- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.
Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü