İyi bir üniversiteden fizik mezunuyum.Okul hayatum boyunca yakın arkadaşlarıma sınav zamanı ders çalıştırdım.Ekim ayı gibi bir temel lise de işe başlamıştım.Hiç tecrübem yok.Zümrelerim yardımcı olmadılar pek.2 şube çalıştım.Bir şubede sorun yoktı.Öğretmen degısıklıgı sorun olmustu.Benden önceki öğretmen 32 yıllık öğretmendi.Bana her seviyeden sınıf verdiler.Son sınıflar beni şikayet etmiş.Son sınıf konularında çok zorlanmıştım.Diger şubenin müdürü kadındı beni uyardı Öğrenciler dilekçe yazmış.2 aya yakın çalıştım.Kadın müdürün kızdıgı hatalarım;
1)Quiz sırası öğrencinin kalemi yoktu.Kimse ona kalem vermedi.Bende yan sınıfa yollayıp kalem almasına izin verdim.Dersi bölmüşüm.
2)Aşırı sorunlu bir sınıfım vardı.Çoğu erkekti.Dersten bırakmak zaten yoktu.Kimse dersimi dinlemiyordu.Bende bunlara karışık soru verdim.Quizde bundan sordum.Herkes yüksek aldı.Müdürde bana kızdı.
3)Diger öğretmenlere takıldıgım herşeyi sordum ve çok göze battım.
4)Minyon olmam dezavantaj.Öğrencilere söz geçiremedim.
Aklıma şuan bunlar geliyor.Bunun gibi hatalarum oldu.Kadın müdürümüz beni şikayet etmiş.Hep olmuyor diyordu bana.Beni başka şubeye gönderdiler.Gönderdikleri şubedeki hocada sorunlu ayrılmış.Sorun yaşamaktan korktum.İstifa etttim.Tekrar bütün okullara başvurmak istiyorum Sizce yine başarısız olur muyum?