C Cansetcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 9 2 36 34 28 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansetcan #1 Arkadaşlar merhabalar, Ben uzun bir zamandan bu yana burun estetiği yaptırmak istiyorum. Burnumda eğrilik var, aynı zamanda nefes alma problemi de yaşıyorum. Oğuz Çetinkale'nin ismini duydum. Acaba kendisine burun estetiği yaptıran var mı???
Arkadaşlar merhabalar, Ben uzun bir zamandan bu yana burun estetiği yaptırmak istiyorum. Burnumda eğrilik var, aynı zamanda nefes alma problemi de yaşıyorum. Oğuz Çetinkale'nin ismini duydum. Acaba kendisine burun estetiği yaptıran var mı???
C Cansetcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 9 2 36 34 28 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansetcan #2 Bir bilgisi olan yok mu??