• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenler günü için hediye

keremce_

^yavru kuşum^
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
2.232
3
66
Giresun
oğlum anaokuluna gidiyor. cumartesi de öğretmenler günü. hediye almak istiyoruz...ama hiçbir fikrim yok..ne olabilir kızlar yardımcı olun...

bende de var aynı dert :))
ben de öğretmenim ama kıızm öğretmenine ne alacağının derdinde :)
çiçek alıp bir de pasta yaptırmayı düşündüm ama bilemiyorum ki

aslında erkek olsa kolay gömlek,kravat falan ...ama bayana seçmek zor...
aslında ben oğlumun da içinde emeği olduğu birşey hazırlamak istiyorum..

Önümüz kış.Hoş bir atkı,şal olabilir mesela.Oglunuza da ogretmenıyle ılgılı bır resım yaptırın ıcıne koyun.Emın olun ogretmen bunu saklar.
Ben hepsını saklıyorum cocuklarımdan gelen.

mesela siz öğretmen olarak ne alınmasını isterdiniz :)[/QUOTE
pahalı bir şey istemem böyle durumlar çok farklı anlaşılıyor
el yapımı anneleri ya da kendileri bir şey yapmışsa hayır diyemem pek
ben öğretmenler günü gelmeden uyarıyorum paranızı hediyeye vermeyin istemiyorum diye benim öğrencilerin maddi durumları yok pek
canlı çiçek ya da güzel bir biblo olabilir mesela
bir de kart hazırlarsınız çocuğunuzla

Son düzenleme:
maddi değeri olmayan, çocuğunuzun yaptığı, öğretmenine sevgisini anlatan herhangi birşey olabilir. :31:

24 kasım öğretmenler gününe özel TEMA'nın fidan kampanyası varmış fidan hediye edebilirsiniz.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde değerli öğretmeniniz adına fidan bağışında bulunun ve "Canım Öğretmenim" sertifikası ile onu şaşırtın. Öğretmeniniz adına düzenlenen fidan sertifikası ister sizin adresinize, isterseniz öğretmeninizin adresine postalansın. Bağışlayacağınız fidanlar İzmir Urla Hatıra Ormanı'nda toprakla buluşacak. 5, 10, 15, 20 fidan, istediğiniz adette fidan bağışında bulunabilirsiniz. :71:

kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim...
bir buket çiçek yaptırdık,oğlum 4,5 yaşında olduğu için duygularını yazamadığından resim çizdi.ve bir de not yazdım..

Back
X