çok saolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. kitap okumayı seviyorum ama günümü kitap okuyarak geçirince de sıkılıyorum.Sadece akşamları okusam yetiyor.Ben daha çok dışarda geçirmek istiyorum.Evin içinde olursam gece geç uyuyorum,sabah geç kalkıyorum bu da tüm günün gitmesine sebep oluyor.
şubat ataması olsa atanırım ama olmama ihtimali var yazmışlar moralim bozuluyor bu düşünceye.eğer şubat ataması yok deseler ona göre oturur çalışmaya başlardım.ama puanım şubat ataması olursa yeter.bu yüzden de çalışmaya da motive edemiyorum kendimi.
dışarda vakit geçirmek istiyorum ama bunun için kursa katılmam gerekiyo ona da para harcamak istemiyorum.ne yapsam şaşırdım kaldım
kitap oku bol bol internetten indirmeye çalış bedavaya gelir o yolla. hele ingilizcen iyiyse ingilizce kitapları internetten ücretsiz indirip gözlerin akana kadar okursun opuyorumnanaktan evde kendi kendine spor yapabilirsin. bir de ankaradaymışsın belmekteki çeşit çeşit kursların aylık ücreti çok cüzi oluyor diye biliyorum. dikiş kursuna gidersen bu arada kendine gömlek dikersin hihoyyyt
bu ek alım ilaç gibi geldi çok büyük moral oldu :teytey:
İnşallah hepimizin yüzü güler bu atamada Allah gönlümüze göre olanı hayırlısıysa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?