Öğretmenim Atanamadım,kendime nasıl bir yol çizeceğimi bilemiyorum :(

senason

Limonata
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
102
0
96
37
Ankara
Bugün atamalar yapıldı,ben şubatı bekliycem.Şubata kadar olan süreyi nasıl değerlendireceğimi bilemiyorum.Şu an çok üzgünüm, ne yapacağımı şaşırdım.Bi kursa gitmek istiyorum ama malum babamdan para istemeye de çekiniyorum zaten zor dönemlerdeyiz evin içinde kendimi eğlendiremiyorum yararlı geçiremiyorum,Böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var şu anda :1no2:

Branşınızı ve puanınızı ben de merak ettim.
Söylenenler ne kadar doğru bilmiyorum ama ek alım olacak diyorlar
Eger sınırda kalmışsanız ve en kötü ihtimal şubatta atanırım diyorsanız yoğun iş temposu başlamadan bir güzel dinlenin.
Kitap okuyabilirsiniz okumayı seviyorsanız ya da ne bileyim isteyip de fırsat bulamadığınız şeyleri yapın.
Ama atanmama ihtimalim de var ve yüksek diyorsanız şimdiden başlayın çalışmaya
Son aylarda kendinizi kasıp yoğun bi tempoyla çalışmaktansa şimdiden ağır ağır ilerleyin eksik konularınızı halledin.
Biliyorum şu sınava girenler ben de dahil o kadar nefret ettikki artık ders çalışmak eziyet gibi geliyor hele bir de karşılığını alamıyorsak.
Allah yardımcımız olsun.

branşınızı bilemiyorum ama şubata kadar çok da uzun bir zaman yok bol bol kitap okuyun dinlenn, e özel ders vermeyi deneyin . tabii branşınızı bilmediğim için böyle yorum yaptım fen türkçe ingilizce matamatik falansa rahatlıkla çevrenizde 2-3 öğrenci bulabilirsiniz hem biraz vakit geçer hem deharçlığınız çıkar....

canım aynı durumdayız ben de boşluktayım..
en azından ek alım ve şubat için emin olsam içim rahat olur ama böyle her şey havada..
ücretli öğretmenlik yapıyorum ben, branşım ingilizce.şubatı beklicem bakalım çok da umutlu değilim ama ders de çalışamıyorum..gercekten tüm umutlarım bittiğinde tekrar hazırlanırım diyorum.
sana tavsiyem çalışmaya başla..kursla olacak bişe yok zaten sen çaılşmadıktan sonra..
bi de unutma senle aynı durumda olan çok kişi var
off off

çok saolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. kitap okumayı seviyorum ama günümü kitap okuyarak geçirince de sıkılıyorum.Sadece akşamları okusam yetiyor.Ben daha çok dışarda geçirmek istiyorum.Evin içinde olursam gece geç uyuyorum,sabah geç kalkıyorum bu da tüm günün gitmesine sebep oluyor.
şubat ataması olsa atanırım ama olmama ihtimali var yazmışlar moralim bozuluyor bu düşünceye.eğer şubat ataması yok deseler ona göre oturur çalışmaya başlardım.ama puanım şubat ataması olursa yeter.bu yüzden de çalışmaya da motive edemiyorum kendimi.
dışarda vakit geçirmek istiyorum ama bunun için kursa katılmam gerekiyo ona da para harcamak istemiyorum.ne yapsam şaşırdım kaldım

hava soğuk :lepi:

şubat ataması olur... olmadığı bi yıl olmadı şimdiye kadar

senin bölümün ne:uhm:

kitap oku bol bol internetten indirmeye çalış bedavaya gelir o yolla. hele ingilizcen iyiyse ingilizce kitapları internetten ücretsiz indirip gözlerin akana kadar okursun opuyorumnanaktan evde kendi kendine spor yapabilirsin. bir de ankaradaymışsın belmekteki çeşit çeşit kursların aylık ücreti çok cüzi oluyor diye biliyorum. dikiş kursuna gidersen bu arada kendine gömlek dikersin hihoyyyt

dikiş dikmeyi çok isterdim süper bi fikir canım çok saol zemuszemus

Öncelikle geçmiş olsun :teselli: Bu zor dönemi bilirim , eylülde yaşamıştım :çok üzgünüm:
Ek alım var sözleşmeli, pazartesi günü tercihler başlıyor. "Şubat ataması olsa atanırım" sözünüzden hareketle , bu ek alımda da atanacağınızı düşünüyorum a.s.
Atanamayan herkese Rabbim hayırlı zamanda atanmayı nasip etsin, atanana kadar da bol sabır ihsan eylesin ...

bu ek alım ilaç gibi geldi çok büyük moral oldu :teytey:
ınşallah hepimizin yüzü güler bu atamada Allah gönlümüze göre olanı hayırlısıysa versin

canım inş. en kısa zamanda atanırsın tüm bekleyenler atanır inş.Allah gönlünüze göre versin,nedir bu çektiğimiz..okuması bi dert atanması bi dert çalışması bi dert...
,kitap okuyabilirsin,yazı yazabilirsin,incik boncuk,örgü,örgüden falan süsler böle,hava souk kazak örebilirsin.....
ben de aynı dertten muzdaripim..fransızca öğretmenliğindeyim daha mezun olmadım ama bizim hiç atamamız yok,ama şanslı olanlardanım dil kurslarında öğrt.yapıorm şimdiden,özelders veriorm fransızca,ing.,ispanyolca,işletme okuorm aynı zamanda bişe olurum inş.fisfisfis...

Çalışmak çok güzel; ama evde olmanın da güzel tarafları var.
Kitap okumanızı bir çok arkadaş önermiş.
Ev işleriyle mutfakla ilgilenebilirsiniz. Elinizden geliyorsa ufak tefek el işleri yapabilirsiniz.
KK'da daha çok zaman geçirebilir, tıpkı şu anda bizim yaptığımız gibi insanların dertlerine ortak olabilirsiniz.
Bu liste daha çok uzayabilir. Yeter ki kendinizi sıkılmaya programlamayın...

Kazak örmek veya atkı tipi bişeyler örücem :hulya: annem güzel bi örnek beğenmiş arkadaşından onu başlıycak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…