- 13 Ocak 2021
- 24
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Esra12345123
Kalın ciltliyim oğuz beye ameliyat olan varsa yazabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalın ciltliyim oğuz beye ameliyat olan varsa yazabilir mi
Merhaba bende revizyon ameliyatı düşünüyorum oğuz Kaan önder nereden buldunuz bir de burun fotoğrafınıza bakabilirmiyimMerhaba, ben ince deriliyim ama Oğuz Kaan Önder’e ameliyat oldum. 2 Aralık 2020 tarihinde. Çok da memnunum. Hem nefes alışımda hem şeklimde sorun vardı ikisi de çözüme ulaştı. AklınıZda sorular varsa gidip görüşün bence, çok dürüst bir doktor eğrisini doğrusunu söyler düşünüp kendiniz karar verirsiniz. Ben hiç işine karışmadım sonuçtan çok memnun kaldım.
Merhaba bende oğuz beye düşünüyorum ilk kez olucam çok doktor araştırdım ama kafam çok karıştı oğuz beye olan varmı tavsiye eden bide özelden resim atabilşrmisiniz banaMerhaba bende revizyon ameliyatı düşünüyorum oğuz Kaan önder nereden buldunuz bir de burun fotoğrafınıza bakabilirmiyim
Nasıl oldu,özelden atabilir misinizSakın olma oldum ben çok pişmanım
Kesinlikle katılıyorum burnum yamuk resmen ve hala ödem demekte sakın ama sakın olmayın berbat yaptı ve ucuzda olmamıştım çok pişmanımSakın olma oldum ben çok pişmanım
Kac para verdin? Iyi bir doktor taniyormusun?Kesinlikle katılıyorum burnum yamuk resmen ve hala ödem demekte sakın ama sakın olmayın berbat yaptı ve ucuzda olmamıştım çok pişmanım
Merhaba üstünden bir aydan fazla geçmiş durum aynı mı hala acaba? özelden de yazdım görsel gönderebilrise4niz çok sevinirim.İyi bir doktor gençten bende arıyorum aynaya bakamaz oldum burnum yandan çok güzel ama karşıdan berbat yamuk şiş bir şekilde duruyor gerçekten çok üzgünüm olacak olanlara sesleniyorum aldanmayın olmayın