N NAZLIM78 Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 60 0 6 İstanbul 25 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NAZLIM78 #1 Arkadaşlar ikiz gebeyim ve öğretmenim.acaba izin ve haklarımız tek gebelikten farklı mı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Arkadaşlar ikiz gebeyim ve öğretmenim.acaba izin ve haklarımız tek gebelikten farklı mı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
ozzdennn Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2007 166 13 318 44 Hatay 25 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NAZLIM78 #2 Ben de öğretmenim cnm be bildiğim kadarıyla sadece doğum öncesi izin normalden 2 hafta fazla. Maslesef çok farketmiyor yani. Sağlıklı doğumlar.
Ben de öğretmenim cnm be bildiğim kadarıyla sadece doğum öncesi izin normalden 2 hafta fazla. Maslesef çok farketmiyor yani. Sağlıklı doğumlar.
N NAZLIM78 Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 60 0 6 İstanbul 19 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NAZLIM78 #3 ozzdennn .!.: Ben de öğretmenim cnm be bildiğim kadarıyla sadece doğum öncesi izin normalden 2 hafta fazla. Maslesef çok farketmiyor yani. Sağlıklı doğumlar. Genişletmek için tıkla... sağol canım sana da hayırlı doğumlar...bakalım ekimde yasa onanınca nasıl olacak bi gelişme var mı çoğul gebelik için?
ozzdennn .!.: Ben de öğretmenim cnm be bildiğim kadarıyla sadece doğum öncesi izin normalden 2 hafta fazla. Maslesef çok farketmiyor yani. Sağlıklı doğumlar. Genişletmek için tıkla... sağol canım sana da hayırlı doğumlar...bakalım ekimde yasa onanınca nasıl olacak bi gelişme var mı çoğul gebelik için?