Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz yaşamadım ama doktorum bahsetmişti bu durumdan. O yüzden benimki de taze transfer olmayacak. Böylesi daha iyi endişe etmeyin. Çünkü bu şekilde transfer olup gebe kalınsa bile sıkıntılar oluyormuş riske atmamak için de bekletiyorlarMerhaba
Bugün transferim vardı birkaç gündür de mide bulantısı ve nefes darlığı yaşıyordum. Gittiğimde karında sıvı birikmiş bu şekilde transfer olmaz denildi. Aranızda yaşayan var mı bu durumu
Kaç yumurta toplandı pekiBen geçirmiştim 2 ay önce o yüzden benim de transferim ertelenmişti. Eğer ciddi bir su birikmesi yoksa korkmana gerek yok. Ben yaklaşık 4 gün oyunca her gün serum aldım. Mide bulantısı ve kusmalar mahvetmişti beni. Çok geçmiş olsun sana da
12Kaç yumurta toplandı peki
Hımm tamam canım inşallah güzel haberlere vesile olsun
Benimde mide bulantım oldu karında şişlik ve nefes darlığı mahvetti beni bugün de tedavi iğnelerini vurduğum yer acımaya başladı hergün yeni bişey çıkıyorBen geçirmiştim 2 ay önce o yüzden benim de transferim ertelenmişti. Eğer ciddi bir su birikmesi yoksa korkmana gerek yok. Ben yaklaşık 4 gün oyunca her gün serum aldım. Mide bulantısı ve kusmalar mahvetmişti beni. Çok geçmiş olsun sana da
Evet doktorum da aynısını söyledi bekliyoruz bizde teşekkür ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBen henüz yaşamadım ama doktorum bahsetmişti bu durumdan. O yüzden benimki de taze transfer olmayacak. Böylesi daha iyi endişe etmeyin. Çünkü bu şekilde transfer olup gebe kalınsa bile sıkıntılar oluyormuş riske atmamak için de bekletiyorlar
Sağlıklı hayırlı müjdelere vesile olsun inşallah![]()
Geçmiş olsun. Oldum transfer. 6. GünümdeyimBenimde mide bulantım oldu karında şişlik ve nefes darlığı mahvetti beni bugün de tedavi iğnelerini vurduğum yer acımaya başladı hergün yeni bişey çıkıyor![]()
Merhaba. Çok geçmiş olsun ben hiç hastaneye gitmedim mide bulantısı ve kabızlık bende çektim ama şuan iyiyim dostinex kullanmayı doktorum 2 ye çıkardı siz kullandınız mı acabaBana hafif ohss denmesine rağmen çok kötü geçti. Kusma oldu, karnım çok çok şişti. Kabızlık beni mahvetti. Ama sadece serum taktılar. Lavman yaptım kendim evde. 1 haftada ancak rahatladım. Ama adet olunca tam rahatlama yaşadım. 2 ay sonra transferim oldu. İyi ki de öyle oldu çünkü tam anlamıyla ilaçların etkisi 2 adet sonra geçiyor
Merhabalar ftmaks ben de aynı şekilde 11 yumurta toplandı 5 gün transfere gittiğimde ohss olduğumu ve ertelendiğini söylediler donduruldu embriyolar. Ben mide bulantısı çok yaşamadım ama karnım o kadar şişti ki hamileler gibi oturuyordum nefes alamıyordum hiç ben de serumla biraz rahatladım. Ama asıl adet olunca rahatlıyorsun biz bir ay ara verip bu ay tekrar başlayacaktık ama aşı hakkımız çıktı o yüzden doktor önce aşıyı olun gelin dedi. İyi de oldu çünkü daha tam inmedi karnım.Merhaba
Bugün transferim vardı birkaç gündür de mide bulantısı ve nefes darlığı yaşıyordum. Gittiğimde karında sıvı birikmiş bu şekilde transfer olmaz denildi. Aranızda yaşayan var mı bu durumu