Öğretmenin Haksız ve Acımasız Tutumu

Ilk uyarisinda anormal bir durum yok. Ben de törenlerde kimin okuduguna kimin okumadigina dikkat ederim. Ama herkesin içinde rencide etmesi olmamis hic. Altinda baska bir sey aramak yersiz. Biraz densizce konusmus.

lısedeyken benım ogretmenım ıstıklal marsı okunurken tam yanındakı arkadasıma resmen saldırmıstı
yanımdakı kızda utangac sessız bı kızdı mırıldanarak okurdu ben duyuyordum sesını veya ıcınden okur dudagını kıpırdatırdı
bıgun ogretmen bı saldırdı once bana vuracak sanmıstım hepımızın siniri bozulmustu

ruh hastası sanırım boyle kısılerın normal oldugunu dusunmuyorum
sormak ıstedıgı bırsey varsa yanına cagırır sorur bıter gıder hıc masum degıl sıze bu tutumu

Merhabalar.Çok üzüldüm ve sizlerle paylaşmak istedim.Bugün sabah okula gittiğimde bir öğretmenimizin dersi vardı.Derse girdik bir süre sonra bu öğretmen beni yanına çağırdı."Sen geçen hafta Cuma günü İstiklal Marşı'nı okumadın,gördüm" dedi.Kızdı bana.Ben de şaşırdım hatırlamıyorum bile.Şöyle bir düşündüm, ben İstiklal Marşı söylendiğinde kesinlikle dimdik kıpırdamadan dururum.Ha şöyle olur;toplulukta çok sesim çıksın istemem,utangaç bir insanım.Genelde böyle sesli söylenen şeylerde mırıldanırım.Ki geçen hafta hatırlamıyorum bile.Büyük ihtimalle mırıldanmışımdır yine;ya da içimden söylemişimdir, bilmiyorum.Ama eminim ki dimdik ve hiç kıpırmadan durdum.Her marşta öyle yaparım.Böyle konularda hassasım zaten.
Ben de dedim ki :"Hocam ben bilinçli olarak bir davranış sergilemedim.Bilakis ben böyle konularda çok hassasımdır."dedim durumu izah ettim.Özür de diledim.
Ve aradan birkaç ders geçti teneffüste arkadaşlarımla dolaşıyorduk.Bu öğretmen yanımıza geldi bizimle dersle ilgili bir konu hakkında konuşmaya başladı.Sonra bana çevirdi gözlerini,sen geçen İstiklal Marşı'nı okumamıştın,çok gıcık olmuştum sana ,dedi.Arkadaşlarımın yanında hem de.Bir şey değil beni yanlış biri olarak tanıyacaklar.Hayır niye bu kadar abarttı ki,özür de diledim.Canımı sıktı bu durum.Sizin görüşleriniz?
öğretmen normal değil

Marş söylenirken kıkırdayıp duranlardan, birbirinin kulağına bağıranlardan, arkadan arkadaşını taciz edenlerden, hazırol konumunda durmayı beceremeyenlerden fırsat bulup sizi nasıl görmüş?

Bir daha rahatsız ederse ben size gerekli açıklamayı yaptım hocam de ve gerekirse hocayı şikayet et.arkadaşlarının yanında seni azarlaması gereksiz.ailede bu konudan bahset haberleri olsun her ihtimale karşı.ister içinden şöyle ister yüksek sesle bu onu ilgilendirmez sonuçta oradaki düzeni bozmuyorsun.

Ne manyakmis bu öğretmen, belli ki sana takmış, uyduruktan da bir mazeret bulmuş. Ben de dimdik durur ve içimden yada mirildanarak söylerdim. Hicbir öğretmende bugüne kadar birşey demedi.

O kadar öğrencinin içinde neden bir tek seni gördü!

konuşmak için bahane uydurmuş..
dikkatli olun bu adama karşı bence

Merhabalar.Çok üzüldüm ve sizlerle paylaşmak istedim.Bugün sabah okula gittiğimde bir öğretmenimizin dersi vardı.Derse girdik bir süre sonra bu öğretmen beni yanına çağırdı."Sen geçen hafta Cuma günü İstiklal Marşı'nı okumadın,gördüm" dedi.Kızdı bana.Ben de şaşırdım hatırlamıyorum bile.Şöyle bir düşündüm, ben İstiklal Marşı söylendiğinde kesinlikle dimdik kıpırdamadan dururum.Ha şöyle olur;toplulukta çok sesim çıksın istemem,utangaç bir insanım.Genelde böyle sesli söylenen şeylerde mırıldanırım.Ki geçen hafta hatırlamıyorum bile.Büyük ihtimalle mırıldanmışımdır yine;ya da içimden söylemişimdir, bilmiyorum.Ama eminim ki dimdik ve hiç kıpırmadan durdum.Her marşta öyle yaparım.Böyle konularda hassasım zaten.
Ben de dedim ki :"Hocam ben bilinçli olarak bir davranış sergilemedim.Bilakis ben böyle konularda çok hassasımdır."dedim durumu izah ettim.Özür de diledim.
Ve aradan birkaç ders geçti teneffüste arkadaşlarımla dolaşıyorduk.Bu öğretmen yanımıza geldi bizimle dersle ilgili bir konu hakkında konuşmaya başladı.Sonra bana çevirdi gözlerini,sen geçen İstiklal Marşı'nı okumamıştın,çok gıcık olmuştum sana ,dedi.Arkadaşlarımın yanında hem de.Bir şey değil beni yanlış biri olarak tanıyacaklar.Hayır niye bu kadar abarttı ki,özür de diledim.Canımı sıktı bu durum.Sizin görüşleriniz?
bence rehber öğretmenize şikayet edin hadini bilsin

Bende size gıcık oldum de. 3 5 sene sonra cok içinde kalır çünkü zira 25 yasindayim hala içimde benimde böyle bı arıza hocam vardı ve hicbisey soyleyemzdm millete sinirlenir bana patlardi. Yolda görsem şuan bütün nefretimi kuscam o derece. Sende söyle bu konuyu bu kadar uzatmanız doğru değil bende bu hareketinize gıcık oldum de.

Back
X