Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar ince hesap yapmayın.Kızlar ben öğretmenim ve 37.haftam 10 kasıma denk geliyor tam ara tatile denk geliyor anlayacağınız,zorunlu izine çıkarken tatil boşa gidecek,bunun için bir şey yapılabilir mi doktordan .Haftayı erken göstermek ya da geç göstermek gibi.
Bu öğretmenlerBu kadar ince hesap yapmayın.
Bence böyle bir şey yapmayın. Yaz tatili gidenler var onlar ne yapsınKızlar ben öğretmenim ve 37.haftam 10 kasıma denk geliyor tam ara tatile denk geliyor anlayacağınız,zorunlu izine çıkarken tatil boşa gidecek,bunun için bir şey yapılabilir mi doktordan .Haftayı erken göstermek ya da geç göstermek gibi.
İşte böyle böyle mesleki itibarımız zedeleniyor. Doktordan usulsüzlük talep ediyorsunuz farkında mısınız?
Heee kesin farkında değilsindirNeyse hamişsin diye bir şey demicem.
Tatile doymuyorum diyorsunuz yani :) tmmDoğum sonrasında rapor alanlar gibi bunda da bir şey yapılıyor mu diye merak ettim açıkçası,usulsüz bir şey yapmam zaten doktordan böyle bir şey isterken de hicap duyarım![]()
Tatile doymuyorum diyorsunuz yani :) tmm
Bebişiniz üzerinden böyle şeyler yapmayın arkadaşım. Çok korkarım ben mesela. Haftasını farklı gösteremezsiniz. O haftayı hesaplamayın. Rapor hakkınızı kullanır o arayı kapatırsinız. Benim de Şubat gibi doğumum. İkinci dönem 2 hafta çalışma şansım var ama, okulun düzenini alt üst etmemek için yapmayacağım. Bunları hassas düşünmeliyiz dualarla bebek bekleyenler olarak.Kızlar ben öğretmenim ve 37.haftam 10 kasıma denk geliyor tam ara tatile denk geliyor anlayacağınız,zorunlu izine çıkarken tatil boşa gidecek,bunun için bir şey yapılabilir mi doktordan .Haftayı erken göstermek ya da geç göstermek gibi.
Bebişiniz üzerinden böyle şeyler yapmayın arkadaşım. Çok korkarım ben mesela. Haftasını farklı gösteremezsiniz. O haftayı hesaplamayın. Rapor hakkınızı kullanır o arayı kapatırsinız. Benim de Şubat gibi doğumum. İkinci dönem 2 hafta çalışma şansım var ama, okulun düzenini alt üst etmemek için yapmayacağım. Bunları hassas düşünmeliyiz dualarla bebek bekleyenler olarak.
Düşünmen lazım ya hani topluma örnek bir mesleği temsil ediyorsun . Tatile geliyormuş işte daha ne? Yusuf Tekini sevmem ama bazen haksız değil. Seviye çok düşük.Allah aşkına ya sizden öğrenecek değilim mesleğin itibarının kimler neyle,nasıl zedelediğini.Bir sakin olun yani,usulsüzlüğe girer mi bu onu bile düşünmedim böyle bir şey 1 haftayla tatili bozmamak için farklı yollarla yapılır mı diye düşündüm.İzin konusunda bir bilgim yok yani.
Düşünmen lazım ya hani topluma örnek bir mesleği temsil ediyorsun . Tatile geliyormuş işte daha ne? Yusuf Tekini sevmem ama bazen haksız değil. Seviye çok düşük.
Tamam hayırlı doğumlar size. Allah'ın izniyle sağ salim yavrunuza kavuşun.İllegal bir şey yapacak bir insan değilim ya da bunun peşine düşecek.Bu tür izin durumlarının ne olduğunu hiç bilmem araştırmadım bile.Böyle bir şeyin yasal olup olmadığını düşünmedim anlayacağınız emin olun devletin üst kurumunda savcı olan kız kardeşim var ona sorarım bu yasal mıdır diye.Izin alanlar böyle mi alıyor diye yazdım.Düşünememiş de olabilirim hamileyim : ) Bazen az düşünüyorum,kusura bakmayın çok suizan yapıyorsunuz hamile hamile size söylenmek istemiyorum. Yusuf Tekin’in de ekmeğini yediğimiz günlerimiz oldu hiç merak etmeyin hep darbesini yemiyoruz : )