- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 34
Arkadaşlar merhaba kpssye hazırlanıyorum ve bu son girişim olacak. Branşım Biyoloji.
biliyorsunuz öabt çok yeni.2 yıllık bir sınav. Bu yüzden kaynak sıkıntısı var. Diğer kısımlarda gk-gy veya eb'de bir sürü kaynak,deneme,video,not bulabilirken bu sınavla ilgili hiçbir şey yok... Tabi herkesin branşının farklı olmasının da katkısı var. sizden birkaç ricam var:Ciddiye alıp okuyup cevap veren herkese teşekkürler. Mesajlarınızı bekliyor olacağım.
biliyorsunuz öabt çok yeni.2 yıllık bir sınav. Bu yüzden kaynak sıkıntısı var. Diğer kısımlarda gk-gy veya eb'de bir sürü kaynak,deneme,video,not bulabilirken bu sınavla ilgili hiçbir şey yok... Tabi herkesin branşının farklı olmasının da katkısı var. sizden birkaç ricam var:Ciddiye alıp okuyup cevap veren herkese teşekkürler. Mesajlarınızı bekliyor olacağım.
- Kazanan veya etraftan duyan arkadaşlardan yayın evi tavsiyesi istiyorum.her yayın evi her derste iyi olmuyor.Spesifik bilgiler lazım.
- bir diğeri de kaynak paylaşımı yapmamız. En azından birbirimizi sitelere yönlendirmemiz.
- bir de kararsız durumdayım pegem'in öabt videoları var branşım ile ilgili. şu anda 60 adet videosu var daha eklenecekmiş sanırım ancak 20 kez izlenme şartı var ve 60 tl. sıcak bakıyorum ama kararsızım ne dersiniz?