Oguz kaan önder

Merhaba, ben ince deriliyim ama Oğuz Kaan Önder’e ameliyat oldum. 2 Aralık 2020 tarihinde. Çok da memnunum. Hem nefes alışımda hem şeklimde sorun vardı ikisi de çözüme ulaştı. AklınıZda sorular varsa gidip görüşün bence, çok dürüst bir doktor eğrisini doğrusunu söyler düşünüp kendiniz karar verirsiniz. Ben hiç işine karışmadım sonuçtan çok memnun kaldım.

Ben instagramda fotoğraf gönderip randevu almak istediğimi söylemiştim kendisine. O zaman internette randevu için bir telefon numarası yoktu Asistanım sizi arayacak ve randevu verecek demişti ama kimse aramadı. Bu arada gönderdiğim fotoğraf hasta olduğum bir zamanda ev haliyle çekildiğim ve hiç iyi görünmediğim bir fotoğraftı. Bana randevuyu fotoğrafta güzel görünmediğim için vermediklerini düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

Merhaba, ben ince deriliyim ama Oğuz Kaan Önder’e ameliyat oldum. 2 Aralık 2020 tarihinde. Çok da memnunum. Hem nefes alışımda hem şeklimde sorun vardı ikisi de çözüme ulaştı. AklınıZda sorular varsa gidip görüşün bence, çok dürüst bir doktor eğrisini doğrusunu söyler düşünüp kendiniz karar verirsiniz. Ben hiç işine karışmadım sonuçtan çok memnun kaldım.
Merhaba bende revizyon ameliyatı düşünüyorum oğuz Kaan önder nereden buldunuz bir de burun fotoğrafınıza bakabilirmiyim

Merhaba memnunmusunhz bende oğuz beye düşünüyorum da babynose tarzı istiyorum tavsiye edermisiniz özelden bana resim atabilirmisiniz

Merhaba bende revizyon ameliyatı düşünüyorum oğuz Kaan önder nereden buldunuz bir de burun fotoğrafınıza bakabilirmiyim
Merhaba bende oğuz beye düşünüyorum ilk kez olucam çok doktor araştırdım ama kafam çok karıştı oğuz beye olan varmı tavsiye eden bide özelden resim atabilşrmisiniz bana

İyi bir doktor gençten bende arıyorum aynaya bakamaz oldum burnum yandan çok güzel ama karşıdan berbat yamuk şiş bir şekilde duruyor gerçekten çok üzgünüm olacak olanlara sesleniyorum aldanmayın olmayın

İyi bir doktor gençten bende arıyorum aynaya bakamaz oldum burnum yandan çok güzel ama karşıdan berbat yamuk şiş bir şekilde duruyor gerçekten çok üzgünüm olacak olanlara sesleniyorum aldanmayın olmayın
Merhaba üstünden bir aydan fazla geçmiş durum aynı mı hala acaba? özelden de yazdım görsel gönderebilrise4niz çok sevinirim.

Ben oldum, benden daha iyi olanları görünce imrenip böyle de olabilirdi diyebiliyorum ama benden kötü olanları görünce de şükrediyorum halime :) Burnumdan genel olarak memnunum yani şekil bozukluğu yok, kanatlarda ya da deliklerle eşitsizlik yok, nefes problemim yok ama kanatlarım sanki biraz daha dar olsa daha iyi olanilirdi onca sıkıntı cekince insan en iyisi olsun istiyor. Biraz şans işi sanırım bu ameliyat. Olmak isteyenlere tavsiyem, doktor beye randevu alın ve orada beklerken daha önce ameliyat olan kişilerle görüşün derim

Back
X