Ogtt( şeker yükleme testi) yaptıranlar bilgisi olanlar!!!

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
Ogtt şeker yükleme testi yaptırdım sonuç 94 çıktı bu tokluk test sonucu idi doktor o gün hastanede olmadığı için sonucu değerlendiremedi bu sonuç için bilgisi olan varsa yazabilirmi çok merak ediyorum yüksekmi normalmi diye ?

Kimsenin bilgisi yokmu? Enazından yaptıranlar normal değerleri biliyordur bilenler yazasa bizide bilgilendirse ne olur :KK37::KK37::KK37::KK37:

Glukoz şurubu içtikten sonraki değerin mi bu? Eğer öyleyse değer normal, sanırım sınır 75 ile 140 arasıymış, hatta son verilerle sınır 180 olmuş dr um öyle demişti. Benim de glukoz şurubu içtikten 2 saat sonrasındaki sonuç 93 çıkmıştı.

Glukoz şurubu içtikten sonraki değerin mi bu? Eğer öyleyse değer normal, sanırım sınır 75 ile 140 arasıymış, hatta son verilerle sınır 180 olmuş dr um öyle demişti. Benim de glukoz şurubu içtikten 2 saat sonrasındaki sonuç 93 çıkmıştı.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için evet glükoz içtikten sonraki değerim bu. Şekerli suyu içtikten bir saat sonraki değer. Sorun olmaması çok sevindirici :KK76::KK76::KK76:

Back
X