kızımız7oğlumuz melek gibidir sesi çıkmaz, kafasını dersten kaldırmaz.. e okuldaki halini anlatınca evde veli bunları bildiğini öğrenciye sezdirince öğrenciler bir nebze de olsa toparlanıyor...
umarım sorunu en kısa sürede ve canınız en az sıkarak halledersiniz..