Ohss ile ilgili sikintim var

Korkmayın bişey olmaz. Allah sağlıkla kucaği iza almayı nasip etsin. Maşallah 26 çokmuş:) benim 11 taneyi. Nerde yaptırdınız?
Novaart ankara’da. Doktorumdan memnunum. Allah razı olsun cok ilgili.bende pko var o yüZden aşırı yumurtam oluyor. İlk tüp bebeğimdi tuttu şükür ama bakalım ne olcak korkuyor insan

Novaart ankara’da. Doktorumdan memnunum. Allah razı olsun cok ilgili.bende pko var o yüZden aşırı yumurtam oluyor. İlk tüp bebeğimdi tuttu şükür ama bakalım ne olcak korkuyor insan
Bende pko olmadığı halde oldu. Zaten nettede gebelik etkilenmez diyor. Kaçıncı haftadasınız? Yaşınız kaç

Bende pko olmadığı halde oldu. Zaten nettede gebelik etkilenmez diyor. Kaçıncı haftadasınız? Yaşınız kaç

Bende de pko yoktu ama ohss oldum Allah'tan benimki ileri seviyede değildi yatışım yapıldı ertesi gün karın sisligim çok olmadığından çıkardılar ama hala takip altındayım günde bir buçuk litreden fazla sivi alamiyorum

Bende de pko yoktu ama ohss oldum Allah'tan benimki ileri seviyede değildi yatışım yapıldı ertesi gün karın sisligim çok olmadığından çıkardılar ama hala takip altındayım günde bir buçuk litreden fazla sivi alamiyorum
Benimde hafifti.yatış falan yapilmadi. Bi kaç güne geçti. Tek şikayetim karnım şiş gibiydi.

Bende 2 yıl önce ohss olmuştum. Bebeğim düştü ama düşük sebebim ohss oldugunu söylemedi doktor. Büyük ıhtımal tiroid de. Düştü demişti. Canınızı sıkmayın. Moralinizi bozmayın Allahın izniyle saglıklı alırsınız bebeklerinizi inşallah

Bende 2 yıl önce ohss olmuştum. Bebeğim düştü ama düşük sebebim ohss oldugunu söylemedi doktor. Büyük ıhtımal tiroid de. Düştü demişti. Canınızı sıkmayın. Moralinizi bozmayın Allahın izniyle saglıklı alırsınız bebeklerinizi inşallah
İnşallah herkes kucağına sağlıklı alsın kucagına. Teşekkür ederim

Saçmalıyorsun alakasız şeylerden bahsediyorsun.
OHSS oldugu hamileliginde saglikli dogum yapan tanimiyorum demenin neresi sacmalamak olyor? Ayrica sen kendini kim ne saniyorsun da bana sacmalama diyebiliyorsun.

Benim tanimiyorum demem bu mumkun degil mi demek? Azcik Turkce ve uslup ogren de oyle millete cevap yetistir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iki kere OHSS oldum hosuna gitmiyor olabilir basimdan geceni ve arkadaslarimin basindan geceni yaziyorum tecrubemi neden moral bozmaya calisayim.
Bende suan hamileyim aynı zamanda ohss yim!! O zaman bosuna sevinmeyim bebeğim ölecek öylemi??? Benimde ikinci ohss olusum. Suraya moral bozucu seyler yazmak doğru değil!

Bende suan hamileyim aynı zamanda ohss yim!! O zaman bosuna sevinmeyim bebeğim ölecek öylemi??? Benimde ikinci ohss olusum. Suraya moral bozucu seyler yazmak doğru değil!

Elif OHSS nin seviyeleri var. Hafifi ortasi agiri. Benimkiler siddetliydi surekli acildeydim. Butun OHSS geciren insanlari tanimam mumkun degil. Insallah sen de atlatir saglikli dogurursun. Sonucta istatistik yapmadim bu konuda.

cok uzun zaman olmuş ama yinede merak ediyorum ve gorupte cevap verirseniz cok mutlu olurum.
2.tup bebek denememde 5.gun embriyosu transfer edildi ve transferin 4.gunu aksami karnim sismeye basladi. yediklerimle alakalidir diyerek cok onemsemedim ama ertesi gun karnimdaki sislik ve agrinin normal olmadigini gorunde dr aramistim ve bir gun sonra icin randevulastik ve transferimin 6.gunu yapilan ultrasonla ohss oldugum anlasildi ama orta seviye dendi ama benim icin cok acili. gecicek sorun yok dendi ve gebelik varsa eger bu durum 2-3 hafta daha devam edecek dendi. ama ben ertesi gun yani 7.gun cok sancilaninca tekrar bakildi ve biraz daha sisme var dendi. bu arada kanda gebelige bakildi ve 7.gunde degerim 80 cikti yani suan icin gebeyim. bugun yine kontrole gittim. ogretmenim ve 1 haftadir zaten raporluydum ve dr diorki okula gitmen bu durumda seni zorlar. sonuc olarak suna karar verdiler bir iki gun icinde damardan ilac verip karindaki suyun damarlara gecmesine ve ordan da idrarla atilmasini saglayacaklar. ins olumlu olur. olumlu olmazsa eger karindan suyu cekeceklermis. ben burda yazan arkadaslarin durumlari nasil gelisti sonuclar nasil oldu onu merak ettim.
bu arada ben pko'luyum ama 9 tane yumurta toplanti ve su toplamasina dr'da sasirdi. sonucta cok yumurta toplanmamisti dedi. yasimda 37 ve belki yasim geregi pkom biraz gerilemeye baslamis demisti daha onceki doktorumda.
simdiden tesekkur ederim.

Back
X