seqer_pembesi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2011 Mesajlar 17 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Bitlis 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_pembesi #1 Kızlar burda Benim oje topiğim. :) Burada ojelerimin resimlerini yaptığım şekilleri falan paylaşacağım. Önce Yorumlar.____________
Kızlar burda Benim oje topiğim. :) Burada ojelerimin resimlerini yaptığım şekilleri falan paylaşacağım. Önce Yorumlar.____________
KIRMIZIdonluKIZ Canis Majoris sönüyor : / Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2009 Mesajlar 4.789 Emoji Skoru 16 Puanlar 683 Yer Diğer 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_pembesi #2 bikac resim atsaydin keskeyorum yapicak malzeme olurdu:98: hadi bakalim bekliyoruz :97:
cikilopcik artık sadece üzgün.. Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2010 Mesajlar 556 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İstanbul 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_pembesi #3 garipbir sen misin :)
you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye Katılım 13 Mayıs 2009 Mesajlar 18.455 Emoji Skoru 103 Puanlar 413 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_pembesi #4 cikilopcik .!.: garipbir sen misin :) Genişletmek için tıkla... banlandımı garip_bir banada öyle geldi ama
cikilopcik .!.: garipbir sen misin :) Genişletmek için tıkla... banlandımı garip_bir banada öyle geldi ama
cikilopcik artık sadece üzgün.. Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2010 Mesajlar 556 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İstanbul 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_pembesi #5 you_know .!.: banlandımı garip_bir banada öyle geldi ama Genişletmek için tıkla... 2. üyelik bence. banlanmamış baktım ben hatta yazdığı konular bile aynı. neyse değildir belki zan altında bırakmiyim şimdi kimseyi :)
you_know .!.: banlandımı garip_bir banada öyle geldi ama Genişletmek için tıkla... 2. üyelik bence. banlanmamış baktım ben hatta yazdığı konular bile aynı. neyse değildir belki zan altında bırakmiyim şimdi kimseyi :)
seqer_pembesi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2011 Mesajlar 17 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Bitlis 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seqer_pembesi #6 garip bir ne arkadaşlar ? bu arada evet ya keşke ekleseydim neyse malzeme hazır ama yarın eklerim :)