öğretmenim ama atanabilecek miyim acaba?

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
kpss çok kötü geçti. hiç tahmin ettiğim gibi değildi. atanabilir miyim acaba? bölümüm okulöncesi.
atanmak için hangi taktikleri izlemem lazım :) tecrübeli öğretmenler yardımcı olabilirler mi?

kpss çok kötü geçti. hiç tahmin ettiğim gibi değildi. atanabilir miyim acaba? bölümüm okulöncesi.
atanmak için hangi taktikleri izlemem lazım :) tecrübeli öğretmenler yardımcı olabilirler mi?

Taktiksel bir yaklaşım mümkün değil, bölümünüz en son kaçla kapattıysa daha üstünü alabilmek icin calısın. Başka yolu var mı?

okulöncesinin alımı çok bu yüzden de puanları düşük diye biliyorum.
biraz daha sıkın dişinizi ve bu sene olmazsada öbür sene atanın.
taktik demişsinizde,kpss nin çalışmaktan ve dua etmekten-ha bir de soruların dağıtılmamış olmamasını dilemekten- başka yolu yok.
çalışın ve hayırlısı için dua edin.

26 yı açın derim. bir yıl daha hazırlanmak çok zor ayrıca son sınav gayet zordu. ben kendi adıma 26 yı açacağım :)

okul öncesi bölümü genelde düşük puanlarla kapatıyor. Tercih tamamen şans işi hiç beklemdiğin yerlerin puanı yüksek kapatabiliyor. 26yı açarsın.

atanma şansınız elbette var,bu saatten sonra tercihini iyi yapman önemli.Doğudan bir il yazacağına daha iç kesimlerden ilçe veya kasaba yazarsan şansını artırırsın.Mesela Van merkez yerine,nevşehir'in bir kasabası gibi.Sonradan merkeze gelme şansın yüksek olur.Şimdi düşük puanlılar kötü diye düşündüğümüz yerleri yazacaklar gelmez diye.Sen memleketine yakın bir ilin kasabalarını araştır,oraları tercih et. Emin ol şansın çok çok yükselir.O ili bilen birini bul yeter

canım okul öncesiyse atanırsın ya atanman lazım hatta yanii..

taban puanınız baya düşük, bi 65 filan alırsındır herhalde yani sallasan 65 ederdi sınav. korkma yahu. ben sosyalciyim en az 80 almam gerekiyor ve alan var daha. dert ettiğin şeye bak..:ssz:

ben geçen sene okul öncesi öğretmeni olarak atandım..ve çalışamamıştım sınava.58 ile atandm.tercihler çok önemli yanlız.
ben doğuda genelde ilçeleri yazmştım..köy olarak, merkeze bağlı yerleri yazmştım.bu yüzden ölü tercih oldu.26 ile atandım.
bi puanın belli olsun,elimden geldiğince yardımcı da olurum :34:

Hiç kafana takma bir sürü okul öncesi öğretmeni alıyorlar. En şanslı bölümdesin daha ne istiyorsun. Matematikçiler, edebiyatcılar napsın.

şu an bu derde düşmesi gereken en son bölümüz galiba.
ben de okul öncesi öğretmeniyim.
sınavım herkes gibi kötü geçti.
bu yıl biraz tuhaf bır yıl.
ama bir matematikçi bir biyolojici gibi değil durumumuz.
Allah önce onlara yardım etsin.

ben de 26.yı açıcam.
bir daha ösym nin sürprizlerine falan katlanamam.
gıcık ettiler insanları.
hiç olmazsa 26.yı açacak durumun olur.
Allah hakkımızda hayırlısını versin

düşünmeden 26yı açacaksın güzelim. sıran kaç? kaç kişi alıyor? bunlar belli olunca ne yapacağına daha rahat karar verebilirsin

Son düzenleme:
Back
X