Ohss Oldum

galaxy82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
154
5
46
İstanbul
arkadaşlar ohss oldum çok kötüyüm 3 gün hastanede yattım 2 defa suyu boşalttılar yine karnım davul gibi şişti nefes alamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok kötüyüm 5 ünite beyaz kan taktılar 15 şişe başka serumlar ne zaman geçecek başka bir yolu var mı bitkisel şeylerle bunu nasıl atlatabilirim ilaçlar işe yaramıyor tecrübelerinizi paylaşın

arkadaşlar ohss oldum çok kötüyüm 3 gün hastanede yattım 2 defa suyu boşalttılar yine karnım davul gibi şişti nefes alamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok kötüyüm 5 ünite beyaz kan taktılar 15 şişe başka serumlar ne zaman geçecek başka bir yolu var mı bitkisel şeylerle bunu nasıl atlatabilirim ilaçlar işe yaramıyor tecrübelerinizi paylaşın

çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey,nerede yaptrdın tüp bebeği canım,önlemini almadılar mı?inş çabuk geçer

canım çok geçmiş olsun bende ohss olmuştum ama benimki o derece değildi sadece hastanade tedbir amacıyla yatırdılar ama çok kötü bişey ne sağa ne sola dönebiliyordum çok kötüydüm bana sadece aldığı çıkardığı takibi yapmışlardı ona dikkat edebilirsin tedavin iptalmi oldu yoksa transferin oldumu

cok gecmıs ols malaesef bazen olabılyo ben olmadım ama bı ıkı arkadas olmustu yakınımdada var ve yakınımdakı hamıle kalmıstı sımdı bebeklerı ınş hamılesındır sıkıntılaına deger canım ılaclardan ve sabırdan baska bı yontem bılmıyorum cok zor ama sanırım bı mkac gun surer...cok gecmıs ols tekrar ınş sonuc cok guzel olur

canım merhaba bende ohss şiddetlisini olmuştum.6 gün hastanede yatmıştım serum kaç tane yediğimi hatırlamıyorum bile sürekli kan aldılar.ama benden su almadılar kendi kendine gitmesi gerekiyo dediler alırsak topladığımız yerlerde tekrardan su toplar kendi kendine atlatman gerekiyo dediler ama hantanede yattıktan 3 günü ağrılarım hafiflemişti biraz antibiyotiklerle falan.bol bol su tüket bunun başka yolu yok su içip vücuttaki sıvıları atman lazım.kaç tane yumurta toplandı senden canım? benim 32 tane toplandı.

çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey,nerede yaptrdın tüp bebeği canım,önlemini almadılar mı?inş çabuk geçer

önlem alıp almadıklarını bılmıyorum ama çok ilgileniyorlar hergün gidiyorum serumlar idrar söktürücüler falan yapıyorlar akşam tekrar evdeyim bu arada hamile olduğum içinde biraz ağır gerçiyormuş rabbim yardımcım olsun dua edin bana

canım merhaba bende ohss şiddetlisini olmuştum.6 gün hastanede yatmıştım serum kaç tane yediğimi hatırlamıyorum bile sürekli kan aldılar.ama benden su almadılar kendi kendine gitmesi gerekiyo dediler alırsak topladığımız yerlerde tekrardan su toplar kendi kendine atlatman gerekiyo dediler ama hantanede yattıktan 3 günü ağrılarım hafiflemişti biraz antibiyotiklerle falan.bol bol su tüket bunun başka yolu yok su içip vücuttaki sıvıları atman lazım.kaç tane yumurta toplandı senden canım? benim 32 tane toplandı.

21 toplandı benden ve çok şükür hamileyim fakat acılardan tadını çıkaramadım pek benim 3 defa boşaltılar dayanamıyorum o zman doktor mecbur boşaltıyor ve acayip rahatlıyorum ama tekrar şiştiği doğru su içmeye korkuyorum sanki ondan şişiyorum gibi geliyor psikolojik hangi ilaçları kullandın sen bana antibiyortik falan vermedileer

canım çok geçmiş olsun bende ohss olmuştum ama benimki o derece değildi sadece hastanade tedbir amacıyla yatırdılar ama çok kötü bişey ne sağa ne sola dönebiliyordum çok kötüydüm bana sadece aldığı çıkardığı takibi yapmışlardı ona dikkat edebilirsin tedavin iptalmi oldu yoksa transferin oldumu

ben transeferden sonra bu kadar kötü oldum bana da idrar takibi yaptılar ama işe yaradı mı bilmiyorum suyu almaları bu bu tedaviyi nasıl etkiler acaba benden 3 kez aldılar ve yine şiştim ama almayınca dayanamıyorum 4litreden fazla su alındı

ah canim kiyamam hamile kalinca degisen hormonlardan dolayi daha agir ve uzun suruyor az daha sabir demekten baska elden bir sey gelmiyor Allah yardimcin olsun. gectigi zaman guzel gunler seni bekliyor.

21 toplandı benden ve çok şükür hamileyim fakat acılardan tadını çıkaramadım pek benim 3 defa boşaltılar dayanamıyorum o zman doktor mecbur boşaltıyor ve acayip rahatlıyorum ama tekrar şiştiği doğru su içmeye korkuyorum sanki ondan şişiyorum gibi geliyor psikolojik hangi ilaçları kullandın sen bana antibiyortik falan vermedileer

canım hayırlısı olsun.ama canım su içip wc gitmen lazım bana enerji içeceği içirtmişlerdi hastanede günlük 1 tane oda iyi gelmişti ama bol bol sıvı tüket bunun başka yolu yok suyu çekseler bile bu sefer tekrardan başa dönmüş olursun sıvı alki çıksın bi taraftanda.canım bana ilaç vermediler hastaneden çıktıktan sonra sadece clexan diye bi iğne var onu vurulmuştum.zaten su toplamalar vücuttan anca 2 ayda atıyomuş ama günler geçtikçe ağrın azalıyor tabi ama bence sıvıyı aldırmaki kendi kendine geçsin

canım hayırlısı olsun.ama canım su içip wc gitmen lazım bana enerji içeceği içirtmişlerdi hastanede günlük 1 tane oda iyi gelmişti ama bol bol sıvı tüket bunun başka yolu yok suyu çekseler bile bu sefer tekrardan başa dönmüş olursun sıvı alki çıksın bi taraftanda.canım bana ilaç vermediler hastaneden çıktıktan sonra sadece clexan diye bi iğne var onu vurulmuştum.zaten su toplamalar vücuttan anca 2 ayda atıyomuş ama günler geçtikçe ağrın azalıyor tabi ama bence sıvıyı aldırmaki kendi kendine geçsin

bana iğne falan vermedi sadece takip ediyor işte idrarda azalma falan olursa hemen görüşelim dedi bu şişlik 2 ay beni mahveder allah yardımcım olsun enerji içeceği bebeğe zarar vermez mi redbull falan diyorsun değil mi

bende olmustum. 1 hafta civari hastanede kalmistim. hamile oldugunuz icin etkili ilaclar veremiyolar maalesef. ;nsallah bebek saglikla haftalarini doldururda cektiginiz sikintiya deger. hastanede neden yatirmadilar acaba benim hatirladigim cok ciddi bir durum ohss.

hastanede de yattım sonra çıktım orası da insanın psikolojisini bozuyor zaten evim merkeze yakın gündüz gittim geçen hafta hergün serumlar iğneler falan akşam evime geldim bu hafta daha hafif geçiyor sanki o nedenle sıkıntı olursa gidicem sadece şişliğim çok ağrım hafifledi o kadar hissetmiyorum ya da alıştım

hastanede de yattım sonra çıktım orası da insanın psikolojisini bozuyor zaten evim merkeze yakın gündüz gittim geçen hafta hergün serumlar iğneler falan akşam evime geldim bu hafta daha hafif geçiyor sanki o nedenle sıkıntı olursa gidicem sadece şişliğim çok ağrım hafifledi o kadar hissetmiyorum ya da alıştım

bence 2 aya kalmaz sislikte 1 haftaya falan gecer. sanki oyle bir durum yokmus gibi davranin ustune dusmeyin. benim o kadar agrim olmustuki, normal dogum yaptim onun acisi daha az sanki

bana iğne falan vermedi sadece takip ediyor işte idrarda azalma falan olursa hemen görüşelim dedi bu şişlik 2 ay beni mahveder allah yardımcım olsun enerji içeceği bebeğe zarar vermez mi redbull falan diyorsun değil mi

canım iğne kan sulandırıcı iğneydi verdikleri.idrardaki azalmanın olmaması için içebildiğin kadar bol sıvı al.şişlik ağrın falan giderde 1 haftaya kadar vücuttaki sıvının atılması tamamen 2 ayı buluyor.enerji içeceğini bi sor istersen nedenini bilmiyorum ama içirmişlerdi günlük 1 tane rahatlatmıştı biraz beni sen bi sor doktoruna .

nasıl bir ohss bu hala devam ediyor 1 mart ta opu yapıldı bu kadar uzun süre devam eder mi karnım hala çok şiş ve gergin allahım bana yardım et diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden birde tek tesellim bebeğim inşallah o da beni bırakıp gitmez bu şişlikten etkilenip. anne olmak güzel ama zor bir yolculuk sanırım anlamaya başladım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
açık çay ve su içtim inadına şişsemde içeceğim dedim ve idrar sökülmeye başladı suyu aldırmadım çünkü 4. kez olacaktı ve çok halsizleşiyordum şimdi yavaş yavaş iniyor karnım ve kesin 5litre su çıkardı ama dayandım rabbime şükürler olsun atlatıyorum galiba ama şimdi de mide bulantılarım başladı bebeğim için herşeye değer rabbim dayanma gücü versin bu ohss ile uğraşanlara zor bir süreç ama doktorunuz çok önemli bu konuda allah ondan da razı olsun inşallah haftaya kalp atışlarını duyacağım bebeğimin sonrası daha güzel olacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çekilen herşey unutuluyor bebeklerim benimle ve şu an 27. haftadayız az bir süre sonra kısmet olursa onlarla buluşacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benimde karnim.davul gibi sisti 1 haftadir gazvar AMA bulanti kusma yok yasim ileri saga sola donebiliyorum yatakta ohssmiyimki

Back
X