Gonulsuz olanlar da ogretmenimiz zor durumda kalirsa yada yanlis anlarsa diye gonulsuz.Kolye hos bir hediye bence , sizin kisisel hediyeniz de hos.
Gonulden geldikten sonra ogretmen hepsine sevinir bence. Ama ortak hediyelerde gonulsuz olan tek bir kisi bile olsa ogretmenin icine sinmez tabi.
Gonulsuz olanlar da ogretmenimiz zor durumda kalirsa yada yanlis anlarsa diye gonulsuz.
Cok kararsizim
Evet anasinifinda zaten not beklentisi yada ogrenciye tolerans olayi olamayacagina gore kolye almamiz da bir yanlislik olmaz dimi hocam.Ben de öğretmenim ben de hediye kabul edemeyecegimi belirtiyorum gerektiginde.kolye sinifca alindiginda guzel kalici bir hediye olur baktikca sizi sinifini hatirlar ama ben yine de el emegi göznuru gönlünüzden kopan hediyelerinizden koyun derim illa bir hediye vereyim diyorsanız hatta çocuğunuzun cizecegi resim onun duygularini dile gtirecegi bir mektup cok daha hos olur. Kolyeye donecek olursak rusvet olmaz bence neden olsun ki not beklentiniz yok zaten bir de topluca alacaksiniz. Ne diyelim siz bilirsiniz
Gonulsuz olanlar da ogretmenimiz zor durumda kalirsa yada yanlis anlarsa diye gonulsuz.
Cok kararsizim
Peki altincidan yada lux bir giyim magazasindan hedi ceki versek yani bu da yanlis anlasilirmi. Bizi. Icin onemli olan ogretmenimizin kullanabilmesi isine yarar bisi olmasi yada kullandikca bizi anmasiCok dogru dusunmusler.
Altin kolye maddi olarak yuklu bir hediye.Ogretmeni zor durumda birakmayin.
Ben kabul etmem sahsen.Uyarimi da yaparim kesinlikle maddi degeri fazla birsey alinmayacak diye.Cogu ozel okul artik yasak koydu cicek disinda maddi degeri olan bisey alinmayacaktir diye.
Kesinlikle anlaşılır bi bakıma rüşvet bile sayılabilirPeki altincidan yada lux bir giyim magazasindan hedi ceki versek yani bu da yanlis anlasilirmi. Bizi. Icin onemli olan ogretmenimizin kullanabilmesi isine yarar bisi olmasi yada kullandikca bizi anmasi
Ben yine gruba kolye icin katkida bulundum ogretmenim ama kesni adima ve kizimin adina el emegi hediyemi takdim edicem.. Cunku öğretmenimiz mukemmel kelimesinin tam karşılığı gercekten :) hani kusan cocuklari kendisi ustunu degistirir ope koklaya terlediniz mi diye herbirinw tek tek bakar. Bazi gunler sirtinda havluyla geliyor kizi. Ogretmenim terledigim icin yapti anne diyor.Bende öğretmenim ve abartılmadığı müddetçe öyle güzel olur ki çok güzel düşünmüşsünüz el emeği.. Ben öğrencilerimin verdiği bir şiiri bile atmam mutlaka bi anlamı olur ilk yılımda yani geçen sene küçücük bi nohut küpe hediye etmişti bi öğrencim inanın tüm küpelerimin içinde en kıymetlisi o küpedir. Tereddüt etmeden verin. Bazı müdürler hediye almayın diyor yada pahalı hediyeler oluyor bazen bunlar ayrı konu tabiki
Teşekkür ediyorum ama dediğim gibi el emeği hediye her zaman ön plandadır kızınız da bi şiir yazarsa en kıymetli hediye olur benceBen yine gruba kolye icin katkida bulundum ogretmenim ama kesni adima ve kizimin adina el emegi hediyemi takdim edicem.. Cunku öğretmenimiz mukemmel kelimesinin tam karşılığı gercekten :) hani kusan cocuklari kendisi ustunu degistirir ope koklaya terlediniz mi diye herbirinw tek tek bakar. Bazi gunler sirtinda havluyla geliyor kizi. Ogretmenim terledigim icin yapti anne diyor.
Eminim sizde dort dortluksunuz. Boyle guzel ogretmenler gordukce nasil mutlu oluyorum bir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?