• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler Günü Kutlamasi

Ya hep bu tarz erkeklerden hoslaniyorum.Kendi yasitlarim hic cekici gelmiyor.30 lar benim icin cok cekici

Bahsettiginiz adam ama 30 yasinda gibi davranmiyor. Aslinda kolay yönetebilecegi birini ariyor kendine. Biz esimle 30 yasimizdan sonra evlendik. 30 yasindan sonra bazi seyleri asmis oluyorsun. Biliyorsun ki yaninda yoldaş istiyorsun. Yönetebilecegin bir kukla degil. Bu adam daha hala cocukca davranislar sergiliyor ve iletisim sekilleri kötü. Istedigim gibi davransan iyi davranirim, istemedigim gibi davransan küserim, konusmam vs. Yapan adamlardan uzak dur. Kendini gelistirmemis bu. Yaş farkina bir yere kadar karsi degilim. Ama kendisi ergen akli ile seni yönetmeye kalkismasin

Bahsettiginiz adam ama 30 yasinda gibi davranmiyor. Aslinda kolay yönetebilecegi birini ariyor kendine. Biz esimle 30 yasimizdan sonra evlendik. 30 yasindan sonra bazi seyleri asmis oluyorsun. Biliyorsun ki yaninda yoldaş istiyorsun. Yönetebilecegin bir kukla degil. Bu adam daha hala cocukca davranislar sergiliyor ve iletisim sekilleri kötü. Istedigim gibi davransan iyi davranirim, istemedigim gibi davransan küserim, konusmam vs. Yapan adamlardan uzak dur. Kendini gelistirmemis bu. Yaş farkina bir yere kadar karsi degilim. Ama kendisi ergen akli ile seni yönetmeye kalkismasin
Olgun degil gercekten dogru.Beni yonlendirmesine asla izin vermem.Karakterime ters istemediğim hicbir seyi bana yaptiramaz.O yuzden bu kavgalarimiz zaten.Ayrilicam ondan verdim kararımı.

Öncelikle tüm öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.Ben bu sene mezun oldum 22 yasindayim .Kpss calisiyorum.31 Yasinda bir adamla flörtlesiyoruz .Butun arkadaslarimin sevgilileri vs onların ögretmenler gününü kutlamis hediyeler falan almis. Instagram dolup tasiyor bunlarin hikayeleriyle.Benimkisi bu konuda 1 mesaj bile atmadi.Normal mi bu ? Değer vermiyor mu bana ? En azindan yarim ağiz bir kutlamasi gerekmez mi ? Son zamanlarda biraz bozuğuz.Aramizda güç savasi oluyor. Yönetmeye aliskin birisi mesleki olarak da .Istedigi gibi davranmayinca hemen bozuluyor , tripleniyor,sessizlesiyor.Beni boyle cezalandiriyor aklinca. Onun istediği gibi davranirsam benden iyisi yok ama her istedigimi yapar.Dusuncelidir , naziktir...Napim ben şimdi buna ? Hatasini anlamasi lazim. Ben mi abartiyorum yoksa ? Off zaten cok gerginim
Valla bence kutlaması gerekmiyor

Olgun degil gercekten dogru.Beni yonlendirmesine asla izin vermem.Karakterime ters istemediğim hicbir seyi bana yaptiramaz.O yuzden bu kavgalarimiz zaten.Ayrilicam ondan verdim kararımı.

Acik yazicagim: Bana 20 yaslarimi geri verseler gezer tozar arkadasliklar eder kendimi gelistirirdim. Doya doya o yaslari yasardim. Cünkü tekrar gelmiyor. Beni biri sevecekse oldugum gibi sevsin. Öyle sartli degil. Hakkinizda hayirlisi. ❤

Güclü.. endamlı, yöneten, dedigi dedik bla bla.. bos isler. Her erkegi maymuna cevirecek bir kadın vardır elbet bu horozuda maymuna cevirecek bir kadın olmustur, vardır belkide. Triple hizaya gelen cinslerden bahsediyorum.

Size isine gelmiyor güc savaşını, olmayan adamlıgının oksamasını, ego mastürbasyonunu sizin üzerinden doyuruyor yani anlıyo musunuz. O yüzden cekilin yüz vermeyin.

Acik yazicagim: Bana 20 yaslarimi geri verseler gezer tozar arkadasliklar eder kendimi gelistirirdim. Doya doya o yaslari yasardim. Cünkü tekrar gelmiyor. Beni biri sevecekse oldugum gibi sevsin. Öyle sartli degil. Hakkinizda hayirlisi. ❤
Öyle, o da benin boyle dusunmemi ve hareket etmemi cekemiyor yuksek ihtimallr o yuzden bu halleri .Teşekkürler :KK200:

Ben de kutlamadim.
Hic ogretmenlik yapmamis, sadece egitim fakultesi mezunu. Aklima bile gelmedi kutlamak, bu konuyu okumasam hic gelmezdi de.

Ne alaka ?? Birlikte oldugum adama gore mi sekil alicam ben? 5 yasinda degilim . 22 yasindayim oturmus bir karakterim var.Yapmak icin yorum yapmayin
hal ve hareketleriniz ayrıca verdiğiniz cevaplarla hiç de bu yazdığınız gibi biri değilsiniz. yorumlara açık değilseniz konu açmayın öğretmen hanım. oturun 31 yaşındaki ruh hastası sizi takmayan kıymetli sevgilinizin gölgesinde sevgi kırıntısıyla

hal ve hareketleriniz ayrıca verdiğiniz cevaplarla hiç de bu yazdığınız gibi biri değilsiniz. yorumlara açık değilseniz konu açmayın öğretmen hanım. oturun 31 yaşındaki ruh hastası sizi takmayan kıymetli sevgilinizin gölgesinde sevgi kırıntısıyla
Saldirircasina yaptiginiz yorumlarda sizler acayip olgunusuz çünkü. Yapici elestirilerde bulunursaniz bu cevaplari almazsiniz.Hı hı oyle evet sevgilimin golgesinde aynen pembe dizi cekiyoruz çünkü.Beni zerre tanimadan yaptiginiz bu yorumlar igneleyici degil sadece komik.

Benim öğrencilerim ve velilerim hariç kimse öğretmenler günümü kutlamadı. Sizin gibi öğretmenlik yapmasam o da olmayacaktı. Ne annem ne babam ne kuzenim ne arkadaşım ne sevgilim... Kimse sözlü bile kutlamadı. Biz mi anormaliz sizler mi bilemedim. Dünya kadınlar gününde de sizi kutluyor mu çevreniz? Her günü kutlar mısınız böyle? Öğrencisi ile öğretmeni arasında olan bir gün değil mi bu? Benim ve çevremin bu günle ilgili tek paylaşamı hepimizin öğretmeni Atatürk’ün öğretmenler gününü kutlamaktır. Benim bildiğim öğrenci öğretmeninkini kutlar.

Mezun olmuşsunuz öğretmenlik yapmamışsınız neyini kutlasın?
Ona gelene kadar daha önemli sorunlarınız var siz onlara odaklanın.

Back
X