ok acil bilgilerinize ihtiyacm var...

MyWorLd

İkincİ MELEGİM YoldA :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
935
1
96
Diğer
kızlar 18 şubatta dondurulmuşlarla transferim oldu dün akşam yani 27 şubatta kan testi verdim ve sonuç negatif. senağlama doktorumla konuşmam sonucu doktorum testin çok erken olduğunu 9. gün dondurulmuş embriyo için herşeyin çok erken bi zaman olduğunu söylüyor. bense inatla eğer bebeğim tutunmuş olsaydı 9. günde olsa çıkardı diyorum.. merak ettiğim hiç böle bişey yaşadınız mı? yani kan testi negatif olup sonra pozitife döndümü? yada çevreden duyduğunuz böyle bi olay varmı? acil bilgi verirmisiniz çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlama

canım üzülme ben dondurulmuşların daha geç tutunduğunu o yüzden onlara 15 gün sonra tahlil yapıldığını duymuştum yoksa sana doktor söylerdi tutmamış diye stres yapma dua et ALLAH'ın izniyle tutar inşallah

canım üzülme ltf.Herşey Allahtan....
ben böyle birşey yaşamadım ama bak doktorunda çok erken demiş sabırla beklemeye çalış..inşallah tutunmuşlardır...

ben dondurulmuşlarla denedim test tarihi daha uzun olmasına ve kimyasal gebelik geçirmeme rağmen bütün gebelik belirtilerini yaşamıştım 9.ve 10. günlerde test azda olsa pozitif vermesi lazım ama bekle bakalım ilaçları da kesme belli de olmaz mucizeler bizler için var...ne olur kendini üzme

benimde dondurulmuş 21 şubatta negatifle sonuçlandı hemde 12. gün değerim 0.8 çıktı doktorum olsaydı değerler yüksek çıkardı dedi yani 4 iyikaliteli embriyodanbiri bile tutunmadı bana anlayacağın canımcım eğer tutunmuş olsalardı az da olsa bir değer çıkardı 15. gün çıkar diye bir şey yok yanii ama allahtan ümit kesilmez hayatım 12. gün bir daha yaptır inşallah geç de olsa tutunmuşlardırda sonuç sonradan pozitif olur hayırlısı allahtan

evet cnm çok erken bence benim tedavi gördüğüm merkezde dondurulmuşların testi 15.gün cnm.sen çok erken baktırmışsın.normal tüp bebek tedavilerinde 12.gün de bakılıyor kıyaslama yaparsak sen sanki 6. gününde test yaptırmış gibisin.çıkmaması çok normal moralini bozma bolbol dua et inşallah hakkında hayırlısı olur.streste yapma cnm.normal test gününü bekle.

kızlar 18 şubatta dondurulmuşlarla transferim oldu dün akşam yani 27 şubatta kan testi verdim ve sonuç negatif. senağlama doktorumla konuşmam sonucu doktorum testin çok erken olduğunu 9. gün dondurulmuş embriyo için herşeyin çok erken bi zaman olduğunu söylüyor. bense inatla eğer bebeğim tutunmuş olsaydı 9. günde olsa çıkardı diyorum.. merak ettiğim hiç böle bişey yaşadınız mı? yani kan testi negatif olup sonra pozitife döndümü? yada çevreden duyduğunuz böyle bi olay varmı? acil bilgi verirmisiniz çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlama

canim benim ya keske hemen yaptirip stres yapmasaydin
bende dondurulmuslarin gec ciktigini duymustum ki insallah seninde oyledir canim benim:Saruboceq:

Ahhh be güzelim niye bu kadar erken test yapıyorsunuz anlamıyorum vaktinden önce test yapmayınnnn. canımın içi eger 9. günde belli olsaydı sonuçlar dr.lar 12. günü neden baz alsınlar diğmi?? üstelik seninki dondurulmuş sonuç daha geç çıkar. bebek geç tutunmuş olabilir tek gebelik olabilir bunlarıda düşün ve kendini kasma. bak ben 11. gün evde idrar testi yaptım bariz bir tek çizgi vardı ama hiç üzülmedim kan testine bakarım ben dedim. 12. gün kan testim 37.28 di dr.um pek iç açıcı konuşmamıştı ama yükseldi gün geçtikçe çok şükür. niye bana bunu anlatıyorsun deme demek istediğim bende test günümden önce 9. gün falan kan tahlili yaptırsaydım benimde sonuç negatif çıkacaktı belki anlatabiliyormuyum. vaktini bekle zamanı gelince tekrar yaptır. üstelik şunuda düşün dr. larımız bir kanser hastasının yüzüne lap diye kansersin demeyi biliyor durumun vahim olsa sanada söylerdi.sen aramış söylemişsin sana daha erken 9. günde belli olmaz demiş demekki belli olmaz aksi olsa çekinecek bişeyi yoktur adamın yok olmadı tutunmamış bebek derdi. kendini toparla şimdiden sonra bebeğin yerleşmeyede çalışıyorsa sen bundan sonraki olacak herşeyi etkileyeceksin o yüzden kendine gel ağlama lütfen

canim benimde dondurulmuslarla oldu.bende dayanamamistim senin gibi 10.gün yaptirdim.ama benim pozitif cikti.yani moralini bozmak istemiyorum ama hakkinda hayirlisi olur insallah.belki sende gec belli olur.tutunma gec olmus olabilir.o yüzden bekle bence cünkü dondurulmuslarla 15.gün istiyolar testi.hakkinda hayirlisi olsun canim..

canım bende dondurulmuşlarla yaptım 10. günü test yaptım sonuç negatif çıktı.dr aradım bunu baz alma 15.günde test yap dedi.ama sonuç negatif çıktı yani 2den küçük.senin değerin kaç.böyle olyup 15 günü pozitif çıkan varmış dr dedi.sabırla bekle inşallah pozitif çıkar.dualarımız seninle canım

Back
X